Pauwels Sauzen lanceert Mayo Traiteur: een stevige mayo met volle smaak

Pauwels Sauzen lanceert Mayo Traiteur: een stevige mayo met volle smaak

18-02-2021

Het nieuwe jaar op gang trappen doen we bij Pauwels Sauzen met een nieuwe mayo: Mayo Traiteur. Hiermee zorgen we voor de vijfde (!) aanwinst in ons mayonaise-segment en bieden we meteen een pasklaar antwoord op een zeer specifieke vraag uit de markt. 


EEN STEVIGE MAYO

Naast onze traditionele Mayonaise, Mayonaise Traiteur, Mayonaise 110 en Mayo Chef is er nu ook de Mayo Traiteur van Pauwels Sauzen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld onze Mayonaise Traiteur en Mayonaise 110, die beide zeer uitgesproken zijn van smaak, is onze Mayo Traiteur een eerder zachte mayo met een subtiele ondertoon van mosterd. Onderscheidend is Mayo Traiteur vooral door de stevige, vaste structuur. Dat maakt van deze nieuwe mayo een product dat geschikt is voor verschillende toepassingen.

In de eerste plaats is Mayo Traiteur ideaal voor alle frituren, snackbars en mobiele frietwagens; daar waar de saus rechtstreeks op frietjes of warme snacks geserveerd wordt. Ook wie intensief inzet op takeaway – waarbij de mayo dus wat langer ‘onderweg is’ – zal de stevige structuur van deze mayo bijzonder interessant vinden. Daarnaast is Mayo Traiteur een uitstekende mayo voor de voedingsindustrie, met name voor de bereiding van smeersalades. De vaste structuur vormt namelijk een ideale basis om te mengen met krab, kip, tonijn, ham etc. Mayo Traiteur wordt bovendien aan een zeer competitieve prijs in de markt gezet en is beschikbaar bij de groothandelaar vanaf begin maart.

ONDERSCHEIDEND

Mayo Traiteur in de frituur

Zoals we begin dit jaar al schreven op onze blog, zijn er ondanks het beperkt aantal ingrediënten in een mayo(naise) toch veel varianten beschikbaar op de markt. Dat is ook meteen zichtbaar in ons eigen assortiment. Met Mayo Traiteur zorgen we namelijk voor een vijfde keuzemogelijkheid voor wie op zoek is naar mayo(naise). Sales Manager Joeri Vandermeeren licht die variatie graag toe:

“Over geuren en smaken valt niet te twisten. Dat is altijd ons uitgangspunt. Met name voor een mayo(naise) hebben we allemaal onze persoonlijke voorkeuren op gebied van smaak, structuur, kleur, mondgevoel etc. De structuur van een mayo(naise) is één van de factoren waar professionele gebruikers naar kijken. Zo wordt in bepaalde regio’s in het land bewust de voorkeur gegeven aan een zeer stevige mayo. Waar onze bestaande mayonaises en mayo’s zich vooral op smaak onderscheiden van elkaar, is deze Mayo Traiteur juist op gebied van structuur uniek in het assortiment. Desalniettemin houden we ook voor Mayo Traiteur vast aan enkele vaste waarden die garant staan voor een kwalitatieve mayo voor professionals. Daarom wordt deze Mayo Traiteur ook bereid met hoogwaardige ingrediënten als koolzaadolie en scharreleigeel en aangeboden in een 10 liter-emmer met hevelpomp, op maat van de grootverbruikers.”

MEER INFORMATIE OVER MAYO TRAITEUR?

Neem contact op met ons commercieel team. Zij laten je graag onze nieuwste mayo ontdekken bij jou in de zaak. De contactgegevens van onze vertegenwoordiger in jouw regio vind je terug via onderstaande button.

 


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen