Pauwels Sauzen op Horeca Expo

Pauwels Sauzen op Horeca Expo

26-10-2022

“Goedemiddag” wordt voor vijf dagen “¡Buenas Tardes!”, want dit jaar dompelen we u onder in een Mexicaanse sfeer op de grootste beurs voor food professionals in Vlaanderen. Van 20 tot en met 24 november kan u ons namelijk terugvinden op Horeca Expo. Naast onze nieuwigheden kan u genieten van lekkere hapjes met onze sauzen. Ook dit jaar zullen er bovendien weer interessante acties zijn. Reden te meer om af te zakken naar Horeca Expo.


Op onze stand 7223 in hal 7 kan u uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment. Ons gamma bestaat ondertussen uit meer dan 40 koude sauzen en verschillende soorten frituurvetten en – oliën. En ook dit jaar hebben we een aantal nieuwigheden!

Nacho's dipsauzen

Nieuwe dips

Kom als eerste proeven van onze nieuwe dips.

Graag delen we alvast een kleine tip. De nieuwe dips smaken ongelofelijk lekker bij krokante nacho’s. En toeval of niet, op onze stand hebben we een aantal nachomachines tot onze beschikking.

Fribel Halal Mix

De laatste jaren merken we een stijgende trend in de vraag naar gemengde frituurvetten. Naast de markt voor gemengde vetten, neemt ook de interesse in halal vet jaar na jaar toe. Als exclusieve verdeler van Fribel vetten, blijven we dan ook steeds innoveren. We stellen u op Horeca Expo met veel plezier voor aan ons eerste 100% halal gecertificeerde mixvet.

De vele voordelen?

  1. De levensduur van Halal Mix is langer dan een 100% dierlijk vet.
  2. Halal Mix is lichter verteerbaar.
  3. De unieke smaak van het rundvet blijft bewaard.
  4. Halal mix is verkrijgbaar in de handige verpakking van 4×2,5 kg.
99068d2e-fd6c-0c47-d2c2-a78b5eaba9e3

Kom langs op onze stand

Op onze stand kan u onze nieuwe dips, maar uiteraard ook al onze bestaande producten komen proeven. 5 dagen lang verwelkomen we u graag onder het genot van een lekker hapje en een verfrissend drankje. Als kers op de taart geniet u bovendien van interessante kortingen op het volledige gamma.

Place to be?

Event: Horeca Expo
Locatie: Flanders Expo, Gent
Datum: 20 t/m 24 november 2022
Stand: hal 7, stand 7223


Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen

De Patatclub, de club waar ze frietjes serveren met Pauwels sauzen

Als er nu één club is waar je lid van wilt zijn, dan is dat zeker en vast wel de Patatclub in Destelbergen. Jens Meganck start dan ook sinds 30 maart 2022 deze lekkere club met als act van de avond “frietjes”. Ook in de spotlight staan de sauzen van Pauwels, want frieten zonder saus dat kan natuurlijk niet.

Meer lezen

Frituur ’t Hoeksje werkt al jarenlang met Pauwels sauzen

Kris Demarcke, eigenaar van Frituur ’t Hoeksje, baat al ruim 14 jaar de frituur uit die gelegen is op de hoek van de Baronstraat en de Lombardsijdelaan in Middelkerke. Wij moeten dan ook geen twee keer raden waar de naam Frituur ’t Hoeksje vandaan komt.

Meer lezen

Prijzen van tomatenconcentraat kennen ongeziene hoogtes

Wist je dat er voor 1kg tomatenconcentraat 6kg tomaten nodig is? En dat nu de prijzen van tomatenconcentraat enorm de hoogte inschieten. Momenteel zitten we dan ook bijna aan een verdubbeling van de prijs. Onze Purchase Manager Eric Van Gestel zet enkele interessante feiten voor jou op een rijtje.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Kanaal Z

Vrijdag 25 november verwelkomden we Kanaal Z op onze site in Oelegem. Zij kwamen een kijkje nemen achter de schermen van onze werking en productieproces. Er werd een extra woordje uitleg gegeven over het ontstaan, de verdere ontwikkelingen en de toekomstplannen van Pauwels.

Meer lezen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen

Belangrijke plantaardige oliën en vetten dalen in prijs

Bij Pauwels volgen we de huidige situatie van oliën en vetten op de voet. Wij zien het dan ook als onze taak om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste stand van zaken. Onze Oliën en vetten expert Stijn geeft een update over de krapte van de markt, de nieuwe oogsten, vraag naar biodiesel en nog veel meer.

Meer lezen