Presentatie van het nieuwe wielerteam van Pauwels Sauzen

Presentatie van het nieuwe wielerteam van Pauwels Sauzen

14-05-2019

Groot nieuws uit veldritland, want gisteren werd het nieuwe veldritteam van Pauwels Sauzen voorgesteld aan de nationale sportpers in Vlaanderen tijdens een persconferentie in Waasmunster. De nieuwe ploeg zal door het leven gaan als Pauwels Sauzen – Bingoal en wordt geleid door Algemeen Manager Jurgen Mettepenningen. “We hebben de gezonde ambitie om de sterkste ploeg uit het peloton te zijn”.


Meer gewicht in de schaal

Pauwels Sauzen Bingoal Sweeck Vanthourenhout Mettepenningen“Mijn huidige team Marlux-Bingoal smelt samen met het team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice”, zegt Jurgen Mettepenningen (uiterst rechts op de foto). “Ik vond deze samenwerking een mooie opportuniteit omdat we iets meer gewicht in de schaal zouden moeten kunnen leggen in het huidige veldrijden. Dat doen we door Michael Vanthourenhout en Laurens Sweeck samen te laten rijden in 1 team. Dat zijn twee jongens met heel veel potentieel, die volgens mij het niveau kunnen benaderen van Wout van Aert en Toon Aerts. Mathieu van der Poel is ongenaakbaar.”

Het nieuwe team Pauwels Sauzen-Bingoal vat aan met een heel sterk team, voornamelijk in de breedte. “Klopt”, zegt Jurgen. “Naast Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout beschikken we ook over Eli Iserbyt, Daan Soete, Jens Adams, Dieter Vanthourenhout en Diether Sweeck. Met dit team hebben we de gezonde ambitie om op termijn het beste team in het crosspeloton te worden. Als dat volgend seizoen nog niet lukt, dan zullen we er alles aan doen om dat de komende jaren te doen lukken door eventueel nog transfers te doen. Maar mijn vertrouwen is heel groot dat het wel zal lukken met deze renners.”

Vis in het water

Als nieuwe titelsponsor werd ook de delegatie van Pauwels Sauzen gevraagd naar de beweegredenen achter deze nieuwe verbintenis.

“Als sponsor is Pauwels Sauzen al enkele jaren actief in het veldrijden”, zegt Joeri Vandermeeren (uiterst links op de foto), Sales & Marketing Manager Foodservice. “Met deze nieuwe verbintenis geven we een duidelijk signaal dat we ons ook de komende jaren in deze sport willen verankeren. We voelen ons in dit circuit al sinds dag één als een vis in het water. We waren dan ook vragende partij om ons engagement naar de sport en onze renners te verlengen. Met dit nieuwe team, onder leiding van Jurgen Mettepenningen, slagen we precies in dat opzet.”

“Deze nieuwe samenwerking bewandelt ook hetzelfde sportieve pad als dat van vorig jaar met Geert Van Hoof in de samenwerking met Vastgoedservice”, zegt Joeri. “Daarbij is er evenveel aandacht voor de mannen, de vrouwen én de jeugdrenners. Daarnaast biedt dit grote team ook uitgebreide mogelijkheden voor ons op het gebied van naamsbekendheid en klantenbinding. Als Belgische sauzenproducent, een identiteit waar we fier op zijn, dragen we de Belgische tradities een warm hart toe. Veldrijden en de beleving daarrond is er daar zeker één van, iets wat we graag met onze klanten willen blijven delen.”

De volledige reportage van Sporza kan je via volgende link bekijken: https://api.sporza.be/permalink/web/articles/1557772835647


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen