Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

26-03-2021

Begin dit jaar kondigden we al aan dat we onze schouders gingen zetten onder het jonge Belgische wielerteam Bingoal-WB. Dat engagement breiden we nu uit, want voortaan treedt Pauwels op als tweede sponsor van het team dat voortaan door het leven gaat als Bingoal-Pauwels Sauces-WB. 


TWEEDE SPONSOR

De jonge Belg Jonas Castrique (24) met een tube Andalouse

Begin januari kondigden we op deze website aan dat we, naast onze verankering in het veldrijden met Pauwels Sauzen-Bingoal Cycling Team, ook met Bingoal-WB een eerste demarrage zouden plaatsen in het wegwielrennen. De mooie resultaten die het jonge team bij de start van het wielerseizoen lieten noteren, hebben er nu voor gezorgd dat Pauwels Sauzen nu nog meer gaat investeren in het project. De naamsverandering van Bingoal-WB naar Bingoal-Pauwels Sauces-WB is daarvan het logische gevolg.

De directie van Pauwels Sauzen laat alvast weten zeer tevreden te zijn met de vernieuwde overeenkomst:

“Pauwels sauzen is zeer verheugd tweede sponsor te mogen worden van deze fantastische Belgische ploeg. Niet alleen zien we de ploeg veel vooraan rijden in de vlucht, maar we zien ook dat de ploeg steeds breder gedragen wordt en dat de sponsoren zo beter en beter in de kijker staan. Dat de ploeg een thuis geeft aan enerzijds jong talent en anderzijds ervaren renners die zich nog graag tonen, is voor Pauwels een belangrijke reden om juist deze ploeg te sponsoren.”

MOOIE RESULTATEN

Voor het eerst sinds het ontstaan van het team in 2011, zal Bingoal-Pauwels Sauces-WB in 2021 meedoen aan alle grootste wielerklassiekers. Van de Ronde van Vlaanderen tot Luik-Bastenaken-Luik, via Parijs-Roubaix, de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl. Een zeer sterk signaal van de opmars. Christophe Brandt, Manager van Bingoal-Pauwels Sauces-WB, geniet met volle teugen van de goede sfeer die rond het team hangt:

Ludovic Robeet won Nokere Koerse

“We zijn zeer vereerd met de beslissing van Pauwels om de reeds aanwezige steun nog verder te versterken. Onze start van het seizoen 2021 was uitstekend, met in het bijzonder de overwinning van Timothy Dupont in de Ster van Bessèges en de winst van Ludovic Robeet in Nokere Koerse. Daarnaast hebben we ook veel top-10 resultaten, met alomtegenwoordige renners. Deze zeer goede resultaten werkten motiverend voor Pauwels om meer in ons team te investeren. In deze moeilijke tijden zijn we dus trots om te kunnen rekenen op een partner van dit kaliber. Naast Bingoal en Adeps die ons tijdens de crisis van 2020 nooit in de steek hebben gelaten.”


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen