Pauwels sauzen op de festivalweide

Pauwels sauzen op de festivalweide

25-07-2019

De tijd vliegt en de zomer is alweer halfweg. Dat betekent dat er al aardig wat festivals, openluchtconcerten en andere zomerse evenementen voorbij zijn. Toch heeft ook augustus nog heel wat moois te petto. Ook voor Pauwels, want onze sauzen schuimen de komende weken de festiviteiten af. Hieronder vindt u een overzicht van de events waar de kans groot is dat u onze sauzen tegen het lijf loopt.


Foto Jurgen De Rijcke, 9000 Burgerstore, Gentse Feesten

Gentse Feesten, Gent (19-28 Juli)

De Gentse Feesten zijn na 176 jaar uitgegroeid tot één van de grootste culturele festivals in Europa met nationale en internationale artiesten, gratis muziek op meer dan 10 pleinen, kinderanimatie op verschillende locaties in de stad, honderden binnen- en buitenactiviteiten en nóg meer kraampjes met lekkere snacks. Onder hen ook onze klant ‘9000 Burgerstore’ die vanuit hun Pop Up twee lekkere burgers voorzien: een Quinoaburger met onze Mayonaise 110 en een Beefburger met Andalouse.

Sfinks Mixed, Boechout (25-28 Juli)

Van 25 tot 28 juli 2019 staat het jaarlijkse “Sfinks Mixed” muziekfestival op het programma in Boechout. Traditiegetrouw verwacht men er weer zo’n 100.000 bezoekers. Op het gratis festival komen zowel jong als ouder af, want het festival staat gekend om de familie sfeer waar muziek en cultuur centraal staan. Bij Pauwels Sauzen zijn we al enkele jaren vaste partner en voorzien we de bezoekers van heerlijke sausjes op de friet, pitta, broodjes, burgers etc. Nieuw dit jaar is onze levering van Vegan Mayo, een 100% plantaardige variant op de klassieke mayonaise. Die wordt op Sfinks Mixed geserveerd bij het veganastisch assortiment salades en V-burgers en verse frietjes. Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Herbekijk de aftermovie hier.

Suikerrock, Tienen (26-28 Juli)

Sinds 1987 vindt het stadsmuziekfestival Suikerrock plaats in het historische stadscentrum van Tienen. Met de grootste artiesten op het podium en gemiddeld 100.000 bezoekers, verspreid over drie festivaldagen, behoort Suikerrock tot de grotere Belgische muziekfestivals. Op de beats van niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike serveert onze klant Het Frietfestijn vanuit hun foodtruck verse frietjes met Pauwels sauzen!

Sterke Peer Triatlon, Wuustwezel (10 Augustus)

Foto Wezelopdefoto.be

Het Antwerpse Wuustwezel mag zich ook dit jaar weer opmaken voor een heus triatlonfeest. Telkens de tweede zaterdag van augustus is er de Sterke Peer Triathlon. Dit jaar is er reeds de 13e editie en dit op zaterdag 10 augustus. Naast het Belgisch Kampioenschap Sprint van enkele jaren geleden organiseren we dit jaar ook het BK 1/4 Kwart. Het concept blijft hetzelfde als de voorbije jaren: deze gezellige dag en al even feestelijke nacht wordt volledig gedragen door vrijwilligers en de opbrengst gaat integraal naar verschillende goede doelen. Sinds 2018 is Pauwels Sauzen één van de hoofdsponsors van dit mooie sportevent en kunnen jong en oud er genieten van lekker Belgische sauzen.

Summer Music Festival, Boussu (9-11 Augustus)

Op 9, 10 en 11 augustus vindt de achtste editie van het Summer Music Festival plaats in de rue du Moulin in Boussu. Dit festival waar vooral urban en electronic music gedraaid wordt, begon in 2012 met tweeduizend deelnemers en tien dj’s op één dag. Vorig jaar klokte het festival af op drie dagen, 30.000 festivalbezoekers en meer dan honderd artiesten waaronder (maître) Gims. Als sponsor zetten wij bij Pauwels sauzen onze schouders onder dit lokale evenement, net als vorig jaar.


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen