Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

26-03-2021

Begin dit jaar kondigden we al aan dat we onze schouders gingen zetten onder het jonge Belgische wielerteam Bingoal-WB. Dat engagement breiden we nu uit, want voortaan treedt Pauwels op als tweede sponsor van het team dat voortaan door het leven gaat als Bingoal-Pauwels Sauces-WB. 


TWEEDE SPONSOR

De jonge Belg Jonas Castrique (24) met een tube Andalouse

Begin januari kondigden we op deze website aan dat we, naast onze verankering in het veldrijden met Pauwels Sauzen-Bingoal Cycling Team, ook met Bingoal-WB een eerste demarrage zouden plaatsen in het wegwielrennen. De mooie resultaten die het jonge team bij de start van het wielerseizoen lieten noteren, hebben er nu voor gezorgd dat Pauwels Sauzen nu nog meer gaat investeren in het project. De naamsverandering van Bingoal-WB naar Bingoal-Pauwels Sauces-WB is daarvan het logische gevolg.

De directie van Pauwels Sauzen laat alvast weten zeer tevreden te zijn met de vernieuwde overeenkomst:

“Pauwels sauzen is zeer verheugd tweede sponsor te mogen worden van deze fantastische Belgische ploeg. Niet alleen zien we de ploeg veel vooraan rijden in de vlucht, maar we zien ook dat de ploeg steeds breder gedragen wordt en dat de sponsoren zo beter en beter in de kijker staan. Dat de ploeg een thuis geeft aan enerzijds jong talent en anderzijds ervaren renners die zich nog graag tonen, is voor Pauwels een belangrijke reden om juist deze ploeg te sponsoren.”

MOOIE RESULTATEN

Voor het eerst sinds het ontstaan van het team in 2011, zal Bingoal-Pauwels Sauces-WB in 2021 meedoen aan alle grootste wielerklassiekers. Van de Ronde van Vlaanderen tot Luik-Bastenaken-Luik, via Parijs-Roubaix, de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl. Een zeer sterk signaal van de opmars. Christophe Brandt, Manager van Bingoal-Pauwels Sauces-WB, geniet met volle teugen van de goede sfeer die rond het team hangt:

Ludovic Robeet won Nokere Koerse

“We zijn zeer vereerd met de beslissing van Pauwels om de reeds aanwezige steun nog verder te versterken. Onze start van het seizoen 2021 was uitstekend, met in het bijzonder de overwinning van Timothy Dupont in de Ster van Bessèges en de winst van Ludovic Robeet in Nokere Koerse. Daarnaast hebben we ook veel top-10 resultaten, met alomtegenwoordige renners. Deze zeer goede resultaten werkten motiverend voor Pauwels om meer in ons team te investeren. In deze moeilijke tijden zijn we dus trots om te kunnen rekenen op een partner van dit kaliber. Naast Bingoal en Adeps die ons tijdens de crisis van 2020 nooit in de steek hebben gelaten.”


Happy to be back: Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2021

Na twee jaar staat Pauwels Sauzen weer op de grootste vakbeurs voor food professionals in Vlaanderen: Horeca Expo.

Meer lezen

Marktrapport: prijsstijging van oliën en vetten houdt aan

De hoge prijzen voor oliën en vetten zorgen al enige tijd voor nervositeit in de voedingsindustrie en foodservicemarkt. In dit artikel zetten we de belangrijkste trends op een rij.

Meer lezen

Uitgelegd: de massale terugroeping wegens te veel ethyleenoxide

Al enkele weken worden er verschillende voedingsmiddelen teruggeroepen uit de supermarkten en groothandels. De boosdoener is het gewasbeschermingsmiddel Ethyleenoxide. Hoe de vork precies aan de steel zit, ontdekt u in dit artikel.

Meer lezen

Snackfabrikant Van Geloven vindt bij Pauwels 5 ultieme snack/saus combinaties

Sauzen zijn ideaal om u als frituur, broodjeszaak of andere snackbar te onderscheiden. Snackfabrikant Van Geloven dook daarom in het gamma van Pauwels sauzen en presenteert 5 smakelijke saus-snackcombinaties.

Meer lezen

Nieuw: Kebabsaus, een uniek recept in foodservice

Nieuw in het gamma van Pauwels: Kebabsaus, een unieke snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout.

Meer lezen

Pauwels sauzen wordt de exclusieve distributeur van de olie- en vetten merken van Wouters in België en Frankrijk

Pauwels N.V. treedt vanaf heden op als de exclusieve verdeler van de kwalitatieve oliën en vetten merken van Wouters N.V. in België en Frankrijk.

Meer lezen

Nieuwe kruidenmix geeft Andalouse Chef nu nog meer karakter!

Meer karakter, maar smaak: het recept van de Andalouse Chef van Pauwels Sauzen is vernieuwd.

Meer lezen

Hot Mammouth: de ideale topping voor exotische snacks

Wat Tartaar, Andalouse of Mammouth is voor een typisch Belgisch pakje friet, is onze Hot Mammouth voor de meeste pita's, kebabs, kapsalons en andere exotische snacks in België: als uitbater van een snackbar moet je deze speciaalsaus gewoon in huis hebben. 

Meer lezen

Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

Pauwels Sauzen breidt engagement voor jong Belgisch wielerteam uit met dank aan de mooie resultaten in de openingsritten van het nieuwe wielerseizoen.

Meer lezen

’t Friethuis schrijft sterk digitaal verhaal: “Wekelijks meerdere tonnen friet met Pauwels sauzen”

Een moderne visie op frietjes, kwalitatieve producten en een sterk digitaal verhaal. Het […]

Meer lezen

De herontdekking van Mammouth, de eerste échte snacksaus

Ooit was het de vaste partner van de frikandel, maar anno 2021 zorgen de nieuwste trends ervoor dat de Mammouth-saus populairder is dan ooit.

Meer lezen

De populairste sauzen van het moment voor je homemade burgers

Huisbereide hamburgers zijn hot en dus schieten de creatieve combinaties met heel wat sauzen als paddenstoelen uit de grond.

Meer lezen