Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

08-05-2019

Van bedrijfsfeesten of opendeurdagen tot privéfeesten, dorpsdagen en zelfs sportwedstrijden: elke gelegenheid is goed voor goudgele frietjes. Hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw event en daar kunnen we jou met Pauwels sauzen bij helpen!


Onze sterke punten

assortiment assortiment Pauwels

Uitgebreid assortiment

Bij Pauwels sauzen kan u kiezen uit meer dan 40 smaken, van de grote klassiekers als Mayonaise, Ketchup en Andalouse tot unieke speciaalsauzen als Brazil, Hamburger Hot en Toscaanse saus.

Uitgebreid assortiment Pauwels

Verpakking op maat van verbruik

Pauwels sauzen zijn verkrijgbaar in allerlei verpakkingen, van handige 500ml tubes over de navulbare bag-in-box van 5 liter tot emmers van 10 liter voor de grootverbruiker.

Doseersystemen assortiment Pauwels

Professionele doseersystemen

Zowel voor de verpakking in 3 liter, 5 liter, 7.5 liter en 10 liter zijn onze sauzen te doseren met een handige drukpomp voor een snelle, hygiënische en efficiënte dosering.

Regionaal aanspreekpunt Pauwels

Regionaal aanspreekpunt

In elke provincie is een commercieel medewerker van Pauwels aanwezig. Zo zijn we steeds snel bij u en kan u altijd terecht bij iemand uit eigen streek.

pos Pauwels

Gratis merchandising

Om uw foodtruck extra in beeld te brengen op locatie, biedt ons commercieel team gratis merchandising aan zoals beachflags, frietzakjes, dienbladen, t-shirts, schorten, …

Bestickering Pauwels sauzen foodtruck

Gratis carwrap

Bij een lange termijnsamenwerking biedt Pauwels haar trouwe klanten kosteloos een 360°-wagenbestickering aan. Let op: of u hiervoor al dan niet in aanmerking komt, wordt steeds individueel beoordeeld op basis van eerdere samenwerkingen.

Starten met Pauwels? Contacteer ons!

Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen

Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

Geen vakbeurzen meer in 2020? Dan brengt Pauwels sauzen de beurs tot bij jou!

Meer lezen

Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

Van Américaine Traiteur tot Vegan Mayo: maak dit najaar nog voordelig kennis met de nieuwste smaken die u in het voorjaar misschien wel gemist hebt!

Meer lezen

Test nu de frituurvetten van Pauwels Sauzen: 5+5 gratis!

Ken je ons frituurvetten nog niet? Profiteer dan nu van deze kennismakingsactie van 5+5 op het Oranje, Blauwe en Groene frituurvet van Pauwels Sauzen!

Meer lezen

Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

Bezorg jouw favoriete horecazaak sauzen ter waarde van €250 en ga zelf aan de haal met een Kerspakket van 6 Pauwels sauzen!

Meer lezen