Nieuw: Kebabsaus, een uniek recept in foodservice

Nieuw: Kebabsaus, een uniek recept in foodservice

28-06-2021

Een uniek recept met een bijzondere kruiding en een sterke aromatische geur én smaak. Maak kennis met de nieuwste saus in het gamma van Pauwels Sauzen: Kebabsaus, een gloednieuwe ontwikkeling in de Belgische en Noord-Franse foodservice.  


KAPSALON

Het populaire Kapsalon-gerecht

Pauwels Sauzen lanceert Kebabsaus, een unieke snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout. Opvallend is de exotische kruiding van deze Kebabsaus die garant staat voor een sterke aromatische geur en een unieke smaak in de Belgische en Noord-Franse foodservicemarkt.

Deze Kebabsaus laat zich perfect combineren met gegrilde, gebakken of gerookte vleesgerechten. Speciale aandacht tijdens de ontwikkeling van deze Kebabsaus ging echter naar de combinatie met de gekende kapsalons uit de pitazaak.

Een kapsalon-schotel is een snack waarbij frietjes bedekt worden met shoarma, afgetopt met geraspte kaas en nadien kort onder de gril gezet zodat de kaas smelt. Nadien wordt het geheel nog belegd met groentjes en overgoten met een saus naar keuze. De populairste speciaalsauzen die daarvoor vandaag gebruikt worden zijn Andalouse, Samurai en Looksaus. Met Kebabsaus brengen we nu een saus op de markt die zich specifiek richt naar het kapsalon.

De Kebabsaus van Pauwels is beschikbaar in de gekende PET bokalen met een inhoud van 3 liter, inclusief gratis pompsysteem.

RAS EL HANOUT

Broodje Shoarma met Kebabsaus

Deze Kebabsaus komt er na vele weken van ontwikkeling en van informatie vergaren bij heel wat klanten uit het snacksegment. Daardoor hebben we een goed zicht gekregen op de noden van deze specifieke doelgroep. Zo is het kapsalon één van de snelst groeiende snacks bij deze doelgroep en voor veel pitabars een belangrijke bron van inkomsten.

“Marktonderzoek heeft echter aangetoond dat er op dit moment geen enkele saus op de markt aanwezig is die zich écht richt op deze snack”, zegt Field Sales Responsible Gunther Cochuyt. “Het potentieel ervan wordt daardoor nog niet volledig benut. Met deze Kebabsaus, op basis van look en ras el hanout, zijn we overtuigd dat onze klanten hun kapsalon naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”

Ras el hanout is een kruidenmengsel uit de Arabische keuken. Het is een mix van 10 verschillende kruiden of meer, naargelang de regio waar het bereid wordt. Veel voorkomende ingrediënten zijn kardemom, kaneel, kurkoma, kruidnagel, gember, foelie, nigellazaad, nootmuskaat, zwarte peper, galangawortel en piment. Het is dan ook geen verrassing dat onze Kebabsaus een zeer sterke geur en smaak heeft. Daarnaast hebben we er ook voor gezorgd dat deze saus wat minder vast is, zodat ze zich mooi mengt met de andere ingrediënten van het kapsalon-gerecht.


PROEF ‘M ALS EERSTE

Onze vertegenwoordigers zijn alvast helemaal verzot op dit exotisch smaakbommetje. Zij staan dan ook te springen om deze Kebabsaus aan jou te laten proeven.

Wil jij deze Kebabsaus zo snel mogelijk bij jou op de menukaart? Neem dan snel contact op met ons commercieel team. De contactgegevens van onze vertegenwoordiger in uw regio vindt u via onderstaande button.

 


Happy to be back: Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2021

Na twee jaar staat Pauwels Sauzen weer op de grootste vakbeurs voor food professionals in Vlaanderen: Horeca Expo.

Meer lezen

Marktrapport: prijsstijging van oliën en vetten houdt aan

De hoge prijzen voor oliën en vetten zorgen al enige tijd voor nervositeit in de voedingsindustrie en foodservicemarkt. In dit artikel zetten we de belangrijkste trends op een rij.

Meer lezen

Uitgelegd: de massale terugroeping wegens te veel ethyleenoxide

Al enkele weken worden er verschillende voedingsmiddelen teruggeroepen uit de supermarkten en groothandels. De boosdoener is het gewasbeschermingsmiddel Ethyleenoxide. Hoe de vork precies aan de steel zit, ontdekt u in dit artikel.

Meer lezen

Snackfabrikant Van Geloven vindt bij Pauwels 5 ultieme snack/saus combinaties

Sauzen zijn ideaal om u als frituur, broodjeszaak of andere snackbar te onderscheiden. Snackfabrikant Van Geloven dook daarom in het gamma van Pauwels sauzen en presenteert 5 smakelijke saus-snackcombinaties.

Meer lezen

Nieuw: Kebabsaus, een uniek recept in foodservice

Nieuw in het gamma van Pauwels: Kebabsaus, een unieke snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout.

Meer lezen

Pauwels sauzen wordt de exclusieve distributeur van de olie- en vetten merken van Wouters in België en Frankrijk

Pauwels N.V. treedt vanaf heden op als de exclusieve verdeler van de kwalitatieve oliën en vetten merken van Wouters N.V. in België en Frankrijk.

Meer lezen

Nieuwe kruidenmix geeft Andalouse Chef nu nog meer karakter!

Meer karakter, maar smaak: het recept van de Andalouse Chef van Pauwels Sauzen is vernieuwd.

Meer lezen

Hot Mammouth: de ideale topping voor exotische snacks

Wat Tartaar, Andalouse of Mammouth is voor een typisch Belgisch pakje friet, is onze Hot Mammouth voor de meeste pita's, kebabs, kapsalons en andere exotische snacks in België: als uitbater van een snackbar moet je deze speciaalsaus gewoon in huis hebben. 

Meer lezen

Bingoal-WB wordt Bingoal-Pauwels Sauces-WB

Pauwels Sauzen breidt engagement voor jong Belgisch wielerteam uit met dank aan de mooie resultaten in de openingsritten van het nieuwe wielerseizoen.

Meer lezen

’t Friethuis schrijft sterk digitaal verhaal: “Wekelijks meerdere tonnen friet met Pauwels sauzen”

Een moderne visie op frietjes, kwalitatieve producten en een sterk digitaal verhaal. Het […]

Meer lezen

De herontdekking van Mammouth, de eerste échte snacksaus

Ooit was het de vaste partner van de frikandel, maar anno 2021 zorgen de nieuwste trends ervoor dat de Mammouth-saus populairder is dan ooit.

Meer lezen

De populairste sauzen van het moment voor je homemade burgers

Huisbereide hamburgers zijn hot en dus schieten de creatieve combinaties met heel wat sauzen als paddenstoelen uit de grond.

Meer lezen