Eethuis Enroute is klaar voor de toekomst

Eethuis Enroute is klaar voor de toekomst

26-10-2022

Eethuis Enroute werd opnieuw gekozen als beste frituur van Ardooie. Een mooie beloning voor al het harde werk vertellen uitbaters Glenn en Amber ons al stralend. Met hun online bestelsysteem en energiezuinige investeringen zijn ze meer dan ooit klaar voor de toekomst. 

Derde generatie friturist

Iets meer dan één jaar geleden namen Glenn en Amber Eethuis Enroute over nadat Glenn eerst 5 jaar de vorige uitbaters heeft geholpen in de zaak. Glenn wou aanvankelijk kijken of het concept van het eethuis wel zijn ding was om hier later eventueel zelf mee aan de slag te gaan. Die kans kregen ze ook wanneer ze de zaak konden overnemen zo’n dik jaar geleden.

Het uitbaten van een frituur is niet zomaar een sprong in het diepe voor Glenn. Het bakken van frietjes is hem namelijk met de paplepel ingegeven. Hij is dan ook de derde generatie in de familie die frituureigenaar is.

Vroeger mocht ik mijn ouders en grootouders helpen met het doortrekken van aardappelen tot frieten, vertelt Glenn. In onze zaak is dit jammer genoeg niet meer mogelijk omdat het heel veel tijd in beslag neemt naast onze andere activiteiten. Dus hebben we gekozen voor geblancheerde frietjes, een lekker alternatief waarbij de frietjes een beetje voorgestoomd worden zodat ze maar licht voorgebakken moeten worden. Zo krijg je tegelijkertijd krokante frietjes en blijft het frituurvet langer goed. Win-win dus!

Eethuis Enroute - Pauwels Sauces

Uitgebreide menukaart voor groot en klein

Naast het vast aanbod biedt Eethuis Enroute per seizoen een aantal extra gerechten aan, zoals varkenswangetjes, mosselen, vispannetjes… Ook kan je er een uitgebreid burgerassortiment terugvinden met een burger van de maand. Als je dan nog niet kan kiezen, zijn er nog altijd de suggesties. Zo scoorde tijdens de zomer de salade met tropische kip heel goed. Onze klanten appreciëren de variatie in ons aanbod. Vaak krijgen we dan ook de vraag wat de dagschotel is, vertelt Amber.

Verder worden de kleinsten niet vergeten, ook daar voorzien Amber en Glenn een apart aanbod voor. Naast de gekende smulboxen worden er ook enkele kindermenu’s klaargemaakt, zoals frikandelletjes, kip met appelmoes, fish sticks, spaghetti…

Dat kinderen meer dan welkom zijn in de zaak, zien we aan de grote kidsroom en de spaarkaart waarbij ze kunnen sparen voor een leuk item.

 

Al onze sauzen zijn uitsluitend van Pauwels. Onze klanten verdienen de beste smaak en kwaliteit! Dat de verpakking eruit springt, is alleen maar mooi meegenomen.

 

Alleen maar de beste smaak voor onze klanten

Ons assortiment is niet compleet zonder ons uitgebreid gamma aan Pauwels sauzen, weet Glenn ons te vertellen. We bieden meer dan 30 verschillende sauzen aan. Toen we de zaak overnamen, hebben we redelijk snel besloten om uitsluitend sauzen van Pauwels aan te bieden. Die beslissing was voor Amber en mij snel gemaakt. We willen onze klanten dan ook enkel en alleen de beste smaak en kwaliteit garanderen. Dat de verpakking er zo uit springt, is natuurlijk mooi meegenomen. Een ander groot voordeel voor ons is dat de sauzen niet in de frigo bewaard moeten worden, vertelt Amber.

De sauzen die het meest over de toonbank vliegen zijn overduidelijk Mayonaise, Ketchup, Tartare, Cocktail– en Smoelsaus. Wanneer we onze eigen favoriete smaak mogen kiezen, kiezen Glenn en ik voor Mayonaise en Tartare! De Mayonaise heeft een mooie vaste samenstelling en de Tartare lijkt precies zelfgemaakt door de stukjes ui.  

Pauwels sauzen - Eethuis Enroute

Bestellingen aan huis met een gebruiksvriendelijke app

In het begin van de eerste coronagolf moesten Amber en Glenn net zoals veel andere frituristen creatief omgaan met de situatie. Zo hebben ze een online bestelsysteem op poten gezet zodat hun klanten in alle tijden konden blijven genieten van hun wekelijks frietje. Dit is zeker en vast een blijvertje geworden aan de positieve opmerkingen van onze klanten te horen, vertelt Amber. Belangrijk is wel om een goed evenwicht te zoeken tussen de online bestellingen en de klanten die ter plekke komen eten. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat ook onze klanten in de zaak steeds moeten kunnen blijven genieten van de beste service.

Bij online bestellingen kunnen klanten steeds kiezen of ze hun bestelling zelf komen afhalen of ze dit graag laten leveren via één van onze twee auto’s of brommers. Bovendien hebben we een nieuwe app laten ontwikkelen ‘En Route’ die gebruiksvriendelijk is voor onze klanten. Ze kiezen eerst tussen afhalen of leveren om nadien hun gerechten en andere producten toe te voegen aan het winkelmandje. Wanneer het te druk wordt, kunnen we gelukkig de tijdsloten zelf aanpassen zodat het voor ons ook nog wel haalbaar blijft, vervolledigt Glenn.

Energiezuinige investeringen

Dat Amber en Glenn investeren in de toekomst is duidelijk merkbaar aan de vele plannen die ze in in het voorjaar hebben. Zo willen ze milieubewuster werken, zodat ze minder moeten betalen aan energie.

Er liggen dan ook al concrete plannen op tafel om te investeren in een Adieu-bakplaat weet Glenn ons te vertellen. Hierop kunnen we meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, alsook kunnen we de gerechten erop warm houden. Efficiënt en energiebesparend!

Daarnaast komt er ook een nieuwe friteuse met liftsysteem wat ervoor zorgt dat je grotere hoeveelheden in één keer kunt voorbakken, maar ook het voorbakken kunt programmeren. Zo verliezen we minder tijd en kunnen we onze klanten sneller bedienen.

Tot slot hebben Amber en Glenn nog plannen om zo’n 60-tal zonnepanelen te laten installeren, waardoor ze zelf kunnen instaan voor de productie van elektriciteit.

Buitenkant

Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen