Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

19-09-2018

Vorig weekend werd op de flanken van de legendarische Muur van Geraardsbergen het nieuwe veldritseizoen op gang getrapt. De veldrit in Geraardsbergen is op die manier niet alleen de eerste van het crossseizoen, maar ook de eerste van een nieuwe editie Brico Cross. Na twee eerdere edities en veel lovende commentaren vanuit het hart van de veldritwereld, is Brico Cross ondertussen een gevestigde waarde in het crossseizoen geworden. Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project en zet ook tijdens dit derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.


Extra ondersteuning

Joeri Vandermeeren, Sales Manager Foodservice bij Pauwels Sauzen, is blij dat het nieuwe seizoen op gang getrokken werd. “Bij Pauwels Sauzen keken we al enkele weken reikhalzend uit naar de openingscross hier in Geraardsbergen. Als fabrikant van heerlijke Belgische sauzen, dragen we de typisch Belgische (en dus ook Vlaamse) tradities een warm hart toe. Veldrijden is er daar zeker één van en dus stellen we onze sauzen ter beschikking van de organisatie voor het derde jaar op rij.”

Bovendien mikt Pauwels Sauzen als hoofdsponsor van een sterk Pauwels Sauzen-Vastgoedservice met o.a. Laurens Sweeck en Daan Soete, ook op enkele knappe podiumplaatsen en ritwinst dit seizoen. “Op die manier hopen we natuurlijk dat onze merknaam niet enkel in de achtergrond aanwezig is, maar ook regelmatig een plek op het podium bekleedt”, aldus Joeri. “Om onze steun aan de Brico Cross nog wat extra kracht bij te zetten, organiseerden we dit jaar ook een heus personeelsevent hier op de Muur. Op die manier spraken zo’n 200 collega’s en hun partners vertrouwen uit in onze ondersteuning aan een fantastische sport. De vocale steun van onze collega’s zorgde vandaag alvast voor de knappe derde plaats van Daan Soete (knipoogt)!”

Benieuwd hoe de cross zelf verliep? Ontdek de aftermovie hier.

Aanwezig in heel Vlaanderen

Het project Brico Cross had de afgelopen twee jaar zes crossen in aanbieding. Dit jaar wordt het aanbod echter uitgebreid: de organisatoren van de Hotondcross in Ronse en van de GP Rouwmoer van Essen sprongen mee op de kar, waardoor straks acht maal Brico Cross op de kalender prijkt. Dit is vooral een goede zaak voor de geografische spreiding in Vlaanderen. Bovendien zijn zowel Ronse als Essen echte klassiekers en dus sowieso een meerwaarde. Bovendien worden ook alle wedstrijden live uitgezonden door VTM, een belangrijke factor. “Veldrijden blijft duidelijk in het hart van elke Vlaming zitten”, klinkt het in Vilvoorde. “Als deel van VTM Nieuws willen we de cross van op de eerste rij en in de beste omstandigheden aan onze kijkers blijven aanbieden.”

 

 


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen