Benieuwd of de mayonaise ook pakt op het WK Veldrijden 2021

Benieuwd of de mayonaise ook pakt op het WK Veldrijden 2021

27-01-2021

Het hing even aan een zijden draadje, maar komend weekend worden dan toch de regenboogtruien bij de beloften en profs in het veldrijden uitgedeeld. Ondanks de verscherpte maatregelen – of juist met dank aan de extra maatregelen zodat het WK kan doorgaan – kijken we er bij Pauwels Sauzen alvast reikhalzend naar uit!


VERSCHERPTE MAATREGELEN

Begin deze week was er goed nieuws voor de veldrijders, veldrijdsters én de vele veldritfans. Na intens overleg tussen stad, Vlaams minister van Sport Ben Weyts, de UCI en Belgian Cycling zal Oostende op 30 en 31 januari dan tóch het toneel kunnen zijn van het WK Veldrijden 2021. Er zullen extra maatregelen op en rond het parcours gelden, zodat het WK in de meest veilige omstandigheden zal verlopen. Meer informatie over de maatregelen kan je hier nalezen.

ZANDSPECIALIST

Laurens Sweeck, BK Veldrijden 2020, Antwerpen

Bij Pauwels Sauzen kijken we hoe dan ook enorm uit naar dit weekend. Akkoord, met Wout Van Aert en Mathieu van der Poel er zijn twee uitgesproken favorieten met de meeste kans op het binnenhalen van de trui bij de heren Elite. Daarbij komt ook ene Zdenek Stybar die zich als de vreemde eend in de bijt komt mengen in de debatten.

Toch koesteren we bij Pauwels Sauzen – Bingoal Cycling Team de stille hoop dat we met een Michael Vanthourenhout in vorm, zandspecialist Laurens Sweeck en kopman Eli Iserbyt een goede kans maken om op het podium te staan. In een interview met Sporza ziet analyst Paul Herygers vooral kansen voor Laurens Sweeck als outsider:

“Laurens Sweeck is een man die dezelfde kwaliteiten heeft in het zand als de twee topfavorieten. Op het BK in Antwerpen vorig jaar (foto) heeft hij het met glans en brio afgemaakt. Maar of hij daar momenteel toe in staat is? Hij mag me verbazen.”

VORMPEIL

Ryan Kamp, WK Veldrijden 2020, Dubendorf

Bij de Elite dames zijn de Nederlandse vrouwen aan elkaar gewaagd. De hoop van Pauwels Sauzen – Bingoal Cycling Team is dan ook gevestigd op Denise Betsema. Met haar uitstekende vormpeil dit seizoen is zij één van de belangrijkste uitdagers van topfavoriete en titelverdedigster Ceylin Alvarado. Daarnaast kan de 18-jarige Fem van Empel bij de belofte dames ook altijd verrassen.

Bij de belofte Heren is het aan Ryan Kamp (foto) om zijn favorietenrol waar te maken. Hij verdedigt in Oostende zijn wereldtitel van vorig jaar en maakt ook nu weer een grote kans. Wie weet klimt hij wel samen met teamgenoot Pim Ronhaar het podium op.

Wij zijn alvast benieuwd of de mayonaise pakt bij onze renners en zetten ons voor het televisiescherm op zaterdag en zondag, telkens vanaf 13.35u!

Uitzendschema WK Veldrijden 2021

zat 13.35u Beloften (Heren)
zat 15.15u Elite (Dames)
zon 13.35u Beloften (Dames)
zon 15.15u Elite (Heren)

 


Nieuw: Kebabsaus, een uniek recept in foodservice

Nieuw in het gamma van Pauwels: Kebabsaus, een unieke snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout.

Meer lezen

Pauwels sauzen wordt de exclusieve distributeur van de olie- en vetten merken van Wouters in België en Frankrijk

Pauwels N.V. treedt vanaf heden op als de exclusieve verdeler van de kwalitatieve oliën en vetten merken van Wouters N.V. in België en Frankrijk.

Meer lezen

Nieuwe kruidenmix geeft Andalouse Chef nu nog meer karakter!

Meer karakter, maar smaak: het recept van de Andalouse Chef van Pauwels Sauzen is vernieuwd.

Meer lezen

Hot Mammouth: de ideale topping voor exotische snacks

Wat Tartaar, Andalouse of Mammouth is voor een typisch Belgisch pakje friet, is onze Hot Mammouth voor de meeste pita's, kebabs, kapsalons en andere exotische snacks in België: als uitbater van een snackbar moet je deze speciaalsaus gewoon in huis hebben. 

Meer lezen

Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

Pauwels Sauzen breidt engagement voor jong Belgisch wielerteam uit met dank aan de mooie resultaten in de openingsritten van het nieuwe wielerseizoen.

Meer lezen

’t Friethuis schrijft sterk digitaal verhaal: “Wekelijks meerdere tonnen friet met Pauwels sauzen”

Een moderne visie op frietjes, kwalitatieve producten en een sterk digitaal verhaal. Het […]

Meer lezen

De herontdekking van Mammouth, de eerste échte snacksaus

Ooit was het de vaste partner van de frikandel, maar anno 2021 zorgen de nieuwste trends ervoor dat de Mammouth-saus populairder is dan ooit.

Meer lezen

De populairste sauzen van het moment voor je homemade burgers

Huisbereide hamburgers zijn hot en dus schieten de creatieve combinaties met heel wat sauzen als paddenstoelen uit de grond.

Meer lezen

Smashburgers: de nieuwste trend in hamburgerland

De laatste nieuwe trend in hamburgerland: sla je burger plat. Doodzonde of geniaal? De tijd zal het uitwijzen.

Meer lezen

Hamburgers en hun sauzen: terug van nooit echt weggeweest

Nu takeaway populairder is dan ooit, piekt ook de populariteit van de hamburgers weer als vanouds. En wat is een goede hamburger zonder een lekkere hamburgersaus?

Meer lezen

De mayonaises van Pauwels Sauzen: dit zijn de verschillen

Het assortiment van Pauwels Sauzen telt heel wat verschillende mayonaises. In dit artikel ontdek je ze stuk voor stuk.

Meer lezen

Benieuwd of de mayonaise ook pakt op het WK Veldrijden 2021

Met Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Denise Betsema, Fem Van Empel, Ryan Kamp en Pim Ronhaar liggen er komend weekend heel wat mogelijkheden om de wereldkampioenentrui naar Pauwels Sauzen - Bingoal Cycling Team te brengen.

Meer lezen