Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

22-06-2022

Net voor de zomer opende het nieuwe entertainment- en recreatiecomplex Burney’s eindelijk de deuren. De feestelijke opening vond plaats op de voormalige site Huyghebaert in Mechelen, een bekend domein waar bezoekers voortaan opnieuw terechtkunnen voor tal van leuke activiteiten én jawel: een snackwand met Pauwels sauzen.

E-karting, escaperooms en meer

Op vrijdag 20 mei 2022 openden zaakvoerders Olivier Nemery, Nicolas Claes en Toon Eeckelaert voor het eerst de deuren van Burney’s. Het gloednieuwe recreatiecomplex werd opgetrokken op de voormalige site van voedingsgroothandel Huyghebaert. Die is gelegen aan de oprit van de E19 en maakt het complex daarmee uitstekend bereikbaar zowel voor mensen die vanuit Antwerpen komen als vanuit Brussel.

Het complex meet 7.200 vierkante meter en biedt dan ook voldoende plaats voor tal van activiteiten. De belangrijkste trekpleister van Burney’s is het indrukwekkend e-kartingscircuit. Bezoekers die minder interesse hebben in het racecircuit kunnen er terecht voor o.a. darts, bowling, pool, karaoke en escape games. Kortom: Burney’s is een uitstekend idee voor iedere regenachtige zaterdag, een teambuilding met collega’s of een verjaardagsfeestje met de kinderen van de klas.

Klantverhaal Burneys Mechelen 4

“Onze keuze voor Pauwels is gebaseerd op de grote merkbekendheid, het geloof in ons concept en het aangename menselijk contact.”

Kroket uit de muur

Centraal in het complex werd een sportsbar opgetrokken met aangrenzend een restaurant. Deze ruimte is het kloppend hart van de site met een centraal zicht op alle activiteiten. Bezoekers kunnen er genieten van verschillende heerlijke gerechten. Van pizza en spaghetti tot hamburgers, maar ook typisch Belgische keuken zoals vol-au-vent en stoofvlees wordt er geserveerd.

Wie tussen de verschillende activiteiten door een klein hongertje heeft, kan terecht aan de snackwand. Zaakvoerders Olivier, Nicolas en Toon bieden namelijk ook het gekende kroket-uit-de-muur concept van onze noorderburen aan. Dat doen ze met de steun van Pauwels sauzen, want de bezoekers kunnen er kiezen voor onze Pauwels Mayonaise en Ketchup. “We kozen voor Pauwels omwille van de grote merkbekendheid. Daarnaast waren ook het geloof van Pauwels in ons concept en het aangename menselijk contact met de Pauwels-vertegenwoordiger doorslaggevend”, aldus zaakvoerder Nicolas.

Klantverhaal Burneys Mechelen 2

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Het entertainment- en recreatiecomplex Burney’s opent na 5 jaar zijn deuren voor het grote publiek. De voormalige site Huyghebaert is nu de thuishaven voor een tal van leuke activiteiten én de Pauwels snack wall.

Meer lezen

Leuvense economiestudenten palmen Ladeuzeplein in met Pauwels Sauzen tijdens Kiesweek Ekonomika

Van 25 t.e.m. 27 april is het weer tijd voor de bekende Kiesweek "Ekonomika". Na enkele jaren afwezigheid vindt het grootste studentenevenement van het land dit jaar opnieuw plaats op het Leuvense Ladeuzeplein. De Kiesweek is toe aan haar 93e editie en rekent daarbij onder meer op de steun van Pauwels Sauzen. 

Meer lezen

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Van maandag 25 t.e.m. donderdag 28 april is Pauwels Sauzen aanwezig op de Horecabeurs Bredene. Op deze vierdaagse vakbeurs kan u het volledige assortiment sauzen komen degusteren. Daarnaast komt u er alles te weten over onze verschillende frituuroliën en -vetten.

Meer lezen

Eiproducten exponentieel duurder, vraag en aanbod helemaal uit evenwicht

De oorlog in Oekraïne, de ergste uitbraak van vogelgriep in Europa en de oproep van kippenboeren voor betere voorwaarden laten zich voelen op de internationale eiermarkt.

Meer lezen

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Met namen zoals K3, #LikeMe en Camille Dhont wordt de eerste editie van het Ostend Kids Festival onvergetelijk. Net als de catering trouwens, want organisatoren Eventor en Blue Sky Concerts zullen naar verwachting zo’n 5.000 bezoekers laten genieten van lekkere snacks met Pauwels sauzen.

Meer lezen

Fotoreportage: Horecatel 2022 in 30 beelden

Van 13 t.e.m. 16 maart vond in Wallonie Expo te Marche-en-Famenne Horecatel plaats, de grootste vakbeurs voor food professionals in Franstalige België. Wij vatten de 55e editie samen in 30 beelden.

Meer lezen

[Update] Marktrapport: prijsstijging oliën en vetten houdt aan

De stijgende olieprijzen blijven één van de meest besproken onderwerpen in de voedingsindustrie. Daarom brengen we in dit artikel een nieuwe stand van zaken met aandacht voor belangrijkste oliën op de markt en op hoe de oorlog in Oekraïne alsook de hoge energieprijzen een enorme impact hebben op onze grondstoffen.

Meer lezen

Antwerpse frituristen laten Spaans vakantieoord proeven van Belgische frietjes met Pauwels sauzen

Op 25 februari 2022 opende een jong, Antwerps ondernemersduo in het Spaanse Torrevieja de deuren van Frituur Olé: een traditioneel Belgische frituur waar de frietjes geserveerd worden met een breed gamma Pauwels sauzen.

Meer lezen

Trouwe Pauwels-klant tovert vijf sterrenhotel in Dubai om tot frituur

Onze klant Stéphane Moreau, uitbater van Chez Steph in het Franse Valenciennes, trakteerde samen met zijn team een groep expats in Dubai op verse frietjes met stoofvlees en andere streekgerechten uit Noord-Frankrijk.

Meer lezen

Pauwels kijkt na succesvolle Horeca Expo vooruit naar nieuwe Horecatel

Tussen 13 en 16 maart 2022 vindt u Pauwels Sauzen weer terug op de grootste vakbeurs voor professionals in de Belgische foodservicemarkt: Horecatel. Na een afwezigheid van twee jaar omwille van Covid én de succesvolle editie van Horeca Expo 2021 kijken we bij Pauwels alleszins reikhalzend uit naar een het blij weerzien met onze klanten in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Van plakken naar stangen: Pauwels optimaliseert eigen frituurvetten

De vorm van het Pauwels Oranje, Pauwels Blauw en Pauwels Groen frituurvet wordt omgezet van plakken naar stangen. Die aanpassing komt er als gevolg van de oefening die momenteel intern gemaakt wordt om als totaalaanbieder van sauzen, oliën en vetten het assortiment zo optimaal mogelijk af te stemmen op de noden van onze klanten.

Meer lezen

Happy to be back: Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2021

Na twee jaar staat Pauwels Sauzen weer op de grootste vakbeurs voor food professionals in Vlaanderen: Horeca Expo.

Meer lezen