Maak het feestelijk met de Béarnaise van Pauwels

Maak het feestelijk met de Béarnaise van Pauwels

09-12-2019

Kerstmis nadert met rasse schreden. Bij Pauwels merken we dan elk jaar opnieuw dat onze professionele klanten nog meer interesse gaan tonen in de meest feestelijke sauzen uit ons assortiment. Uiteraard wordt er dan meteen gekeken naar onze truffelmayonaise, al geniet ook onze nieuwe Béarnaise in deze tijd van het jaar extra veel aandacht. 


FEESTELIJKE SAUS

Niet alleen in de huiskamers wordt er dezer dagen duchtig nagedacht over het kerstmenu. Ook onze klanten, de professionele ondernemers in foodservice, overgieten hun menukaart graag met een feestelijk sausje in de maand december. Een saus die dan nadrukkelijk op de voorgrond treedt, is Béarnaise.

Van alle klassieke sauzen die er wereldwijd bestaan, zijn er maar weinigen die zo populair zijn als Béarnaise. Omdat ze zo lekker is, uiteraard, maar ook omdat ze zo polyvalent is. Béarnaise laat zich namelijk perfect combineren met zowel “surf” als “turf”, van zeebaars, schelvis en zalm tot entrecôte, steak, een rollade of een gebraad. Het mag dan ook niet verbazen dat Béarnaise een product is waarmee chefs in elk type keuken zeer graag aan de slag gaan. Doorheen het jaar voor een lekkere biefstuk friet, maar dus zeker ook tijdens de feestdagen als het eens wat chiquer mag.

De Béarnaise van Pauwels is geschikt om zowel koud als warm te serveren in ieder type keuken.

À LA MINUTE OF NIET?

Wanneer we over Béarnaise praten, denken we al snel aan de Béarnaise op basis van gesmolten boter die à la minute geklopt wordt in de keuken. Dat is echter niet vanzelfsprekend voor elk type keuken. Zo is het voor frituren, foodtrucks, broodjeszaken, burgerrestaurants of zelfs heel wat brasserieën of tavernes gewoon niet opportuun om die verse Béarnaise te serveren. Door een gebrek aan tijd, aan personeel, aan rentabiliteit voor de zaak, … Noem maar op. Reden genoeg voor Pauwels om in het voorjaar van 2019 zelf in de spreekwoordelijke kookpotten te duiken en het assortiment uit te breiden met een lekkere, gebruiksklare Béarnaise.

De Béarnaise van Pauwels is een smeuïge saus geworden, bereid op basis van koolzaadolie, water en azijn, geparfumeerd met een kruidenboeket van dragon en citrus. Net zoals alle sauzen in ons assortiment kan deze Béarnaise perfect geserveerd worden als een koude saus. Daarmee is ze eenvoudig te doseren vanuit de 1 liter-tube op burgers, wraps, frietjes en verschillende (gefrituurde) snacks. Uiterst geschikt voor frituren, foodtrucks, broodjeszaken etc. Daarnaast is onze Béarnaise ook ideaal voor warm gebruik. Dat is een primeur in het assortiment, want voordien was er geen enkele saus van Pauwels geschikt om op te warmen. Onze Béarnaise is op die manier ook geschikt om te serveren bij bijvoorbeeld kip, zalm of steak in een taverne of brasserie. Het beste van twee werelden in één tube van 905 gram.

MEER INFORMATIE OVER BEARNAISE?

Neem contact op met ons commercieel team. De contactgegevens van onze vertegenwoordiger in uw provincie vindt u via onderstaande button.


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen