Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

Pauwels Sauzen wordt partner van het eerste Ostend Kids Festival

07-04-2022

Met namen zoals K3, #LikeMe en Camille Dhont wordt de eerste editie van het Ostend Kids Festival onvergetelijk. Net als de catering trouwens, want organisatoren Eventor en Blue Sky Concerts zullen naar verwachting zo’n 5.000 bezoekers laten genieten van lekkere snacks met Pauwels sauzen.

OSTEND KIDS FESTIVAL

“Tomorrowland komt naar Oostende!” – althans dat riep zanger Filip D’haeze toen hij eind maart voor 250 leerlingen van het Onze-Lieve-Vrouwecollege uit Oostende het nieuwe kidsfestival “Ostend Kids Festival” aankondigde. Op 10 juli vindt de eerste editie plaats in de ACEG Wellington Arena. “Met 8.000 plaatsen op de tribune de ideale locatie voor dit event”, klinkt het bij de organisatoren.

De line-up voor het Oostend Kids Festival belooft alvast veel goeds. Zo maken onder meer de personages uit #LikeMe, de bekendste jeugdserie van het moment, hun opwachting.  Ook Camille Dhondt, bekend van haar rol in #LikeMe en haar recente ontmaskering in het programma The Masked Singer, zal een spetterend optreden geven. Uiteindelijk zullen de dames van K3 de eerste editie afsluiten omstreeks 17u.

Filip D'haeze op het Ostend Kids Festival

                                                                                                                                    Filip D’haeze voor enthousiaste jongeren. © PADI/Daniël

“Tomorrowland komt naar Oostende!”

PARTNER PAUWELS SAUZEN

Naast al deze indrukwekkende namen pakt men op het Ostend Kids Festival ook uit met een breed gamma aan randanimatie. Van kinderdisco’s en springkastelen tot speelattracties, bungee-trampolines en kindergrime.

Om het plaatje compleet te maken, zullen er op de “festivalweide”  ook tal van drank- en eetkraampjes ingericht worden. Daarin zullen allerhande snacks geserveerd worden met een ruim assortiment aan Pauwels sauzen. Daarnaast zetten we bij Pauwels ook financieel onze schouders mee onder dit leuke initiatief.

Eén ticket voor een volledige dag kost 28 euro. Tickets kan je bestellen via www.blueskyconcerts.be of www.ostendkidsfestival.be.

Organisatie Ostend Kids Festival met schepen Bart Plasschaert

‘Ostend Kids Festival’ met schepen Bart Plasschaert, Olivier Orlans (Eventor), Francis Feys, Niko Geldhof (Blue Sky Concerts), schepen Maxim Donk en zeehond Kasper. © PADI/Daniël


Geen Beste Frituur van Vlaanderen zonder Pauwels sauzen

Zijn jouw frietjes altijd knapperig? Heb jij een groot assortiment van de beste saus en ontvang jij je klanten met de allergrootste glimlach? Check, check en dubbelcheck? Goed nieuws, want dan maak jij dit jaar misschien wel kans op de titel: Beste Frituur van Vlaanderen!

Meer lezen

Pauwels schenkt opnieuw saus tijdens de actie van Bloedserieus

Bloedserieus organiseert in oktober en november opnieuw enkele dagen waarop studenten bloed en/of plasma kunnen doneren. Wegens ziekte, het bereiken van de leeftijdsgrens of door een andere reden vallen er constant doneren uit. Met dit initiatief wil Bloedserieus studenten dan ook motiveren om samen te komen doneren vlakbij de campus.

Meer lezen

Howdy, Y’all! Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2023

Wie zin heeft in heerlijke hotdogs, sappige wraps en verrukkelijke burgers moet vanaf 19 november zeker een bezoekje brengen aan de stand van Pauwels Sauzen op Horeca Expo. Pauwels gaat vier dagen all the way en tovert stand 7223 in hal 7 helemaal om tot een waar Amerikaans streetfoodparadijs.

Meer lezen

Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen