Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

22-06-2022

Net voor de zomer opende het nieuwe entertainment- en recreatiecomplex Burney’s eindelijk de deuren. De feestelijke opening vond plaats op de voormalige site Huyghebaert in Mechelen, een bekend domein waar bezoekers voortaan opnieuw terechtkunnen voor tal van leuke activiteiten én jawel: een snackwand met Pauwels sauzen.

E-karting, escaperooms en meer

Op vrijdag 20 mei 2022 openden zaakvoerders Olivier Nemery, Nicolas Claes en Toon Eeckelaert voor het eerst de deuren van Burney’s. Het gloednieuwe recreatiecomplex werd opgetrokken op de voormalige site van voedingsgroothandel Huyghebaert. Die is gelegen aan de oprit van de E19 en maakt het complex daarmee uitstekend bereikbaar zowel voor mensen die vanuit Antwerpen komen als vanuit Brussel.

Het complex meet 7.200 vierkante meter en biedt dan ook voldoende plaats voor tal van activiteiten. De belangrijkste trekpleister van Burney’s is het indrukwekkend e-kartingscircuit. Bezoekers die minder interesse hebben in het racecircuit kunnen er terecht voor o.a. darts, bowling, pool, karaoke en escape games. Kortom: Burney’s is een uitstekend idee voor iedere regenachtige zaterdag, een teambuilding met collega’s of een verjaardagsfeestje met de kinderen van de klas.

“Onze keuze voor Pauwels is gebaseerd op de grote merkbekendheid, het geloof in ons concept en het aangename menselijk contact.”

Kroket uit de muur

Centraal in het complex werd een sportsbar opgetrokken met aangrenzend een restaurant. Deze ruimte is het kloppend hart van de site met een centraal zicht op alle activiteiten. Bezoekers kunnen er genieten van verschillende heerlijke gerechten. Van pizza en spaghetti tot hamburgers, maar ook typisch Belgische keuken zoals vol-au-vent en stoofvlees wordt er geserveerd.

Wie tussen de verschillende activiteiten door een klein hongertje heeft, kan terecht aan de snackwand. Zaakvoerders Olivier, Nicolas en Toon bieden namelijk ook het gekende kroket-uit-de-muur concept van onze noorderburen aan. Dat doen ze met de steun van Pauwels sauzen, want de bezoekers kunnen er kiezen voor onze Pauwels Mayonaise en Ketchup. “We kozen voor Pauwels omwille van de grote merkbekendheid. Daarnaast waren ook het geloof van Pauwels in ons concept en het aangename menselijk contact met de Pauwels-vertegenwoordiger doorslaggevend”, aldus zaakvoerder Nicolas.

Klantverhaal Burneys Mechelen 2

Geen Beste Frituur van Vlaanderen zonder Pauwels sauzen

Zijn jouw frietjes altijd knapperig? Heb jij een groot assortiment van de beste saus en ontvang jij je klanten met de allergrootste glimlach? Check, check en dubbelcheck? Goed nieuws, want dan maak jij dit jaar misschien wel kans op de titel: Beste Frituur van Vlaanderen!

Meer lezen

Pauwels schenkt opnieuw saus tijdens de actie van Bloedserieus

Bloedserieus organiseert in oktober en november opnieuw enkele dagen waarop studenten bloed en/of plasma kunnen doneren. Wegens ziekte, het bereiken van de leeftijdsgrens of door een andere reden vallen er constant doneren uit. Met dit initiatief wil Bloedserieus studenten dan ook motiveren om samen te komen doneren vlakbij de campus.

Meer lezen

Howdy, Y’all! Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2023

Wie zin heeft in heerlijke hotdogs, sappige wraps en verrukkelijke burgers moet vanaf 19 november zeker een bezoekje brengen aan de stand van Pauwels Sauzen op Horeca Expo. Pauwels gaat vier dagen all the way en tovert stand 7223 in hal 7 helemaal om tot een waar Amerikaans streetfoodparadijs.

Meer lezen

Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen