Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

21-10-2019

Bij Pauwels besteden we graag aandacht aan onze klanten, maar ook aan de gerechten die door onze klanten bereid worden met onze sauzen. Daarom hebben we nu een leuke actie op poten gezet waarbij we onze klanten uitnodigen om hun zelf-gecreëerde gerechten naar ons op te sturen. De leukste, creatiefste en lekkerste gerechten verschijnen nadien op deze website, onze Facebook én Instagram!


shutterstock_471910472

DE ACTIE

Creatieve ondernemers: daar genieten wij van! Daarom stellen wij het volgende voor. Wie in zijn zaak een eigen creatie of homemade burger, pita, frietcombinatie, salade, broodje of andere snack serveert en daarbij gebruik maakt van minimaal één saus uit het gamma van Pauwels, maakt kans op gratis publiciteit voor dat gerecht op de communicatiekanalen van Pauwels.

Die publiciteit neemt de vorm aan van een blogpost op deze website waarin we in een artikel tekst en uitleg geven over het gerecht op basis van de informatie die ons door de deelnemende klant bezorgd wordt via onderstaand invulformulier. Het artikel, inclusief vermelding van de klant én foto’s van het gerecht, delen we nadien ook op onze Facebook– en Instagrampagina.

HOE DEELNEMEN?

– Vul onderstaand formulier in met uw contactgegevens en alle mogelijke informatie over het gerecht (ingrediënten, bereidingswijze, de toegepaste saus van Pauwels, feedback van uw klanten, de oorsprong van het gerecht, …). Hoe meer informatie u ons bezorgt, hoe completer het artikel.

BELANGRIJK: Voeg ook een foto toe van het gerecht via de knop ‘bestand kiezen’. Zorg ervoor dat ook de gebruikte saus van Pauwels goed in beeld is (inclusief verpakking: 500ml tube, 1 liter tube, 3 liter PET bokaal, 5L BIB, 7.5 liter Sausmaster of 10 liter emmer).

– Druk op ‘Verzenden’. Uw inzending komt terecht bij onze communicatiedienst waar de leukste, creatiefste, lekkerste of meest professionele gerechten uitgekozen worden. Daarbij wordt o.a. gekeken naar de wijze waarop de snack gepresenteerd wordt, de creativiteit van de snack, de rol van de saus in het recept, de schoonheid van de foto op zich etc. De winnende deelnemers worden nadien via mail op de hoogte gebracht van onze keuze én van de datum waarop het gerecht (met foto en alle gegeven informatie) gepubliceerd wordt op onze communicatiekanalen.
 


Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen