Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

23-02-2023

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne. U bent dan ook van harte welkom op onze vaste stand 2C12 in hal 2. Wie zien we terug op Horecatel

Proef de Mexicaanse sfeer

4 dagen lang kan iedereen proeven van de Mexicaanse sfeer op onze beursstand. Sombrero’s en nacho’s all the way! Bovendien hebben we ook een special act in petto dat volledig in het thema van dit jaar past! Wat deze act dan wel mag zijn, dat gaan we uiteraard nog niet verklappen. Plan alvast maar een bezoekje in, want u kan weer uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment sauzen, frituuroliën en -vetten. We hebben ook enkele nieuwigheden die we graag aan u voorstellen.

Cheddar Salsa Pauwels

Cheddar & Salsa

Horecatel is de ideale moment om te proeven van onze allernieuwste (dip)sauzen. Staat het water u al in de mond? Op Horecatel inspireren wij u graag hoe u deze sauzen kan serveren. Één adres: stand 2C12, hal 2.

Cheddar
Deze smeuïge saus op basis van Cheddar kaas valt niet voor niets onder de klassiekers der (dip)sauzen. De pittig smakende kaas zorgt voor de ultieme smaakbeleving en laat u voor even wegdromen naar andere sferen. Deze smaakmaker kan zowel koud als warm geserveerd worden en is haast onmisbaar in uw assortiment en natuurlijk op Horecatel.

Salsa
Een pittige saus die zeker niet weg te denken is uit uw keuken. Voor deze kruidige salsa saus worden enkel en alleen de beste tomaten gebruikt. De finishing touch? Dat is ongetwijfeld de subtiele paprikasmaak. De pittige Salsa vormt dan ook de ideale basis voor uw keuken en klanten.

Fribel Halal Mix

Tegenwoordig is er overduidelijk een stijgende trend in de vraag naar gemengde frituurvetten. Naast de markt voor gemengde vetten, neemt ook de interesse in halal vet jaar na jaar toe. Bij Pauwels en als exclusieve verdeler van Fribel vetten, is het dan ook onze taak om te blijven innoveren. Op Horecatel stellen we u graag voor aan ons eerste 100% halal gecertificeerde mixvet.

Dit mixvet brengt vele voordelen met zich mee. Zo is de levensduur van Halal Mix langer dan een 100% dierlijk vet. Daarnaast is het vet ook lichter verteerbaar en blijft tegelijkertijd de unieke smaak van rundvet bewaard. Tot slot is Halal Mix verkrijgbaar in de handige verpakking van 4×2,5 kg.

Fribel Halal Mix

Bezoek onze stand

Op onze stand kan u onze nieuwigheden ontdekken, maar uiteraard ook kennismaken met onze bestaande sauzen, vetten en oliën. Van 12 tot en met 15 maart verwelkomen we u graag op onze stand met een heerlijk hapje en een verfrissend drankje. Let’s ketchup soon!

Event: Horecatel
Locatie: Rue des Deux Provinces 1, B_6900 Marche-en-Famenne
Datum: 12 t/m 15 maart 2023
Stand: hal 2, stand 2C12


Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen

De Patatclub, de club waar ze frietjes serveren met Pauwels sauzen

Als er nu één club is waar je lid van wilt zijn, dan is dat zeker en vast wel de Patatclub in Destelbergen. Jens Meganck start dan ook sinds 30 maart 2022 deze lekkere club met als act van de avond “frietjes”. Ook in de spotlight staan de sauzen van Pauwels, want frieten zonder saus dat kan natuurlijk niet.

Meer lezen

Frituur ’t Hoeksje werkt al jarenlang met Pauwels sauzen

Kris Demarcke, eigenaar van Frituur ’t Hoeksje, baat al ruim 14 jaar de frituur uit die gelegen is op de hoek van de Baronstraat en de Lombardsijdelaan in Middelkerke. Wij moeten dan ook geen twee keer raden waar de naam Frituur ’t Hoeksje vandaan komt.

Meer lezen

Prijzen van tomatenconcentraat kennen ongeziene hoogtes

Wist je dat er voor 1kg tomatenconcentraat 6kg tomaten nodig is? En dat nu de prijzen van tomatenconcentraat enorm de hoogte inschieten. Momenteel zitten we dan ook bijna aan een verdubbeling van de prijs. Onze Purchase Manager Eric Van Gestel zet enkele interessante feiten voor jou op een rijtje.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Kanaal Z

Vrijdag 25 november verwelkomden we Kanaal Z op onze site in Oelegem. Zij kwamen een kijkje nemen achter de schermen van onze werking en productieproces. Er werd een extra woordje uitleg gegeven over het ontstaan, de verdere ontwikkelingen en de toekomstplannen van Pauwels.

Meer lezen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen

Belangrijke plantaardige oliën en vetten dalen in prijs

Bij Pauwels volgen we de huidige situatie van oliën en vetten op de voet. Wij zien het dan ook als onze taak om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste stand van zaken. Onze Oliën en vetten expert Stijn geeft een update over de krapte van de markt, de nieuwe oogsten, vraag naar biodiesel en nog veel meer.

Meer lezen