Introductiepromo op onze Béarnaise: 1L kopen + 1L gratis

Introductiepromo op onze Béarnaise: 1L kopen + 1L gratis

19-02-2019

Geniet van onze intropromo op Béarnaise!

Onze gloednieuwe Béarnaise is de eerste saus van Pauwels Sauzen die zowel koud als warm geserveerd kan worden! Een echte primeur dus, die meer dan terecht voorbehouden was voor één van de meest iconische sauzen uit de Belgische eetcultuur. Bij een primeur als deze hoort natuurlijk een gewéldige introductiepromo en daarvan kan u op deze pagina reeds profiteren…

Lees verder en ontdek hoe!

 

Promo-bearnaise-pauwels-800x1000
De actie

Om u voordelig kennis te laten maken met onze Béarnaise ontvangt u bij aankoop van 1 tube Béarnaise (1 liter) tijdelijk 1 tube Béarnaise (1 liter) gratis.

Let op: deze ‘1+1’ is meteen ook de maximaal bestelbare hoeveelheid in het kader van deze introductiepromotie. Bovendien kan u ook slechts éénmalig deelnemen aan deze actie.

Deelnemen

Vul onderstaand formulier in en vermeld in het vrije invulveld dat u wenst deel te nemen aan de actie ‘Bearnaise: 1L kopen + 1L gratis’ alsook de groothandel waar u mee werkt. Uw bestelling wordt behandeld door onze commerciële binnendienst die deze zo spoedig mogelijk verwerkt.

Uitlevering

Uw bestelling van 1 tube Béarnaise zal uitgeleverd worden door de door u opgegeven groothandel. De gratis tube zal uitgeleverd worden door onze commerciële medewerker uit uw regio.

Vul hier uw gegevens in en profiteer van deze actie

Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Introductiepromo op onze Béarnaise: 1L kopen + 1L gratis

Kennismaken met de eerste warme saus van Pauwels? Dat kan nu voordelig, want bij aankoop van 1 tube Béarnaise ontvangt u tijdelijke 1 tube Béarnaise gratis!

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Start de zomer met de hamburgersauzen van Pauwels

Nog niet bekend met onze hamburgersauzen? Laat het ons weten en onze commerciële medewerkers komen tot bij jou voor een leuke tasting!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Schrijf je in voor gratis tasting van Mayonaise 110

Profiteer van deze actie en schrijf je nu in voor een gratis tasting van onze nieuwe Mayonaise 110!

Meer lezen

Hot Summer: 3+1 gratis op 6 spicy sauzen

Profiteer van 3+1 gratis op een spicy assortiment: Pepersaus, Jalapeño Mayonaise, Hot Mammouth, Andalouse Spéciale, Romeo's Saus Speciaal en Harissa.

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen