Een terugblik op Horeca Expo 2018

Een terugblik op Horeca Expo 2018

03-12-2018

Van zondag 18 tot en met donderdag 22 november 2018 was Pauwels Sauzen aanwezig op de grootste vakbeurs voor professionals in foodservice: Horeca Expo 2018. Al meer dan 30 jaar is deze beurs het trefpunt voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met andere woorden: een belangrijke beurs, en dus zetten we ook bij Pauwels Sauzen elk jaar alles op alles om onze klanten en geïnteresseerden met raad en daad bij te staan. Onze Sales Manager Joeri Vandermeeren is alvast een tevreden man en blikt tevreden terug in onderstaand interview.


Interview

Dag Joeri, bent u al bekomen van de beurs?

“Ja hoor, we hebben de draad snel opgepikt na de beurs. Heel veel contacten die gelegd werden, vragen immers opvolging en daar zijn we met ons team nu mee bezig. Bovendien loopt het jaar stilletjes aan op zijn einde. Dan betekent dat het weer tijd is voor de voorbereidende gesprekken met oog op het nieuwe jaar. Het wat rustiger aan doen, zit er dus nog niet meteen in (lacht)! ”

Was u tevreden over de opkomst tijdens Horeca Expo 2018?

“We kunnen tevreden terugblikken inderdaad. Naar goede gewoonte stonden we ook dit jaar op onze vaste plek in hal 7. Deze hal staat bekend als het belangrijkste trefpunt voor de snackbaruitbater, de friturist, de broodjeszaken, take-aways en andere professionals. Gedurende de vijf beursdagen werd onze stand druk bezocht door deze doelgroep, met maandag als de drukste dag.”

Wat waren de belangrijkste gespreksonderwerpen op de stand?

“Op onze stand willen we de bezoekers vertrouwd doen geraken met ons ruime assortiment sauzen, vetten & vinaigrettes. Het assortiment is immers zeer breed en dat vereist dus een professionele begeleiding door ons team. De gekende smaken in alle verpakkingen zijn dan ook een vaste waarde in elk gesprek. Daarnaast lag de nadruk dit jaar op twee belangrijke vernieuwingen. In de eerste plaats de nieuwe productreeks in een verpakking van 500ml. Op Horeca Expo lanceerden we immers 11 gekende smaken in deze nieuwe verpakking die voortaan geldt als onze kleinste verpakking. Daarnaast hebben we gedurende vijf dagen ook volop feedback verzameld op twee nieuwe producten die nog in de wachtkamer zitten. Alvorens we deze nieuwe smaken lanceren, vinden we het belangrijk om smaakvoorkeuren te verzamelen uit elke uithoek van het land. Als laatste element toonden we onze klanten ook deze nieuwe website. Dit nieuwe platform is immers dé bron van informatie voor iedereen die meer informatie wil over onze producten. We willen er dan ook zeker van zijn dat onze klanten de weg ernaar vinden.”

Kan u al vertellen wat Pauwels Sauzen de komende maanden in petto heeft?

“Zoals steeds is Pauwels Sauzen ook nu gedreven om het assortiment uit te breiden met waardevolle producten en verpakkingen. Wie onze stand heeft bezocht, heeft waarschijnlijk ook al kunnen proeven van enkele nieuwe producten die we achter de hand hebben. In het voorjaar van 2019 zullen we dus naar alle waarschijnlijkheid ook met een aantal nieuwe smaken op de markt verschijnen. De feedback die we op de stand verzamelden, nemen we nu eerst mee in rekening om de nieuwe producten af te werken. Wordt ongetwijfeld vervolgd na de feesten…”

Pauwels Sauzen wenst iedereen te bedanken die onze stand bezocht heeft tussen 18 en 22 november. Samen hebben we er een mooie vijfdaagse van gemaakt! 

Bedankt voor dit gesprek, Joeri!

pauwels sauzen dat is pas genieten

 


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen