Blog

Van professionals, voor professionals

Op deze blog leert u als professional in foodservice alles over de beste Belgische sauzen! Zo komt u elke maand te weten welke typische smaakmaker uit ons gamma onmisbaar is voor uw zaak in de tijd van het jaar, geniet u van een unieke kijk achter de schermen bij Pauwels Sauzen én doorkruist u samen met onze sauzen het hele land. Geniet ervan!

Mayonaise van Pauwels: voor ieder zijn smaak

16 April 2019

Mayonaise is dé klassieker bij uitstek in de Belgische keuken. Daarom ook dat we er bij Pauwels Sauzen heel wat aandacht aan besteden met als resultaat een breed gamma aan lekkere, fluweelzachte en li...

Meer lezen

Een terugblik op Horecatel 2019

15 March 2019

Van 10 tot en met 13 maart 2019 was Pauwels Sauzen aanwezig op de grootste B2B vakbeurs voor foodservice professionals in Franstalig België: Horecatel. In onderstaande video geven we een korte impress...

Meer lezen

pauwels sauzen commercieel team

Het voorjaar in een notendop

29 March 2019

Het laatste weekend van maart staat alweer voor de deur. En of de tijd vliegt! Om het in wielertermen te zeggen: bij Pauwels hebben we de afgelopen maanden een heuse demarrage geplaatst. Zo kreeg ons ...

Meer lezen

andalouse pauwels

Andalouse: onze smaakmaker in maart

4 March 2019

Loop een Belgische frituur binnen en de kans is groot dat er een grote emmer Andalouse staat te blinken in de toonbank. Verrassend is dat niet, want Andalouse is toch één van de belangrijkste koude sa...

Meer lezen


Fan van Pauwels en een leuk idee voor een reportage?

Laat het ons weten en stuur je foto’s naar info@pauwels-professional.com