De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

03-09-2018

Net voordat het nieuwe schooljaar zich weer op gang kon trekken, sloten wij bij Pauwels Sauzen de zomervakantie af op muziek van o.a. The Rubettes, Chris Andrews, Sandra Kim en de Bonanzas. Bobbejaanland werd immers voor het tweede jaar oprij omgetoverd tot Yesterdayland, een muziekfestival waarop het vooral de nostalgische snaar is die bespeeld wordt. Met muzikale kleppers uit de 60s, 70s & 80s werd Yesterdayland bestempeld als het mooiste retrofestival van het land.

Indrukwekkende line-up

Yesterdayland koppelt muzikale hoogtepunten aan leuke attracties in het park: een unieke combinatie. Zo werden er in het park meerdere podia opgesteld, waarop talloze artiesten het beste van zichzelf kwamen geven. Vlakbij de bekende achtbaan Typhoon kwamen de jaren 70 en 80 weer tot leven. Time Bandits mocht hier als eerste de boel op gang trekken, gevolgd door Night Fever, die de hits van de Beegees brachten. Ook kwamen enkele grote artiesten aan de beurt als Gerard Lenorman, Raymond van het Groenewoud, Dana Winner en Frank Boeien. Later op de avond brak het feest helemaal los met The Three Degrees en The Rubettes.

Een indrukwekkende line-up dus, daar in de Kempen. Hetzelfde kon echter gezegd worden over de catering op Yesterdayland, want met onder andere de Mayonaise, Tartaar De Luxe, Andalouse, Hamburger Hot, Hamburger Dressing, Smoelsaus of de nieuwe, zachte Mosterd van Pauwels Sauzen pakten ook de foodstands van onze klant Señor Snacks er uit met een line-up om van te watertanden. Een terugblik!


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen