Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

03-08-2018

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder ons in het Antwerpse Boechout. Verzamelpunt was traditiegetrouw de weide van het Sfinks Mixed Festival, daar waar elke zomer een heerlijke smeltkroes van muziek & cultuur uit alle uithoeken van de wereld tot stand komt. Pauwels Sauzen zette haar schouders onder dit evenement en zorgde voor de aanwezigheid van het belangrijkste cultureel erfgoed van het land: de beste Belgische sauzen!

Op de muziek van o.a. Julian Marley, Charly Black en Faisal genoot men tijdens Sfinks Mixed Festival van de heerlijkste maaltijden. En of ze lekker waren, want de horeca op Sfinks Mixed is in festivaltermen best een buitenbeentje te noemen. Alle maaltijden worden er immers ter plekke gemaakt met lokale, dagverse producten. Daardoor is alles super vers en is alles op kwaliteit te controleren voor uitgifte.

De beste Belgische sauzen

Op de festivalweide vond je o.a. wokgerechten, kebabschotels, tapas, belegde broodjes en een frietkraam met verse Belgische frietjes! Waar de keuze ook op viel, op het Sfinks Mixed Festival genoot iedereen overal van de beste Belgische sauzen van Pauwels Sauzen. Van een traditionele mayonaise en een smaakvolle ketchup op je friet tot een zachte looksaus op de kebab en een typische loempiasaus bij je wok.

 


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen