Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

12-06-2023

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen. Ze vond het dan ook moeilijk om er een lekker belegd broodje te vinden en besloot het heft in eigen handen te nemen. En zo geschieden…

Frietkraam groeit al snel uit tot nieuwe zaak

Het Lokerse Smulhoekje begon in november 2018 als een kraampje dat in een hoekske stond op de Gentse Steenweg in Lokeren met als specialiteit een lekkere hamburger met ui. Al snel werd het kraampje te klein en kwam steeds vaker de vraag naar frietjes.

Zo besloot Silvie in 2022 dan ook volop te gaan voor haar droom en investeerde in een pand waar nu het Lokerse Smulhoekje gevestigd is met maar liefst 40 zitplaatsen. Ook haar zoon Vincent helpt mee in de zaak. Hij kreeg nochtans de keuze tussen een carrière als profwielrenner of mee in de zaak stappen en ging uiteindelijk voluit voor dat laatste.

De andere zoon van Silvie werkt als sterrenchef in een andere zaak, maar springt af en toe bij wanneer het druk is of wanneer er nieuwe smaakcombinaties geproefd moeten worden. Kortom, een familiezaak waar je warm onthaald wordt.

hoi@aarongodderis.com
hoi@aarongodderis.com

Uitgebreid menu met meer dan 60 broodjes

Met haar zaak opent Silvie de deuren naar een wereld van smaakvolle verleidingen en onweerstaanbare lekkernijen. Van krokante broodjes tot overheerlijke frietjes, haar menu is een eerbetoon aan de beste klassiekers uit de snackwereld. Maar in het Lokerse Smulhoekje gaan ze verder dan alleen de traditionele gerechten.

Ze zijn steeds op zoek naar nieuwe, verrassende smaakcombinaties. Silvie laat haar creativiteit dan ook de vrije loop in de keuken met een menu bestaande uit 63 koude broodjes en meer dan 50 burgers als gevolg. “Klanten komen speciaal naar hier voor de krokante broodjes”, vertelt Silvie. De broodjes worden vers afgebakken en zijn nooit langer dan 30 minuten op voorhand gebakken en dat proef je.

Naast broodjes, hamburgers en frietjes kan je hier ook terecht voor de specialiteit van het huis: steak met frietjes! Daarnaast staan ook pastagerechten en huisbereide schotels zoals schotel tomaat garnaal en smoothies op het menu. Voor ieder wat wils dus!

 

Voor ons uitgebreide menu heb ik een groot aanbod sauzen nodig. Het ruime assortiment van Pauwels is voor ons dan ook ideaal!

Pauwels assortiment

“Ik werk nu al een tijdje met de sauzen van Pauwels en ik ben hier zeer tevreden van. Voor onze uitgebreide menukaart hebben we natuurlijk ook een verscheidenheid aan sauzen nodig. Het ruime assortiment van de sauzen van Pauwels is voor ons dan ook ideaal om mee te werken”, vertelt Silvie.

De best verkochte sauzen blijven nog steeds de klassiekers zoals Mayonaise, Ketchup, Curryketchup, Andalouse en Tartare, maar ook de Smoelsaus en Mammouth vallen zeker in de smaak bij de klanten van het Lokerse Smulhoekje.

Silvie haar favoriete saus is duidelijk Tartare. Ze eet dan ook elke dag een beetje frietjes met deze Pauwels saus. En wij geven haar geen ongelijk!

Ook CurrysausHollandse frietsausSamuraiAmericaine,
Hamburger dressing, Hamburger Triple, Cocktail, Truffelmayonaise, Jalapeno Mayonaise, Vegan Mayonaise, Pepersaus, Cheddar, Salsa, Looksaus, Béarnaise, Martino, Brasil en Mosterd schitteren op de kaart van Het Lokerse Smulhoekje.

 

hoi@aarongodderis.com

Een blik achter het fornuis

Wil je net zoals Silvie jouw zaak ook onder de aandacht brengen? Bij Pauwels helpen we hier graag bij. Schrijf je in en maak kans op een uitgebreid klantenverhaal.

Wat mag je juist verwachten?

  • Eigen klantenverhaal
  • Foto- en videomateriaal
  • Vermelding op onze sociale media kanalen

Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen