Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

23-02-2023

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne. U bent dan ook van harte welkom op onze vaste stand 2C12 in hal 2. Wie zien we terug op Horecatel

Proef de Mexicaanse sfeer

4 dagen lang kan iedereen proeven van de Mexicaanse sfeer op onze beursstand. Sombrero’s en nacho’s all the way! Bovendien hebben we ook een special act in petto dat volledig in het thema van dit jaar past! Wat deze act dan wel mag zijn, dat gaan we uiteraard nog niet verklappen. Plan alvast maar een bezoekje in, want u kan weer uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment sauzen, frituuroliën en -vetten. We hebben ook enkele nieuwigheden die we graag aan u voorstellen.

Cheddar Salsa Pauwels

Cheddar & Salsa

Horecatel is de ideale moment om te proeven van onze allernieuwste (dip)sauzen. Staat het water u al in de mond? Op Horecatel inspireren wij u graag hoe u deze sauzen kan serveren. Één adres: stand 2C12, hal 2.

Cheddar
Deze smeuïge saus op basis van Cheddar kaas valt niet voor niets onder de klassiekers der (dip)sauzen. De pittig smakende kaas zorgt voor de ultieme smaakbeleving en laat u voor even wegdromen naar andere sferen. Deze smaakmaker kan zowel koud als warm geserveerd worden en is haast onmisbaar in uw assortiment en natuurlijk op Horecatel.

Salsa
Een pittige saus die zeker niet weg te denken is uit uw keuken. Voor deze kruidige salsa saus worden enkel en alleen de beste tomaten gebruikt. De finishing touch? Dat is ongetwijfeld de subtiele paprikasmaak. De pittige Salsa vormt dan ook de ideale basis voor uw keuken en klanten.

Fribel Halal Mix

Tegenwoordig is er overduidelijk een stijgende trend in de vraag naar gemengde frituurvetten. Naast de markt voor gemengde vetten, neemt ook de interesse in halal vet jaar na jaar toe. Bij Pauwels en als exclusieve verdeler van Fribel vetten, is het dan ook onze taak om te blijven innoveren. Op Horecatel stellen we u graag voor aan ons eerste 100% halal gecertificeerde mixvet.

Dit mixvet brengt vele voordelen met zich mee. Zo is de levensduur van Halal Mix langer dan een 100% dierlijk vet. Daarnaast is het vet ook lichter verteerbaar en blijft tegelijkertijd de unieke smaak van rundvet bewaard. Tot slot is Halal Mix verkrijgbaar in de handige verpakking van 4×2,5 kg.

Fribel Halal Mix

Bezoek onze stand

Op onze stand kan u onze nieuwigheden ontdekken, maar uiteraard ook kennismaken met onze bestaande sauzen, vetten en oliën. Van 12 tot en met 15 maart verwelkomen we u graag op onze stand met een heerlijk hapje en een verfrissend drankje. Let’s ketchup soon!

Event: Horecatel
Locatie: Rue des Deux Provinces 1, B_6900 Marche-en-Famenne
Datum: 12 t/m 15 maart 2023
Stand: hal 2, stand 2C12


Geen Beste Frituur van Vlaanderen zonder Pauwels sauzen

Zijn jouw frietjes altijd knapperig? Heb jij een groot assortiment van de beste saus en ontvang jij je klanten met de allergrootste glimlach? Check, check en dubbelcheck? Goed nieuws, want dan maak jij dit jaar misschien wel kans op de titel: Beste Frituur van Vlaanderen!

Meer lezen

Pauwels schenkt opnieuw saus tijdens de actie van Bloedserieus

Bloedserieus organiseert in oktober en november opnieuw enkele dagen waarop studenten bloed en/of plasma kunnen doneren. Wegens ziekte, het bereiken van de leeftijdsgrens of door een andere reden vallen er constant doneren uit. Met dit initiatief wil Bloedserieus studenten dan ook motiveren om samen te komen doneren vlakbij de campus.

Meer lezen

Howdy, Y’all! Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2023

Wie zin heeft in heerlijke hotdogs, sappige wraps en verrukkelijke burgers moet vanaf 19 november zeker een bezoekje brengen aan de stand van Pauwels Sauzen op Horeca Expo. Pauwels gaat vier dagen all the way en tovert stand 7223 in hal 7 helemaal om tot een waar Amerikaans streetfoodparadijs.

Meer lezen

Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen