Nieuwe commercials kleuren het scherm voor en na de Brico Cross

Nieuwe commercials kleuren het scherm voor en na de Brico Cross

07-01-2019

Cyclocross en Pauwels Sauzen, dat is ondertussen zoals frietjes met mayonaise of ketchup: een gesmaakte combinatie. Dat we ondertussen ook één van de sponsoren zijn van de Brico Cross is een publiek geheim. Ook dit jaar wordt de rittenwedstrijd weer mooi in beeld gebracht door VTM. De aandachtige VTM-kijker heeft ook onze nieuwe reclamespotjes al ontdekt. Hoe die precies tot stand kwamen, ontdekt u hier.

Zaterdag, 8 december 2018. Plaats van afspraak: de Brico Cross in Essen.

Dit verhaal beginnen, doen we met de vermelding van de grootste afwezige daar in de Kempen: de zon. Een echte herfstdag was het daar, met een strakke wind, miezerige regenbuien en koude temperaturen. Voor wie gek is van de cross zijn dat echter de belangrijkste ingrediënten voor een sportieve hoogdag. De cross in de Noorderkempen staat sinds 1965 op de kalender en is meer dan een gevestigde waarde die door het typische cyclocrossweer een cross werd voor echte helden van het veld. De krachtige polderwind blies er trouwens met elk rondje steeds feller en de modder spatte met regelmaat van het omwentelingsritme op het gezicht van onder andere onze eigen Daan Soete en Laurens Sweeck.

Nadat beide heren hun laatste opwarmingsrondje afgewerkt hadden, kwam het sportieve trio ons tegemoet aan het Pauwels-frietkot dat voor de gelegenheid in gereedheid gebracht werd voor de opname van ons nieuwe reclamespotje. Dat deden ze met de glimlach. Een half uurtje, meer tijd was er echter niet om tussen de opwarming en de echte start van de cross ons filmpje in te blikken. Het script was simpel: de renners doen zich te goed aan enkele smakelijke wraps en klimmen het podium op om een grote mayonaisetube triomferend in de lucht te steken. Wat niet ingecalculeerd was: de wind die onze banners en rekwisieten de lucht in blies en het frietkot op een haar na haar luifel deed verliezen. Dat mede hierdoor elke scène driemaal herhaald moest worden, namen Daan en Laurens er graag bij.

Oefening baart kunst, dat bleek ook een uurtje later toen Laurens als eerste over de eindmeet kwam. Hij mocht opnieuw datzelfde podium op, dit keer als échte winnaar, waar hij felicitaties ontving voor zijn denderende cross. Ook al had Laurens de wind dit keer mee, wij konden ons niet van de indruk ontdoen dat onze oefensessie er wel degelijk voor iets tussen zat…


Ontdek hieronder het resultaat van deze boeiende draaidag, met dank aan Daan Soete, Laurens Sweeck en het hele team van Pauwels Sauzen – Vastgoedservice.

 

 

 


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen