Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

26-03-2021

Begin dit jaar kondigden we al aan dat we onze schouders gingen zetten onder het jonge Belgische wielerteam Bingoal-WB. Dat engagement breiden we nu uit, want voortaan treedt Pauwels op als tweede sponsor van het team dat voortaan door het leven gaat als Bingoal-Pauwels Sauces-WB. 


TWEEDE SPONSOR

De jonge Belg Jonas Castrique (24) met een tube Andalouse

Begin januari kondigden we op deze website aan dat we, naast onze verankering in het veldrijden met Pauwels Sauzen-Bingoal Cycling Team, ook met Bingoal-WB een eerste demarrage zouden plaatsen in het wegwielrennen. De mooie resultaten die het jonge team bij de start van het wielerseizoen lieten noteren, hebben er nu voor gezorgd dat Pauwels Sauzen nu nog meer gaat investeren in het project. De naamsverandering van Bingoal-WB naar Bingoal-Pauwels Sauces-WB is daarvan het logische gevolg.

De directie van Pauwels Sauzen laat alvast weten zeer tevreden te zijn met de vernieuwde overeenkomst:

“Pauwels sauzen is zeer verheugd tweede sponsor te mogen worden van deze fantastische Belgische ploeg. Niet alleen zien we de ploeg veel vooraan rijden in de vlucht, maar we zien ook dat de ploeg steeds breder gedragen wordt en dat de sponsoren zo beter en beter in de kijker staan. Dat de ploeg een thuis geeft aan enerzijds jong talent en anderzijds ervaren renners die zich nog graag tonen, is voor Pauwels een belangrijke reden om juist deze ploeg te sponsoren.”

MOOIE RESULTATEN

Voor het eerst sinds het ontstaan van het team in 2011, zal Bingoal-Pauwels Sauces-WB in 2021 meedoen aan alle grootste wielerklassiekers. Van de Ronde van Vlaanderen tot Luik-Bastenaken-Luik, via Parijs-Roubaix, de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl. Een zeer sterk signaal van de opmars. Christophe Brandt, Manager van Bingoal-Pauwels Sauces-WB, geniet met volle teugen van de goede sfeer die rond het team hangt:

Ludovic Robeet won Nokere Koerse

“We zijn zeer vereerd met de beslissing van Pauwels om de reeds aanwezige steun nog verder te versterken. Onze start van het seizoen 2021 was uitstekend, met in het bijzonder de overwinning van Timothy Dupont in de Ster van Bessèges en de winst van Ludovic Robeet in Nokere Koerse. Daarnaast hebben we ook veel top-10 resultaten, met alomtegenwoordige renners. Deze zeer goede resultaten werkten motiverend voor Pauwels om meer in ons team te investeren. In deze moeilijke tijden zijn we dus trots om te kunnen rekenen op een partner van dit kaliber. Naast Bingoal en Adeps die ons tijdens de crisis van 2020 nooit in de steek hebben gelaten.”


Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen

De Patatclub, de club waar ze frietjes serveren met Pauwels sauzen

Als er nu één club is waar je lid van wilt zijn, dan is dat zeker en vast wel de Patatclub in Destelbergen. Jens Meganck start dan ook sinds 30 maart 2022 deze lekkere club met als act van de avond “frietjes”. Ook in de spotlight staan de sauzen van Pauwels, want frieten zonder saus dat kan natuurlijk niet.

Meer lezen

Frituur ’t Hoeksje werkt al jarenlang met Pauwels sauzen

Kris Demarcke, eigenaar van Frituur ’t Hoeksje, baat al ruim 14 jaar de frituur uit die gelegen is op de hoek van de Baronstraat en de Lombardsijdelaan in Middelkerke. Wij moeten dan ook geen twee keer raden waar de naam Frituur ’t Hoeksje vandaan komt.

Meer lezen

Prijzen van tomatenconcentraat kennen ongeziene hoogtes

Wist je dat er voor 1kg tomatenconcentraat 6kg tomaten nodig is? En dat nu de prijzen van tomatenconcentraat enorm de hoogte inschieten. Momenteel zitten we dan ook bijna aan een verdubbeling van de prijs. Onze Purchase Manager Eric Van Gestel zet enkele interessante feiten voor jou op een rijtje.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Kanaal Z

Vrijdag 25 november verwelkomden we Kanaal Z op onze site in Oelegem. Zij kwamen een kijkje nemen achter de schermen van onze werking en productieproces. Er werd een extra woordje uitleg gegeven over het ontstaan, de verdere ontwikkelingen en de toekomstplannen van Pauwels.

Meer lezen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen