De vaakst gestelde vragen op onze stand van Horeca Expo 2019

De vaakst gestelde vragen op onze stand van Horeca Expo 2019

19-11-2019

Bij het schrijven van dit artikel zijn we precies 2 dagen ver op Horeca Expo, de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Zo hebben we natuurlijk al een eerste indruk kunnen krijgen van de belangrijkste gespreksonderwerpen die op onze stand over de tongen rollen. In dit artikel zetten we daarom de vaakst gestelde vragen op een rij.


#1 WAARIN VERSCHILT DE MAYONAISE 110 VAN DE BESTAANDE MAYONAISES?

Bij Pauwels vieren we dit jaar onze 110e verjaardag. Dat jubileum vieren we natuurlijk met een glaasje cava, maar ook met een nieuwe mayonaise bereid volgens een ‘oud’ recept op grootmoeders wijze: Mayonaise 110. Onze stand 7223 in hal 7 van Flanders Expo staan dan ook voor een groot stuk in het teken van deze verjaardag én de bijhorende mayonaise. De mayonaise zelf werd reeds in het voorjaar gelanceerd op Horecatel, maar verschijnt dus nu voor het eerst op onze stand in Flanders Expo, Gent.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat vele bezoekers vragen naar dit nieuwe product en zelf willen proeven wat het verschil juist is met de bestaande mayonaises op de markt. Op onze stand kunnen bezoekers dan ook de Mayonaise 110 vergelijken met onze bestaande traditionele Mayonaise, Mayonaise Traiteur, Mayo Chef en zelfs onze Frietsaus. Ben je nog van plan om onze stand een bezoekje te brengen dit jaar? Waag je dan zeker zelf eens aan een lekkere tasting!


#2 MAG IK DE NIEUWE MARTINOSAUS PROEVEN?

In de schaduw van onze Mayonaise 110 staat onze deelname aan Horeca Expo dit jaar ook in het teken van een nieuwe lancering. Zo laten we de bezoekers van onze stand kennismaken met onze nieuwe Martinosaus. Als Belgische sauzenproducent zijn we namelijk zeer verheugd om ons assortiment te kunnen uitbreiden met dé kenmerkende saus van het typisch Belgische broodje Martino. De Martinosaus van Pauwels is beschikbaar in tubes van één liter en vanaf heden te bestellen.

Deze nieuwe saus aan een tasting onderwerpen kan natuurlijk maar op één manier, namelijk op het broodje Martino. Daarom serveren onze collega’s op de stand de hele dag door lekkere broodjes Martino.

 


#3 HEEFT PAUWELS OOK EEN VEGAN SAUS IN HET AANBOD?

Veggieburger met rode biet en vegan mayoVegan snacks zitten in de lift. Van snacks en broodjes tot burgers en in plantaardig vet gebakken friet. Maar wat is een vegan snack zonder een vegan saus? Vele bezoekers vragen zich dan ook af of er bij Pauwels veganistische sauzen in het aanbod zitten.

Dat brengt ons uiteraard bij onze Vegan Mayo, die we eerder dit jaar al lanceerden. Het spreekt voor zich dat ook dit product uitgebreid te proeven valt op onze stand, maar er is meer. Vegan Mayo is namelijk ook een uitstekend product om de basis te vormen van een huisgemaakte vegan saus naar keuze. Zo laten onze collega’s op de stand zien hoe u van onze Vegan Mayo in een handomdraai een huisbereide currysaus, cocktail, pitasaus, tartaar of andere speciaalsaus maakt.

 


#4 WELKE HAMBURGERSAUZEN HEEFT PAUWELS?

Burger Crispy Turkey met Triple_socialDe tijd dat de hamburgers een exclusiviteit waren voor enkele grote spelers op de fastfood markt is al even voorbij. Heel wat frituren, broodjeszaken, snackbars en brasserieën zijn de afgelopen jaren namelijk mee op de burgerkar gesprongen. Het resultaat van die tendens is dat iedere ondernemer in foodservice zijn eigen creaties tussen een broodje bedenkt.

Een succesvolle burger heeft uiteraard nood aan een lekker sausje. Dat er niet altijd ketchup tussen een hamburger moet zitten, blijkt ook uit de vragen die we op onze stand krijgen. De interesse in onze vier hamburgersauzen is dan ook op onze stand duidelijk merkbaar. Onze Hamburger Hot, Hamburger Dressing, Hamburger Giga en Hamburger Triple worden dan ook veelvuldig gedegusteerd en vergeleken met andere hamburgersauzen op de beurs.

 


#5 BIEDT PAUWELS OOK WARME SAUZEN AAN?

Jarenlang stond Pauwels bekend als producent van alleen maar koude sauzen. Onze currysaus en pepersaus zijn bijvoorbeeld uitsluitend geschikt om koud te consumeren. Aan die trend kwam afgelopen jaar in zeker zin een einde, toen we in februari onze Béarnaise op de markt brachten.

Deze saus ging de geschiedenisboeken in als de eerste saus van Pauwels die geschikt is voor warme toepassingen, alsook voor koud gebruik. Dat onze Béarnaise daardoor een uitstekende oplossing is voor ondernemers wiens business model niet geschikt is voor een Béarnaise à la minute te kloppen, bewijzen onze collega’s op de stand. De bain-marie die geïnstalleerd staat in onze toog vult de stand namelijk de hele dag door met die typische dragongeur, typisch voor een lekker warme Béarnaise. Daarnaast kunnen de bezoekers deze Béarnaise ook koud degusteren en zo met eigen zintuigen de polyvalentie van deze saus vaststellen.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie over onze sauzen kan u contact opnemen met ons commercieel team. De contactgegevens van de vertegenwoordiger in uw provincie vindt u via onderstaande button.


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen