Pauwels kijkt na succesvolle Horeca Expo vooruit naar nieuwe Horecatel

Pauwels kijkt na succesvolle Horeca Expo vooruit naar nieuwe Horecatel

08-02-2022

Tussen 13 en 16 maart 2022 vindt u Pauwels Sauzen weer terug op de grootste Franstalige vakbeurs voor professionals in de Belgische foodservicemarkt: Horecatel. Na een afwezigheid van twee jaar omwille van Covid én de succesvolle editie van Horeca Expo 2021 kijken we bij Pauwels alleszins reikhalzend uit naar een blij weerzien met onze klanten in Marche-en-Famenne.

SAUZEN, OLIËN EN VETTEN

Na een door de coronacrisis gedwongen afwezigheid van twee jaar maken we ons bij Pauwels opnieuw op voor een nieuwe editie van Horecatel. U kan er ons naar goede gewoonte terugvinden op onze vaste plek: Hal 2, stand C12.

Op deze editie van Horecatel presenteren we ons als Pauwels voor het eerst in het Franstalig landsgedeelte als totaalaanbieder van koude sauzen, frituuroliën en –vetten. Het is namelijk de eerste editie van deze vakbeurs sinds Pauwels fungeert als de exclusieve verdeler van alle oliën en vetten onder het vermaarde FRIBEL-merk.

Met nu meer dan 40 verschillende sauzen, 7 vaste frituurvetten en 9 plantaardige frituuroliën in het gamma is onze stand er dit jaar ook wat groter op geworden: 60m² in plaats van de gekende 40m². 

IMG_8587

KOM PROEVEN!

Op productniveau staat Horecatel volledig in het teken van onze aanwinsten voor het assortiment. Vier stuks om precies te zijn, die bovendien een grote relevantie hebben voor grote klantengroepen in Franstalig België. 

Zo is er in de eerste plaats onze Mayo Traiteur, de vijfde telg in de mayonaisefamilie. Mayo Traiteur onderscheidt zich hoofdzakelijk dankzij een zeer stevige structuur en is mede daardoor een geliefd product in frituren onder de taalgrens.

Daarnaast presenteren we op onze stand voor het eerst het verbeterde recept van Andalouse Chef. De kruidige smaak van deze hardloper is spek voor de bek van de Waalse consument, aangezien het een publiek geheim is dat men onder de taalgrens graag wat kruidiger en pikanter snackt.

IMG_8620

Met onze Kebabsaus hebben we dan weer een gloednieuwe speciaalsaus op maat van de vele pita- en kebabzaken in de regio. We zijn er alvast van overtuigd dat deze “looksaus 2.0”, bereid met knoflook en ras el hanout, heel wat ondernemers in dit segment zal doen watertanden.

Als laatste nieuwigheid komen we dan uiteindelijk uit bij het volledige assortiment FRIBEL. Onze specialisten in frituurvetten en – oliën vertellen u dan ook graag alles over de verschillende mogelijkheden binnen dit gamma. Zo hebben we uiteraard de categorie van de vaste frituurvetten, met o.a. een 100% puur rundvet (Fribel), een mixvet (Bofri) en een 100% plantaardig frituurvet (Palmax). Ook een 100% halal rundvet is bespreekbaar. Hoe deze vetten verschillen van die onder het Pauwels-merk ontdekt u op onze stand.

In de categorie van de frituuroliën bieden we dan weer tal van mogelijkheden aan. Zo maken u graag wegwijs doorheen de 5 Fribel-oliën en leggen we haarfijn het verschil uit op gebied van gezondheid, comfort, ecologie, hittebestendigheid, geur, smaak en prijs. 

IMG_8842

BEZOEK ONS & MAAK KANS OP LEUKE PRIJZEN

Wil u ons graag komen bezoeken, maar hebt u nog geen tickets? Neem dan contact op met ons commercieel team. U vindt de contactgegevens van onze vertegenwoordiger uit uw regio via onderstaande button. Op onze stand maakt u dit jaar trouwens kans op leuke prijzen. Daaronder zowel prijzen die u kan gebruiken voor uw zaak, als prijzen die u kan gebruiken in uw vrije tijd…


Foodtruckuitbaters richten frituur “Boenk Patat” op als vaste uitvalbasis mét Pauwels sauzen

Lier, ook wel bekend als de Netestad, mocht eind juni de naam Boenk Patat toevoegen aan het lijstje met frituren. De Lierenaren kunnen er niet enkel en alleen terecht voor hun favoriete frituursnack, maar genieten tevens ook van homemade dishes en natuurlijk van Pauwels sauzen.

Meer lezen

Pauwels Sauzen als hoofsponsor van Tien Om Te Zien

Een ongekende combinatie van de beste live-optredens, een heus activatiedorp en natuurlijk veel Pauwels sauzen op de zeedijk van Westende dat is het recept voor het legendarische programma van deze zomer.

Meer lezen

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Het entertainment- en recreatiecomplex Burney’s opent na 5 jaar zijn deuren voor het grote publiek. De voormalige site Huyghebaert is nu de thuishaven voor een tal van leuke activiteiten én de Pauwels snack wall.

Meer lezen

Leuvense economiestudenten palmen Ladeuzeplein in met Pauwels Sauzen tijdens Kiesweek Ekonomika

Van 25 t.e.m. 27 april is het weer tijd voor de bekende Kiesweek "Ekonomika". Na enkele jaren afwezigheid vindt het grootste studentenevenement van het land dit jaar opnieuw plaats op het Leuvense Ladeuzeplein. De Kiesweek is toe aan haar 93e editie en rekent daarbij onder meer op de steun van Pauwels Sauzen. 

Meer lezen

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Van maandag 25 t.e.m. donderdag 28 april is Pauwels Sauzen aanwezig op de Horecabeurs Bredene. Op deze vierdaagse vakbeurs kan u het volledige assortiment sauzen komen degusteren. Daarnaast komt u er alles te weten over onze verschillende frituuroliën en -vetten.

Meer lezen

Eiproducten exponentieel duurder, vraag en aanbod helemaal uit evenwicht

De oorlog in Oekraïne, de ergste uitbraak van vogelgriep in Europa en de oproep van kippenboeren voor betere voorwaarden laten zich voelen op de internationale eiermarkt.

Meer lezen

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Met namen zoals K3, #LikeMe en Camille Dhont wordt de eerste editie van het Ostend Kids Festival onvergetelijk. Net als de catering trouwens, want organisatoren Eventor en Blue Sky Concerts zullen naar verwachting zo’n 5.000 bezoekers laten genieten van lekkere snacks met Pauwels sauzen.

Meer lezen

Fotoreportage: Horecatel 2022 in 30 beelden

Van 13 t.e.m. 16 maart vond in Wallonie Expo te Marche-en-Famenne Horecatel plaats, de grootste vakbeurs voor food professionals in Franstalige België. Wij vatten de 55e editie samen in 30 beelden.

Meer lezen

[Update] Marktrapport: prijsstijging oliën en vetten houdt aan

De stijgende olieprijzen blijven één van de meest besproken onderwerpen in de voedingsindustrie. Daarom brengen we in dit artikel een nieuwe stand van zaken met aandacht voor belangrijkste oliën op de markt en op hoe de oorlog in Oekraïne alsook de hoge energieprijzen een enorme impact hebben op onze grondstoffen.

Meer lezen

Antwerpse frituristen laten Spaans vakantieoord proeven van Belgische frietjes met Pauwels sauzen

Op 25 februari 2022 opende een jong, Antwerps ondernemersduo in het Spaanse Torrevieja de deuren van Frituur Olé: een traditioneel Belgische frituur waar de frietjes geserveerd worden met een breed gamma Pauwels sauzen.

Meer lezen

Trouwe Pauwels-klant tovert vijf sterrenhotel in Dubai om tot frituur

Onze klant Stéphane Moreau, uitbater van Chez Steph in het Franse Valenciennes, trakteerde samen met zijn team een groep expats in Dubai op verse frietjes met stoofvlees en andere streekgerechten uit Noord-Frankrijk.

Meer lezen

Pauwels kijkt na succesvolle Horeca Expo vooruit naar nieuwe Horecatel

Tussen 13 en 16 maart 2022 vindt u Pauwels Sauzen weer terug op de grootste vakbeurs voor professionals in de Belgische foodservicemarkt: Horecatel. Na een afwezigheid van twee jaar omwille van Covid én de succesvolle editie van Horeca Expo 2021 kijken we bij Pauwels alleszins reikhalzend uit naar een het blij weerzien met onze klanten in Marche-en-Famenne.

Meer lezen