Happy to be back: Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2021

Happy to be back: Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2021

15-11-2021

Het grootste aanbod Belgische sauzen voor de professionele gebruiker in Foodservice trekt er opnieuw op uit. Na onze aanwezigheid in september op Sirha Lyon staan we eind november naar goede gewoonte ook op de grootste vakbeurs voor food professionals in Vlaanderen: Horeca Expo


Op onze stand 7223 van hal 7 kan u dit jaar komen kennismaken met het volledige assortiment van Pauwels. Dat gamma omvat ondertussen meer dan 40 koude sauzen en een brede waaier aan frituurvetten en -oliën, vinaigrettes en margarine. Speciale aandacht dit jaar gaat naar de 4 nieuwigheden in het assortiment:

De Mayo Traiteur van Pauwels

De Mayo Traiteur van Pauwels

A. MAYO TRAITEUR: STEVIGE STRUCTUUR, COMPETITIEVE PRIJS

Zoals u dat van ons gewoon bent, laten we de bezoekers op onze stand kennismaken met ons brede assortiment Mayonaise. Met de nieuwe Mayo Traiteur lanceerden we eerder dit jaar namelijk al onze vijfde telg in dit gamma.

Mayo Traiteur werd speciaal bereid voor alle frituren, snackbars en mobiele frietwagens; daar waar de saus rechtstreeks op warme frietjes en snacks geserveerd wordt. Ook wie intensief inzet op takeaway – waarbij de mayo dus wat langer ‘onderweg is’ – zal de opvallend stevige structuur van deze mayo bijzonder interessant vinden.

Daarnaast is Mayo Traiteur een uitstekende mayo voor de voedingsindustrie, met name voor de bereiding van smeersalades. De vaste structuur vormt namelijk een ideale basis om te mengen met krab, kip, tonijn, ham etc. Mayo Traiteur wordt bovendien aan een zeer competitieve prijs in de markt gezet en is beschikbaar bij de groothandelaar vanaf begin maart.

De Kebabsaus van Pauwels

De Kebabsaus van Pauwels

B. KEBABSAUS: GLOEDNIEUWE SMAAK IN DE BELGISCHE SNACKING

Naast onze Mayo Traiteur pakken we dit jaar ook uit met een gloednieuwe saus die speciaal bereid werd voor een belangrijk segment in het Belgische Quick Service segment. Onze nieuwe Kebabsaus is namelijk een unieke, vernieuwende snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout. Opvallend is de exotische kruiding van deze Kebabsaus die garant staat voor een sterke aromatische geur en een ongeziene smaak in de Belgische en Noord-Franse foodservicemarkt.

Deze Kebabsaus laat zich perfect combineren met gegrilde, gebakken of gerookte vleesgerechten. Speciale aandacht tijdens de ontwikkeling van deze Kebabsaus ging echter naar de combinatie met de gekende kapsalons uit de pitazaak.

Een kapsalon-schotel is een snack waarbij frietjes bedekt worden met shoarma, afgetopt met geraspte kaas en nadien kort onder de gril gezet zodat de kaas smelt. Nadien wordt het geheel nog belegd met groentjes en overgoten met een saus naar keuze. De populairste speciaalsauzen die daarvoor vandaag gebruikt worden zijn AndalouseSamurai en Looksaus. Met Kebabsaus brengen we nu een saus op de markt die zich specifiek richt naar het kapsalon.

De Andalouse Chef van Pauwels

De Andalouse Chef van Pauwels

C. ANDALOUSE CHEF: VERBETERD RECEPT

Geen frituur, hamburgerzaak, broodjes- of snackbar in ons land waar een lekkere Andalouse niet op het keuzemenu staat. Het is dan ook de logica zelve dat ook onze Andalouse Chef – net als onze traditionele Andalouse – al jaren bekend als één van de belangrijkste sauzen in het assortiment van Pauwels Sauzen.

Desalniettemin zit het bij Pauwels Sauzen in het DNA om op geen enkel moment op de lauweren te gaan rusten. We blijven onze sauzen met andere woorden toetsen aan de voortdurend veranderende smaakvoorkeuren, trends en behoeften van onze klanten in de markt. Zo heeft een uitvoerige bevraging bij heel wat van onze professionele klanten er nu voor gezorgd dat we de kruidenmix van Andalouse Chef wat hebben bijgestuurd.

Het resultaat van onze aanpassingen is dat we onze klanten voortaan een Andalouse Chef kunnen aanbieden met een nóg sterkere smaak, meer karakter en een klein beetje extra pit aan het eind. Een geslaagde aanpassing volgens ons tasting panel en dus zijn we zeer verheugd om de vernieuwde Andalouse Chef aan u voor te stellen!

De 3 types rundvet onder het Fribel-merk

De 3 types rundvet onder het Fribel-merk

D. FRIBEL FRITUURVETTEN- EN OLIËN

Onze stand is dit jaar zo’n 30% groter dan de stands die we in het verleden hadden op Horeca Expo. Dat hebben we te danken aan de uitbreiding van ons gamma met de frituurvetten en -oliën onder het vermaarde FRIBEL-merk. Sinds dit jaar treedt Pauwels namelijk op als de exclusieve verdeler in België en Frankrijk van alle frituurvetten en -oliën van FRIBEL. Dit nieuwe gamma krijgt op onze stand vanzelfsprekend speciale aandacht.

Met de uitbreiding van het assortiment met de FRIBEL-producten, voegen we immers niet minder dan 6 frituuroliën en 4 vaste frituurvetten toe aan ons assortiment, inclusief voor het eerst ook een 100% rundvet en een 100% halal rundvet. Deze producten bestaan naast de vetten en oliën die we verdelen onder ons eigen Pauwels-merk. De keuze daar bestaat uit 100% plantaardige producten en een mix van dierlijke en plantaardige producten.

LIVE COOKING OP ONZE GLOEDNIEUWE STAND

Op onze stand kan u alle nieuwigheden én uiteraard ook alle bestaande producten komen proeven. We serveren ze u vijf dagen lang met een lekker hapje en een verfrissend drankje. Wie bestelt bij onze vertegenwoordigers op de stand, geniet bovendien van zeer interessante kortingen op het volledige gamma.

Event: Horeca Expo
Locatie: Flanders Expo, Gent
Datum: 21 – 25 november 2021
Stand: Hal 7, Stand 7223


Happy to be back: Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2021

Na twee jaar staat Pauwels Sauzen weer op de grootste vakbeurs voor food professionals in Vlaanderen: Horeca Expo.

Meer lezen

Marktrapport: prijsstijging van oliën en vetten houdt aan

De hoge prijzen voor oliën en vetten zorgen al enige tijd voor nervositeit in de voedingsindustrie en foodservicemarkt. In dit artikel zetten we de belangrijkste trends op een rij.

Meer lezen

Uitgelegd: de massale terugroeping wegens te veel ethyleenoxide

Al enkele weken worden er verschillende voedingsmiddelen teruggeroepen uit de supermarkten en groothandels. De boosdoener is het gewasbeschermingsmiddel Ethyleenoxide. Hoe de vork precies aan de steel zit, ontdekt u in dit artikel.

Meer lezen

Snackfabrikant Van Geloven vindt bij Pauwels 5 ultieme snack/saus combinaties

Sauzen zijn ideaal om u als frituur, broodjeszaak of andere snackbar te onderscheiden. Snackfabrikant Van Geloven dook daarom in het gamma van Pauwels sauzen en presenteert 5 smakelijke saus-snackcombinaties.

Meer lezen

Nieuw: Kebabsaus, een uniek recept in foodservice

Nieuw in het gamma van Pauwels: Kebabsaus, een unieke snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout.

Meer lezen

Pauwels sauzen wordt de exclusieve distributeur van de olie- en vetten merken van Wouters in België en Frankrijk

Pauwels N.V. treedt vanaf heden op als de exclusieve verdeler van de kwalitatieve oliën en vetten merken van Wouters N.V. in België en Frankrijk.

Meer lezen

Nieuwe kruidenmix geeft Andalouse Chef nu nog meer karakter!

Meer karakter, maar smaak: het recept van de Andalouse Chef van Pauwels Sauzen is vernieuwd.

Meer lezen

Hot Mammouth: de ideale topping voor exotische snacks

Wat Tartaar, Andalouse of Mammouth is voor een typisch Belgisch pakje friet, is onze Hot Mammouth voor de meeste pita's, kebabs, kapsalons en andere exotische snacks in België: als uitbater van een snackbar moet je deze speciaalsaus gewoon in huis hebben. 

Meer lezen

Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

Pauwels Sauzen breidt engagement voor jong Belgisch wielerteam uit met dank aan de mooie resultaten in de openingsritten van het nieuwe wielerseizoen.

Meer lezen

’t Friethuis schrijft sterk digitaal verhaal: “Wekelijks meerdere tonnen friet met Pauwels sauzen”

Een moderne visie op frietjes, kwalitatieve producten en een sterk digitaal verhaal. Het […]

Meer lezen

De herontdekking van Mammouth, de eerste échte snacksaus

Ooit was het de vaste partner van de frikandel, maar anno 2021 zorgen de nieuwste trends ervoor dat de Mammouth-saus populairder is dan ooit.

Meer lezen

De populairste sauzen van het moment voor je homemade burgers

Huisbereide hamburgers zijn hot en dus schieten de creatieve combinaties met heel wat sauzen als paddenstoelen uit de grond.

Meer lezen