Hoe installeer ik een Bag-in-Box van Pauwels?

Hoe installeer ik een Bag-in-Box van Pauwels?

09-01-2019

De Bag-In-Box doseersystemen van Pauwels zijn echte succesnummers. Hygiënisch, gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk voor het oog,… De voordelen zijn legio, maar hoe installeer je ze nu precies? In onderstaande video laten we zien welke elementen je nodig hebt én welke stappen je moet ondernemen voor de perfecte installatie.


 

Assortiment van Pauwels Sauzen in 5 liter bag-in-box met vacuumzak

Bag-in-Box: wat zijn de voordelen?

Bij Pauwels Sauzen beschikken we over een ruim assortiment aan verpakkingen en doseersystemen. Een echt succesnummer in ons gamma is het Bag-in-Box (BIB) systeem. Deze 2 x 5 liter verpakking kent vele voordelen, waarvan we de belangrijkste hieronder op een rij zetten.

Optimale traceerbaarheid

Één van de belangrijkste voordelen van onze BIBs is de optimale traceerbaarheid ervan. Elke zak krijgt immers een unieke nummering mee, waardoor ze tot aan de productielijn getraceerd kunnen worden. Hierdoor bent u steeds perfect in orde met de richtlijnen voorgeschreven door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Hygiëne

In lijn met de instructies van het FAVV zijn onze BIBs ook zeer hygiënisch om mee te werken. De sauzen worden namelijk vacuüm verpakt en worden in diezelfde zak in de box geïnstalleerd. Hierdoor komt de saus na de productie ervan op geen enkel moment meer in aanraking met andere materialen.

Smaak

De zak waarin de sauzen verpakt worden, is eveneens van premium kwaliteit. Hierdoor kan er zeer weinig lucht aan het product en treedt er minder oxidatie op. Dit heeft een positief effect op het behoud van de smaak. Sauzen in BIB-verpakking behouden dus aanzienlijk langer hun smaak.

Service

De Bag-in-Box wordt volledig gefinancierd door Pauwels Sauzen. U kan dit systeem dus met andere woorden volledig gratis gebruiken. Bovendien wordt de eerste installatie ook verzorgd door een afgevaardigde uit ons commercieel team. Hij komt voor die eerste installatie tot bij u in de zaak om u perfect op weg te helpen.

Gebruiksgemak en rendement

Ook op het gebied van gebruiksgemak scoort onze Bag-in-Box veel punten. Eens de zak correct geïnstalleerd werd in de box, kan  de gebruiker zeer gemakkelijk doseren aan de hand van een pompsysteem. De samenwerking tussen pomp en zak zorgt er ook voor dat u de volledige inhoud van de zak kan gebruiken, tot de laatste druppel. Zo hebt u minder verlies en maximaal rendement. Is de zak leeg? Dan installeert u gewoon een nieuwe. Zo kan u telkens met een mooi, nieuw product werken en beperkt u aanzienlijk uw afval.

Esthetisch verantwoord

De BIBs zorgen ook voor een mooie aankleding van uw zaak. Iedere box kan immers aan een andere box gemonteerd worden, waardoor een batterij van acht of meer BIBs naast elkaar perfect mogelijk is.

Meer informatie?

Zit u nog met vragen over onze Bag-in-Box? Aarzel dan geen seconde om uw regionaal contactpersoon bij Pauwels te contacteren. U vindt de contactgegevens daarvoor via onderstaande button.

 


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen