5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

07-06-2023

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten. In dit artikel delen we graag 5 onweerstaanbare recepten die op uw menu absoluut niet mogen ontbreken. Van klassieke favorieten tot unieke smaakexplosies, deze hamburgers zullen uw klanten keer op keer verleiden. Want een goede hamburger smaakt altijd!

Hamburger-Italian-Sheriff-Triple2

1. Hamburger ‘Italian sheriff’

Een Italiaanse hamburger zonder pesto of tomaat, maar wel met een Italiaanse bol, Romeinse sla, mozzarella, pancetta en onze Hamburger Triple-saus: een stoere Italian waar elke cowboy voor af zijn paard zou komen.

Ingrediënten:

  • 1 Italiaanse bol
  • 1 Rundsburger
  • 2 Reepjes Pancetta
  • 1 Plakje Mozzarella
  • Gebakken ui
  • Romeinse sla
  • Pauwels Hamburger Triple

2. Kipburger ‘Giga Poulette’

Takeaway blijft hot en burgers zijn nu eenmaal perfect om af te halen of te leveren. Bent u daarom nog op zoek naar een eenvoudige, maar smaakvolle kipburger? Waag u dan eens aan onze Giga Poulette met de Hamburger Giga-saus van Pauwels.

Ingrediënten:

1 Gepaneerde kipburger
1 Cheddar
3 Schijfjes augurk
1/4 Rode ui
Rucola
1 Meergranenbroodje
Pauwels Hamburger Giga-saus

Hamburger-featured (1)2
2

3. Triple Bacon Burger

Hoe meer bacon, hoe beter! Daarom bedachten we een recept met niet één, niet twee, maar drie lagen bacon én onze kruidige Andalouse.

Ingrediënten:

300g Rundsgehakt
500g Belegen kaas
2 Burgerbroodjes met sesamzaad
6 Reepjes bacon
1tl Worcestershire saus
2tl Cayennepeper
1 Teentje knoflook
1 Ei
1 Vleestomaat
1 Rode ui
Paneermeel
Preischeuten, rocola
Peper en zout
Pauwels Andalouse

4. Toscaanse burger

Een zomerse suggestie boordevol kleur én smaak, afgewerkt met knapperige pancetta en de zomerzoete Toscaanse saus? Dat is deze Toscaanse burger!

Ingrediënten:

250g Rundsgehakt
2 Sneetjes pancetta
2 Foccaccia
1/2 Rode ui en ui
1 Rode en groen tomaat
1/4 Courgette en aubergine
Mozzarella
Jonge sla
Rucola
Enkele druppels Tabasco
1/2tl Worcestersaus
1tl Italiaanse kruiden, peper en zout
2 Blaadjes basilicum
Olijfolie
Pauwels Toscaanse saus

Toscaanse-Burger (1)2
2040135-small2

5. Griekse lamsburger

Met deze Griekse lamsburger, afgewerkt met Looksaus laat u de zomeravond nog wat langer duren!

Ingrediënten:

200g Lamsgehakt
5g Paneermeel
50g Feta
1el Tzatziki
1/4 Courgette
1/4 Paprika
1/3 Rode ui
2 Takjes munt
1/4 Wortel en veldsla
1/3 Chilipeper
50g Zwarte olijven
1 Ei
Pauwels Looksaus


Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen