Blog

Van professionals, voor professionals

Op deze blog leert u als professional in foodservice alles over de beste Belgische sauzen! Zo komt u elke maand te weten welke typische smaakmaker uit ons gamma onmisbaar is voor uw zaak in de tijd van het jaar, geniet u van een unieke kijk achter de schermen bij Pauwels Sauzen én doorkruist u samen met onze sauzen het hele land. Geniet ervan!

Tartaarsaus: onze smaakmaker in februari

30 January 2019

Niet januari, wél februari. Dát is de maand waarin de meeste mensen pas echt de daad bij het woord voeren en hun goede voornemens kracht bijzetten. Het is dan ook geen toeval dat in de maand februari ...

Meer lezen

Mammouth: onze smaakmaker van januari

8 January 2019

Ooit was hij de koning van de Ijstijd. Gelukkig leeft de herinnering aan de mammoet voort in onder meer een heerlijke saus die net als het dier een gigantische voetafdruk heeft achtergelaten, figuurli...

Meer lezen

Pauwels wenst u prettige feestdagen!

17 December 2018

Het jaar loopt bijna ten einde. Daarom dat we u via deze weg van harte willen bedanken om van 2018, samen met ons, een prachtig jaar gemaakt te hebben. Het afgelopen jaar zat boordevol mooie momenten,...

Meer lezen

Hoe het allemaal begon met mosterd

7 December 2018

Veel cadeautjes en nog meer lekker eten. Oké, maar Kerstmis is ook de tijd van mooie verhalen door grootvader verteld aan de kerstboom. In dit artikel duiken we dan ook in onze eigen geschiedenis en v...

Meer lezen

Een terugblik op Horeca Expo 2018

3 December 2018

Van zondag 18 tot en met donderdag 22 november 2018 was Pauwels Sauzen aanwezig op de grootste vakbeurs voor professionals in foodservice: Horeca Expo 2018. Al meer dan 30 jaar is deze beurs het trefp...

Meer lezen


Fan van Pauwels en een leuk idee voor een reportage?

Laat het ons weten en stuur je foto’s naar info@pauwels-professional.com