Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

31-08-2023

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart. Dankzij de dikkere frietjes roept Tim Boury, driesterrenchef, Derry’s frituur uit tot zijn favoriete frituur.

Derry voor de vrienden

Thomas oftewel Derry voor de vrienden is chef-kok van opleiding en heeft zijn stage gelopen in het tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge. In 2019 koos hij ervoor om Frituur Kartoffelke over te nemen en de naam te veranderen naar Derry’s frituur. En met succes… de frituur werd vorig jaar uitgeroepen tot frituur van het jaar.

Ook driesterrenchef Tim Boury is enorm fan van de lekkere frietjes en behoort vandaag tot de trouwe klanten van Thomas en Shani. De frietjes worden in ossewit gebakken en zijn iets dikker gesneden. Bovendien worden ze afgebakken op een temperatuur tussen 150° en 160°C, waardoor ze heel krokant worden en binnenin toch mooi smeuïg blijven.

Thomas en Shani steken hun ambitie en ondernemerszin niet onder stoelen en banken en vernieuwden begin dit jaar hun frituur. Binnenkort kunnen dan ook 130 klanten ter plaatse genieten van de uitgebreide menukaart.

hoi@aarongodderis.com
hoi@aarongodderis.com

Nieuwe uitbouw door de snelle groei

Het zetten van een nieuwe uitbouw was noodzakelijk voor Derry’s frituur. Door de snelle groei, zat de huidige structuur op zijn limieten.

“Het bouwen van de uitbouw liep niet van een leien dakje. Zo hebben we drie plannen moeten uitwerken, onder meer door een klacht uit onverwachte hoek en de drastisch stijgende bouwprijzen”, vertelt Thomas. Ook moest er rekening gehouden worden met de locatie en de twee erfdienstbaarheden. Uiteindelijk werd er dan beslist om te werken met verplaatsbare, modulaire bouw in massief hout die in twee fasen gerealiseerd wordt. Tijdens de eerste fase werd de frituur voor zes weken gesloten. Daarna zal er nog een grote chalet geplaatst worden zodat er meer zitplaatsen gecreëerd worden.

Het eindresultaat? Een landelijke ogende frituur, maar modern dankzij de combinatie van hout en zwart metaal. Ook de keuken werd onder handen genomen zodat er een pak efficiënter en ergonomischer gewerkt kan worden.

Menukaart blijft groeien

Na de werken aan de frituur, wordt stelselmatig de menukaart verder uitgebreid. Zo worden er sinds februari ook belegde broodjes aangeboden en kunnen klanten voortaan ook genieten van meer bereide gerechten zoals rundstartaar, tomaat garnaal, mosselen en entrecote. En dit alles wordt geserveerd op borden speciaal voorzien met het nieuwe logo.

Daarnaast zullen de bierliefhebbers ook aan hun trekken komen met een zeer volle bierkaart. Van een klassiek pintje tot streekbieren, er is van alles wat.

Derry’s frituur zet bovendien ook in op efficiënt werken en installeert een digitale kiosk waar klanten voortaan hun bestelling kunnen plaatsen. In de zomer zullen er daarnaast nog drie automaten geplaatst worden met frisdranken, broodjes en bereide maaltijden.

hoi@aarongodderis.com

We werken al 2,5 jaar met de sauzen van Pauwels en wij zien duidelijk een stijging in onze verkoop.

hoi@aarongodderis.com

Specifieke vraag naar Pauwels sauzen

Wij zijn grote fan van de sauzen van Pauwels. Zo werken we al 2,5 jaar met deze sauzen en merken we duidelijk een stijging in verkoop. Wij hebben bovendien ook een huisgemaakte saus waarbij we de sauzen van Pauwels gebruiken als hoofdingrediënt.

“Mijn favoriet is de Toscaanse saus”, vertelt Shani. Deze romige, licht getomateerde saus is op smaak gebracht met stukjes augurk, pittige pepers en een geheime kruidenmengeling van Pauwels.

Ook onze klanten vragen specifiek naar Pauwels sauzen, daardoor hebben we een breed assortiment zodat er voor ieder wat wils is. Van klassiekers zoals Mayonaise, Ketchup, Curryketchup, Cocktail, Tartare, Andalouse, Samurai en Mosterd tot Americaine, Pepersaus, Toscane, Mammouth, Smoelsaus, Truffelmayonaise, Pickels, Martino, Currysaus en Looksaus.

Een blik achter het fornuis

Wilt u net zoals Thomas en Shani uw zaak onder de aandacht brengen? Bij Pauwels helpen we hier graag bij. Schrijf je in en maak kans op een uitgebreid klantenverhaal.

Wat mag je juist verwachten?

  • Eigen klantenverhaal
  • Foto- en videomateriaal
  • Vermelding op onze sociale media kanalen

Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen