Pauwels Sauzen op Horeca Expo

Pauwels Sauzen op Horeca Expo

26-10-2022

“Goedemiddag” wordt voor vijf dagen “¡Buenas Tardes!”, want dit jaar dompelen we u onder in een Mexicaanse sfeer op de grootste beurs voor food professionals in Vlaanderen. Van 20 tot en met 24 november kan u ons namelijk terugvinden op Horeca Expo. Naast onze nieuwigheden kan u genieten van lekkere hapjes met onze sauzen. Ook dit jaar zullen er bovendien weer interessante acties zijn. Reden te meer om af te zakken naar Horeca Expo.


Op onze stand 7223 in hal 7 kan u uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment. Ons gamma bestaat ondertussen uit meer dan 40 koude sauzen en verschillende soorten frituurvetten en – oliën. En ook dit jaar hebben we een aantal nieuwigheden!

Nacho's dipsauzen

Nieuwe dips

Kom als eerste proeven van onze nieuwe dips.

Graag delen we alvast een kleine tip. De nieuwe dips smaken ongelofelijk lekker bij krokante nacho’s. En toeval of niet, op onze stand hebben we een aantal nachomachines tot onze beschikking.

Fribel Halal Mix

De laatste jaren merken we een stijgende trend in de vraag naar gemengde frituurvetten. Naast de markt voor gemengde vetten, neemt ook de interesse in halal vet jaar na jaar toe. Als exclusieve verdeler van Fribel vetten, blijven we dan ook steeds innoveren. We stellen u op Horeca Expo met veel plezier voor aan ons eerste 100% halal gecertificeerde mixvet.

De vele voordelen?

  1. De levensduur van Halal Mix is langer dan een 100% dierlijk vet.
  2. Halal Mix is lichter verteerbaar.
  3. De unieke smaak van het rundvet blijft bewaard.
  4. Halal mix is verkrijgbaar in de handige verpakking van 4×2,5 kg.
99068d2e-fd6c-0c47-d2c2-a78b5eaba9e3

Kom langs op onze stand

Op onze stand kan u onze nieuwe dips, maar uiteraard ook al onze bestaande producten komen proeven. 5 dagen lang verwelkomen we u graag onder het genot van een lekker hapje en een verfrissend drankje. Als kers op de taart geniet u bovendien van interessante kortingen op het volledige gamma.

Place to be?

Event: Horeca Expo
Locatie: Flanders Expo, Gent
Datum: 20 t/m 24 november 2022
Stand: hal 7, stand 7223


Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen

Belangrijke plantaardige oliën en vetten dalen in prijs

Bij Pauwels volgen we de huidige situatie van oliën en vetten op de voet. Wij zien het dan ook als onze taak om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste stand van zaken. Onze Oliën en vetten expert Stijn geeft een update over de krapte van de markt, de nieuwe oogsten, vraag naar biodiesel en nog veel meer.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Horeca Expo

‘Goedemiddag’ wordt voor vijf dagen ‘¡Buenas Tardes!’, want dit jaar dompelen we je onder in een Mexicaanse sfeer op de grootste beurs voor food professionals in Vlaanderen. Van 20 tot en met 24 november kan je ons namelijk terugvinden op Horeca Expo.

Meer lezen

Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

Bloedserieus roept studenten op om massaal bloed en plasma te doneren. Iedereen die langskomt krijgt bovendien een gevulde goodiebag mee met daarin een heerlijke saus van Pauwels. Reden te meer om af te zakken naar Leuven, Brussel, Antwerpen of Diepenbeek.

Meer lezen

Pauwels sauzen steunt ook in 2022 de voedselbanken

Ook dit jaar blijft Pauwels zich inzetten voor de voedselbanken. Dat dit meer dan nodig blijkt, laat het jaarrapport van de Belgische Federatie van Voedselbanken zien. Nog nooit moesten zoveel mensen aankloppen bij de voedselbanken dan afgelopen maanden. In de eerst helft van 2022 waren dit maar liefst 204.000 gezinnen, wat een stijging van 15% is ten opzichte van december vorig jaar.

Meer lezen

Eethuis Enroute is klaar voor de toekomst

Eethuis Enroute wordt opnieuw gekozen als beste frituur van Ardooie. Een mooie beloning voor al het harde werk vertellen uitbaters Glenn en Amber ons al stralend. Met hun online bestelsysteem en energiezuinige investeringen zijn ze meer dan ooit klaar voor de toekomst.

Meer lezen

Nieuwe oogst en handelsakkoord laten het beste verhopen voor mosterdzaad.

Veel zon en geen druppel regen. Wat klinkt als een droom voor elke Belg, is een nachtmerrie voor de Canadese mosterdboer. Een nachtmerrie die vorig jaar realiteit werd want extreme weersomstandigheden zorgden voor een magere oogst. Dit jaar kunnen de mosterdboeren terug een kleine vreugdesprong maken, want het ziet ernaar uit dat de oogst in september beter is dan die van vorig jaar.

Meer lezen

Pauwels Sauzen verstevigt 100% Belgische samenwerking met Quick

Groot nieuws! Vanaf vandaag vind je bij de Belgische Quick restaurants Pauwels Sauzen terug in porties (cups) die je kan verkrijgen bij frieten, fingerfood of een menu naar keuze. Maar liefst acht Pauwels Sauzen van de hoogste kwaliteit zitten voortaan verpakt in kleine handige cups van 35ml: Mayonaise, Andalouse, BBQ, Cocktailsaus, Curry, Frietsaus, Samurai, en Sweet Chili.

Meer lezen

Foodtruckuitbaters richten frituur “Boenk Patat” op als vaste uitvalbasis mét Pauwels sauzen

Lier, ook wel bekend als de Netestad, mocht eind juni de naam Boenk Patat toevoegen aan het lijstje met frituren. De Lierenaren kunnen er niet enkel en alleen terecht voor hun favoriete frituursnack, maar genieten tevens ook van homemade dishes en natuurlijk van Pauwels sauzen.

Meer lezen

Pauwels Sauzen als hoofdsponsor van Tien Om Te Zien

Een ongekende combinatie van de beste live-optredens, een heus activatiedorp en natuurlijk veel Pauwels sauzen op de zeedijk van Westende dat is het recept voor het legendarische programma van deze zomer.

Meer lezen

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Het entertainment- en recreatiecomplex Burney’s opent na 5 jaar zijn deuren voor het grote publiek. De voormalige site Huyghebaert is nu de thuishaven voor een tal van leuke activiteiten én de Pauwels snack wall.

Meer lezen