Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

07-04-2022

Met namen zoals K3, #LikeMe en Camille Dhont wordt de eerste editie van het Ostend Kids Festival onvergetelijk. Net als de catering trouwens, want organisatoren Eventor en Blue Sky Concerts zullen naar verwachting zo’n 5.000 bezoekers laten genieten van lekkere snacks met Pauwels sauzen.

OSTEND KIDS FESTIVAL

“Tomorrowland komt naar Oostende!” – althans dat riep zanger Filip D’haeze toen hij eind maart voor 250 leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwecollege uit Oostende het nieuwe kidsfestival “Ostend Kids Festival” aankondigde. Op 10 juli vindt de eerste editie plaats in de ACEG Wellington Arena. “Met 8.000 plaatsen op de tribune de ideale locatie voor dit event”, klinkt het bij de organisatoren.

De line-up voor het Oostend Kids Festival belooft alvast veel goeds. Zo maken onder meer de personages uit #LikeMe, de bekendste jeugdserie van het moment, hun opwachting.  Ook Camille Dhondt, bekend van haar rol in #LikeMe en haar recente ontmaskering in het programma The Masked Singer, zal een spetterend optreden geven. Uiteindelijk zullen de dames van K3 de eerste editie afsluiten omstreeks 17u.

Filip D'haeze op het Ostend Kids Festival

                                                                                                                                    Filip D’haeze voor enthousiaste jongeren. © PADI/Daniël

“Tomorrowland komt naar Oostende!”

PARTNER PAUWELS SAUZEN

Naast al deze indrukwekkende namen pakt men op het Ostend Kids Festival ook uit met een breed gamma aan randanimatie. Van kinderdisco’s en springkastelen tot speelattracties, bungee-trampolines en kindergrime.

Om het plaatje compleet te maken, zullen er op de “festivalweide”  ook tal van drank- en eetkraampjes ingericht worden. Daarin zullen allerhande snacks geserveerd worden met een ruim assortiment aan Pauwels sauzen. Daarnaast zetten we bij Pauwels ook financieel onze schouders mee onder dit leuke initiatief.

Eén ticket voor een volledige dag kost 28 euro. Tickets kan je bestellen via www.blueskyconcerts.be of www.ostendkidsfestival.be.

Organisatie Ostend Kids Festival met schepen Bart Plasschaert

‘Ostend Kids Festival’ met schepen Bart Plasschaert, Olivier Orlans (Eventor), Francis Feys, Niko Geldhof (Blue Sky Concerts), schepen Maxim Donk en zeehond Kasper. © PADI/Daniël


Nieuwe oogst en handelsakkoord laten het beste verhopen voor mosterdzaad.

Veel zon en geen druppel regen. Wat klinkt als een droom voor elke Belg, is een nachtmerrie voor de Canadese mosterdboer. Een nachtmerrie die vorig jaar realiteit werd want extreme weersomstandigheden zorgden voor een magere oogst. Dit jaar kunnen de mosterdboeren terug een kleine vreugdesprong maken, want het ziet ernaar uit dat de oogst in september beter is dan die van vorig jaar. Ook vanuit Oost-Europa zien we eindelijk weer wat positief nieuws. De export vanuit Oekraïne, die door de oorlog stil lag, komt stilaan weer op gang.

Meer lezen

Pauwels Sauzen verstevigt 100% Belgische samenwerking met Quick

Groot nieuws! Vanaf vandaag vind je bij de Belgische Quick restaurants Pauwels Sauzen terug in porties (cups) die je kan verkrijgen bij frieten, fingerfood of een menu naar keuze. Maar liefst acht Pauwels Sauzen van de hoogste kwaliteit zitten voortaan verpakt in kleine handige cups van 35ml: Mayonaise, Andalouse, BBQ, Cocktailsaus, Curry, Frietsaus, Samurai, en Sweet Chili.

Meer lezen

Foodtruckuitbaters richten frituur “Boenk Patat” op als vaste uitvalbasis mét Pauwels sauzen

Lier, ook wel bekend als de Netestad, mocht eind juni de naam Boenk Patat toevoegen aan het lijstje met frituren. De Lierenaren kunnen er niet enkel en alleen terecht voor hun favoriete frituursnack, maar genieten tevens ook van homemade dishes en natuurlijk van Pauwels sauzen.

Meer lezen

Pauwels Sauzen als hoofdsponsor van Tien Om Te Zien

Een ongekende combinatie van de beste live-optredens, een heus activatiedorp en natuurlijk veel Pauwels sauzen op de zeedijk van Westende dat is het recept voor het legendarische programma van deze zomer.

Meer lezen

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Het entertainment- en recreatiecomplex Burney’s opent na 5 jaar zijn deuren voor het grote publiek. De voormalige site Huyghebaert is nu de thuishaven voor een tal van leuke activiteiten én de Pauwels snack wall.

Meer lezen

Leuvense economiestudenten palmen Ladeuzeplein in met Pauwels Sauzen tijdens Kiesweek Ekonomika

Van 25 t.e.m. 27 april is het weer tijd voor de bekende Kiesweek "Ekonomika". Na enkele jaren afwezigheid vindt het grootste studentenevenement van het land dit jaar opnieuw plaats op het Leuvense Ladeuzeplein. De Kiesweek is toe aan haar 93e editie en rekent daarbij onder meer op de steun van Pauwels Sauzen. 

Meer lezen

Bezoek Pauwels Sauzen op de Horecabeurs Bredene 2022

Van maandag 25 t.e.m. donderdag 28 april is Pauwels Sauzen aanwezig op de Horecabeurs Bredene. Op deze vierdaagse vakbeurs kan u het volledige assortiment sauzen komen degusteren. Daarnaast komt u er alles te weten over onze verschillende frituuroliën en -vetten.

Meer lezen

Eiproducten exponentieel duurder, vraag en aanbod helemaal uit evenwicht

De oorlog in Oekraïne, de ergste uitbraak van vogelgriep in Europa en de oproep van kippenboeren voor betere voorwaarden laten zich voelen op de internationale eiermarkt.

Meer lezen

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Met namen zoals K3, #LikeMe en Camille Dhont wordt de eerste editie van het Ostend Kids Festival onvergetelijk. Net als de catering trouwens, want organisatoren Eventor en Blue Sky Concerts zullen naar verwachting zo’n 5.000 bezoekers laten genieten van lekkere snacks met Pauwels sauzen.

Meer lezen

Fotoreportage: Horecatel 2022 in 30 beelden

Van 13 t.e.m. 16 maart vond in Wallonie Expo te Marche-en-Famenne Horecatel plaats, de grootste vakbeurs voor food professionals in Franstalige België. Wij vatten de 55e editie samen in 30 beelden.

Meer lezen

[Update] Marktrapport: prijsstijging oliën en vetten houdt aan

De stijgende olieprijzen blijven één van de meest besproken onderwerpen in de voedingsindustrie. Daarom brengen we in dit artikel een nieuwe stand van zaken met aandacht voor belangrijkste oliën op de markt en op hoe de oorlog in Oekraïne alsook de hoge energieprijzen een enorme impact hebben op onze grondstoffen.

Meer lezen

Antwerpse frituristen laten Spaans vakantieoord proeven van Belgische frietjes met Pauwels sauzen

Op 25 februari 2022 opende een jong, Antwerps ondernemersduo in het Spaanse Torrevieja de deuren van Frituur Olé: een traditioneel Belgische frituur waar de frietjes geserveerd worden met een breed gamma Pauwels sauzen.

Meer lezen