Pauwels sauzen wordt de exclusieve distributeur van de olie- en vetten merken van Wouters in België en Frankrijk

Pauwels sauzen wordt de exclusieve distributeur van de olie- en vetten merken van Wouters in België en Frankrijk

03-05-2021

Blij, trots, gemotiveerd. Het zijn die gevoelens die overheersen nu we kunnen aankondigen dat Pauwels N.V. vanaf heden zal optreden als de exclusieve verdeler van de kwalitatieve oliën en vetten van Wouters N.V. in België en Frankrijk. “Met de toevoeging van gekende merknamen als Fribel, Bofri en Palmax aan het assortiment kunnen we nu nog meer aan de wensen van onze klanten voldoen”, aldus Commercial Manager OOH Joeri Vandermeeren. 


EXCLUSIEF DISTRIBUTEUR

Pauwels Sauzen treedt vanaf heden op als de exclusieve verdeler van de oliën en vetten van Wouters N.V. voor de Belgische en Franse markt. Onder de merknamen Fribel, Bofri en Palmax vinden de frituurvetten en -oliën van Wouters voornamelijk de weg naar de foodservicemarkt en de voedingsindustrie. Daarnaast zal Pauwels Sauzen ook diverse vetten en oliën onder private label verdelen.

Naast een ruim assortiment sauzen verdeelt Pauwels Sauzen sinds 1994 ook een assortiment kwalitatieve vetten en oliën aan de professionele gebruiker. Met name in de Belgische foodservicemarkt doen het Pauwels Blauw (100% plantaardig vet), Pauwels Oranje (65% rund, 35% plantaardig vet), Pauwels Groen (100% palmvet) en de Pauwels Frituurolie heel wat belletjes rinkelen. Dankzij de uitbreiding van dat bestaande assortiment met het merkenportfolio oliën en vetten van Wouters zet Pauwels Sauzen haar positie als totaalaanbieder nu extra kracht bij:

WE ZIJN HEEL BLIJ MET DEZE KWALITATIEVE UITBREIDING WAARMEE WE EEN VERVOLG BREIDEN AAN DE GROEI VAN DE AFGELOPEN JAREN.

Joeri Vandermeeren – Commercial Manager OOH

“We zijn in de eerste plaats zeer verheugd met deze kwalitatieve uitbreiding van het aanbod”, zegt Joeri Vandermeeren, Commercial Manager OOH. “De vetten en oliën van Wouters passen naadloos bij het bestaande assortiment sauzen en vetten van Pauwels Sauzen. Bovendien breiden we met deze stap een mooi vervolg aan de groei die Pauwels Sauzen de afgelopen jaren heeft gerealiseerd in de Belgische en ook Franse foodservicemarkt. Met ons ruime assortiment kunnen we nu nog meer aan de wensen van onze klanten voldoen en hopen we als Pauwels Sauzen meer dan ooit een uitstekende partner voor onze klanten te kunnen zijn”.

OVER PAUWELS SAUZEN

Met een jaarlijkse productie van 100 miljoen kilogram aan sauzen is Pauwels is één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa. De Belgische fabrikant is een sterke speler in private label-sauzen voor de retail, export en de voedingsindustrie, alsook in de functie van co-packer voor talloze A-merken. Daarnaast is Pauwels Sauzen onder de eigen merknaam ook één van de belangrijkste spelers in de Belgische en Noord-Franse foodservicemarkt. De sauzen van Pauwels verspreiden zich bijgevolg over de hele wereld in allerlei smaken en verpakkingen.

Het succes van Pauwels Sauzen, met de hoofdzetel in het Antwerpse Oelegem, is gegroeid uit verscheidene geslaagde overnames en de gezonde handelsgeest van enkele ondernemende families. De fabrikant combineert de productie van kwalitatieve sauzen aan een uiterst efficiënt productieproces en biedt bovendien uitstekende service in de markt. Daarnaast blijft het bedrijf al verschillende jaren actief investeren in haar personeel en het machinepark van de twee productiesites in België (Oelegem en Herent).

Persbericht 3 mei 2021


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen