Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

20-04-2022

Op 25 april 2022 opent Horecabeurs Bredene voor de 13e maal haar deuren! Voor een bezoek aan de gekende vakbeurs kan u opnieuw terecht in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Tijdens de vierdaagse beurs krijgt u de kans om de laatste nieuwigheden in de horecasector te ontdekken, inclusief het volledige assortiment sauzen, frituurvetten en -oliën van Pauwels.

Het grootste gamma koude sauzen voor professionals

Ons commercieel team heet u van maandag 25 t.e.m. donderdag 28 april van harte welkom op stand 3513 van de Horecabeurs Bredene. 

Op deze beurs hebt u vier dagen lang de tijd om het volledige assortiment Pauwels sauzen te ontdekken, tot op heden nog steeds het grootste assortiment koude sauzen voor professionals op de Belgische markt. Daarbij gaat er onder de meer dan 40 verschillende smaken uit het gamma dit jaar misschien wel speciale aandacht naar twee specifieke soorten mayonaise: onze Mayo Traiteur en Mayo Chef

Deze twee mayonaises worden namelijk bereid met een lager gehalte aan olie en eigeel. Desondanks zijn beide mayonaises nagenoeg even romig en “vol” als de traditionele mayonaises in het gamma. In een tijd waarin zowel de prijzen van olie als die van eieren naar recordhoogten stijgen, treden deze twee kwalitatieve mayonaises meer dan ooit op de voorgrond. 

Ons commercieel team laat u verder graag nog proeven van o.a. het verbeterde recept van Andalouse Chef, de gloednieuwe Kebabsaus en speciaalsauzen als Martino, Hot Mammouth, Smoelsaus, Toscaanse, Hamburger Triple en alle andere sauzen van het gamma.

Fotoreportage Horecatel 2022_14

Frituuroliën en -vetten

Ook voor wie op de Horecabeurs Bredene specifiek op zoek gaat naar verschillende frituuroliën en -vetten is op onze stand 3513 aan het juiste adres. Ons commercieel team kan u er immers volledig op de hoogte brengen van onze verschillende bakproducten.

Met bekende producten als het Fribel rundvet, Palmax, Bofri alsook het Pauwels Oranje, Groen en Blauw in het gamma bieden we bij Pauwels verschillende kwalitatieve vetten aan. Voor wie frituurolie verkiest bieden we dan weer producten aan zoals Fribel Culinaire, Pure en Chef

Kortom: een hele boterham en dus geven we graag meer toelichten elke dag tussen 11 u-18.30 u en op donderdag van 11u tot 17 u. Hopelijk tot dan! 

Fotoreportage Horecatel 2022_15

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Het entertainment- en recreatiecomplex Burney’s opent na 5 jaar zijn deuren voor het grote publiek. De voormalige site Huyghebaert is nu de thuishaven voor een tal van leuke activiteiten én de Pauwels snack wall.

Meer lezen

Leuvense economiestudenten palmen Ladeuzeplein in met Pauwels Sauzen tijdens Kiesweek Ekonomika

Van 25 t.e.m. 27 april is het weer tijd voor de bekende Kiesweek "Ekonomika". Na enkele jaren afwezigheid vindt het grootste studentenevenement van het land dit jaar opnieuw plaats op het Leuvense Ladeuzeplein. De Kiesweek is toe aan haar 93e editie en rekent daarbij onder meer op de steun van Pauwels Sauzen. 

Meer lezen

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Van maandag 25 t.e.m. donderdag 28 april is Pauwels Sauzen aanwezig op de Horecabeurs Bredene. Op deze vierdaagse vakbeurs kan u het volledige assortiment sauzen komen degusteren. Daarnaast komt u er alles te weten over onze verschillende frituuroliën en -vetten.

Meer lezen

Eiproducten exponentieel duurder, vraag en aanbod helemaal uit evenwicht

De oorlog in Oekraïne, de ergste uitbraak van vogelgriep in Europa en de oproep van kippenboeren voor betere voorwaarden laten zich voelen op de internationale eiermarkt.

Meer lezen

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Met namen zoals K3, #LikeMe en Camille Dhont wordt de eerste editie van het Ostend Kids Festival onvergetelijk. Net als de catering trouwens, want organisatoren Eventor en Blue Sky Concerts zullen naar verwachting zo’n 5.000 bezoekers laten genieten van lekkere snacks met Pauwels sauzen.

Meer lezen

Fotoreportage: Horecatel 2022 in 30 beelden

Van 13 t.e.m. 16 maart vond in Wallonie Expo te Marche-en-Famenne Horecatel plaats, de grootste vakbeurs voor food professionals in Franstalige België. Wij vatten de 55e editie samen in 30 beelden.

Meer lezen

[Update] Marktrapport: prijsstijging oliën en vetten houdt aan

De stijgende olieprijzen blijven één van de meest besproken onderwerpen in de voedingsindustrie. Daarom brengen we in dit artikel een nieuwe stand van zaken met aandacht voor belangrijkste oliën op de markt en op hoe de oorlog in Oekraïne alsook de hoge energieprijzen een enorme impact hebben op onze grondstoffen.

Meer lezen

Antwerpse frituristen laten Spaans vakantieoord proeven van Belgische frietjes met Pauwels sauzen

Op 25 februari 2022 opende een jong, Antwerps ondernemersduo in het Spaanse Torrevieja de deuren van Frituur Olé: een traditioneel Belgische frituur waar de frietjes geserveerd worden met een breed gamma Pauwels sauzen.

Meer lezen

Trouwe Pauwels-klant tovert vijf sterrenhotel in Dubai om tot frituur

Onze klant Stéphane Moreau, uitbater van Chez Steph in het Franse Valenciennes, trakteerde samen met zijn team een groep expats in Dubai op verse frietjes met stoofvlees en andere streekgerechten uit Noord-Frankrijk.

Meer lezen

Pauwels kijkt na succesvolle Horeca Expo vooruit naar nieuwe Horecatel

Tussen 13 en 16 maart 2022 vindt u Pauwels Sauzen weer terug op de grootste vakbeurs voor professionals in de Belgische foodservicemarkt: Horecatel. Na een afwezigheid van twee jaar omwille van Covid én de succesvolle editie van Horeca Expo 2021 kijken we bij Pauwels alleszins reikhalzend uit naar een het blij weerzien met onze klanten in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Van plakken naar stangen: Pauwels optimaliseert eigen frituurvetten

De vorm van het Pauwels Oranje, Pauwels Blauw en Pauwels Groen frituurvet wordt omgezet van plakken naar stangen. Die aanpassing komt er als gevolg van de oefening die momenteel intern gemaakt wordt om als totaalaanbieder van sauzen, oliën en vetten het assortiment zo optimaal mogelijk af te stemmen op de noden van onze klanten.

Meer lezen

Happy to be back: Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2021

Na twee jaar staat Pauwels Sauzen weer op de grootste vakbeurs voor food professionals in Vlaanderen: Horeca Expo.

Meer lezen