Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

22-06-2022

Net voor de zomer opende het nieuwe entertainment- en recreatiecomplex Burney’s eindelijk de deuren. De feestelijke opening vond plaats op de voormalige site Huyghebaert in Mechelen, een bekend domein waar bezoekers voortaan opnieuw terechtkunnen voor tal van leuke activiteiten én jawel: een snackwand met Pauwels sauzen.

E-karting, escaperooms en meer

Op vrijdag 20 mei 2022 openden zaakvoerders Olivier Nemery, Nicolas Claes en Toon Eeckelaert voor het eerst de deuren van Burney’s. Het gloednieuwe recreatiecomplex werd opgetrokken op de voormalige site van voedingsgroothandel Huyghebaert. Die is gelegen aan de oprit van de E19 en maakt het complex daarmee uitstekend bereikbaar zowel voor mensen die vanuit Antwerpen komen als vanuit Brussel.

Het complex meet 7.200 vierkante meter en biedt dan ook voldoende plaats voor tal van activiteiten. De belangrijkste trekpleister van Burney’s is het indrukwekkend e-kartingscircuit. Bezoekers die minder interesse hebben in het racecircuit kunnen er terecht voor o.a. darts, bowling, pool, karaoke en escape games. Kortom: Burney’s is een uitstekend idee voor iedere regenachtige zaterdag, een teambuilding met collega’s of een verjaardagsfeestje met de kinderen van de klas.

“Onze keuze voor Pauwels is gebaseerd op de grote merkbekendheid, het geloof in ons concept en het aangename menselijk contact.”

Kroket uit de muur

Centraal in het complex werd een sportsbar opgetrokken met aangrenzend een restaurant. Deze ruimte is het kloppend hart van de site met een centraal zicht op alle activiteiten. Bezoekers kunnen er genieten van verschillende heerlijke gerechten. Van pizza en spaghetti tot hamburgers, maar ook typisch Belgische keuken zoals vol-au-vent en stoofvlees wordt er geserveerd.

Wie tussen de verschillende activiteiten door een klein hongertje heeft, kan terecht aan de snackwand. Zaakvoerders Olivier, Nicolas en Toon bieden namelijk ook het gekende kroket-uit-de-muur concept van onze noorderburen aan. Dat doen ze met de steun van Pauwels sauzen, want de bezoekers kunnen er kiezen voor onze Pauwels Mayonaise en Ketchup. “We kozen voor Pauwels omwille van de grote merkbekendheid. Daarnaast waren ook het geloof van Pauwels in ons concept en het aangename menselijk contact met de Pauwels-vertegenwoordiger doorslaggevend”, aldus zaakvoerder Nicolas.

Klantverhaal Burneys Mechelen 2

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen

De Patatclub, de club waar ze frietjes serveren met Pauwels sauzen

Als er nu één club is waar je lid van wilt zijn, dan is dat zeker en vast wel de Patatclub in Destelbergen. Jens Meganck start dan ook sinds 30 maart 2022 deze lekkere club met als act van de avond “frietjes”. Ook in de spotlight staan de sauzen van Pauwels, want frieten zonder saus dat kan natuurlijk niet.

Meer lezen

Frituur ’t Hoeksje werkt al jarenlang met Pauwels sauzen

Kris Demarcke, eigenaar van Frituur ’t Hoeksje, baat al ruim 14 jaar de frituur uit die gelegen is op de hoek van de Baronstraat en de Lombardsijdelaan in Middelkerke. Wij moeten dan ook geen twee keer raden waar de naam Frituur ’t Hoeksje vandaan komt.

Meer lezen

Prijzen van tomatenconcentraat kennen ongeziene hoogtes

Wist je dat er voor 1kg tomatenconcentraat 6kg tomaten nodig is? En dat nu de prijzen van tomatenconcentraat enorm de hoogte inschieten. Momenteel zitten we dan ook bijna aan een verdubbeling van de prijs. Onze Purchase Manager Eric Van Gestel zet enkele interessante feiten voor jou op een rijtje.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Kanaal Z

Vrijdag 25 november verwelkomden we Kanaal Z op onze site in Oelegem. Zij kwamen een kijkje nemen achter de schermen van onze werking en productieproces. Er werd een extra woordje uitleg gegeven over het ontstaan, de verdere ontwikkelingen en de toekomstplannen van Pauwels.

Meer lezen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen