Blog

Van professionals, voor professionals

Op deze blog leert u als professional in foodservice alles over de beste Belgische sauzen! Zo komt u elke maand te weten welke typische smaakmaker uit ons gamma onmisbaar is voor uw zaak in de tijd van het jaar, geniet u van een unieke kijk achter de schermen bij Pauwels Sauzen én doorkruist u samen met onze sauzen het hele land. Geniet ervan!

Hoe oxidatie van koude sauzen belemmeren?

2 August 2019

Wanneer een saus haar vervaldatum overschrijdt, verandert de geur, kleur en smaak van het product in negatieve zin. In de volksmond wordt dan gezegd dat de saus ‘ranzig’ is geworden. Dat g...

Meer lezen

Pauwels sauzen americaine romeo saus hot mammouth jalapeno mayonaise

Moeten Pauwels sauzen koel bewaard worden?

2 August 2019

Of u nu Mayonaise, Ketchup, Tartaar of Curry op tafel zet…Thuis zet u ze na de maaltijd wellicht allemaal terug in de koelkast. Maar moet u die sauzen als professioneel ondernemer in foodservice...

Meer lezen

Pauwels sauzen op de festivalweide

25 July 2019

De tijd vliegt en de zomer is alweer halfweg. Dat betekent dat er al aardig wat festivals, openluchtconcerten en andere zomerse evenementen voorbij zijn. Toch heeft ook augustus nog heel wat moois te ...

Meer lezen

pepersaus pauwels foodtruck

Kan ik de sauzen van Pauwels opwarmen?

18 July 2019

Het wordt de komende dagen weer wat warmer in ons land. Tot 35°c als we de weerberichten mogen geloven! De vraag stelt zich dan ook hoe goed onze sauzen tegen de hitte kunnen. Met andere woorden: kunn...

Meer lezen


Fan van Pauwels en een leuk idee voor een reportage?

Laat het ons weten en stuur je foto’s naar info@pauwels-professional.com