Schrijf je in voor gratis tasting van Mayonaise 110

Schrijf je in voor gratis tasting van Mayonaise 110

09-05-2019

In 2019 bestaat Pauwels sauzen 110 jaar, een bijzondere mijlpaal die we graag extra in de verf zetten. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een product dat Pauwels internationaal op de kaart heeft gezet en eeuwige roem heeft opgeleverd als onderdeel van onze frietcultuur? Natuurlijk…met Mayonaise!


Mayonaise 110 Pauwels sauzen

Schrijf je in voor een gratis tasting

Deze mooie verjaardag vieren, doen we dan ook aan de hand van een nieuwe Mayonaise volgens een oud recept, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen en met vrije uitloop-eieren in plaats van de gebruikelijke scharreleieren: Mayonaise 110.

Wil je deze nieuwe mayonaise graag eens proeven? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze commercieel medewerker uit jouw regio zal nadien zo snel mogelijk met jou contact opnemen om een afspraak in te plannen. Onze medewerker komt nadien tot bij jou in de zaak om u te laten kennismaken met deze nieuwe mayonaise.
 


Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Introductiepromo op onze Béarnaise: 1L kopen + 1L gratis

Kennismaken met de eerste warme saus van Pauwels? Dat kan nu voordelig, want bij aankoop van 1 tube Béarnaise ontvangt u tijdelijke 1 tube Béarnaise gratis!

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Start de zomer met de hamburgersauzen van Pauwels

Nog niet bekend met onze hamburgersauzen? Laat het ons weten en onze commerciële medewerkers komen tot bij jou voor een leuke tasting!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Schrijf je in voor gratis tasting van Mayonaise 110

Profiteer van deze actie en schrijf je nu in voor een gratis tasting van onze nieuwe Mayonaise 110!

Meer lezen

Hot Summer: 3+1 gratis op 6 spicy sauzen

Profiteer van 3+1 gratis op een spicy assortiment: Pepersaus, Jalapeño Mayonaise, Hot Mammouth, Andalouse Spéciale, Romeo's Saus Speciaal en Harissa.

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen