Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

31-07-2018

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van het WK Voetbal 2018. Uitslag: 2-1, met onder andere die geweldige winning goal van Kevin De Bruyne, weet u nog? De Brazilianen stelden wederom teleur en dus kon het contrast met het swingende receptuur van onze eigen saus Brazil onmogelijk groter zijn: exotisch, fruitig en heerlijk zoet. Kortom: een genot om van te proeven. Geven Neymar & co niet thuis? Dan zorgt Pauwels Sauzen alsnog voor de nodige Samba!

Meer dan ananas alleen

Brazil - Pauwels Sauzen - 10 literEen zoetzachte saus, rijk aan ananas en de perfecte afwerking voor een typisch zomers gerecht. Zo omschrijf je de Brazil van Pauwels Sauzen het beste. In tegenstelling tot de Hawai, waar het de pure ananassmaak is die de plak zwaait, springen er in het swingende receptuur van de Brazil nog twee andere ingrediënten in het oog: tomatenpuree en curry. Zij zorgen er samen voor dat de zoete smaak van de ananas gebalanceerd wordt zowel in kleur als in smaak. Het resultaat is een licht oranje saus, overwegend zoet, maar toch ook kruidig van smaak. Best of both worlds, zeg maar. Heerlijk toch?

Kiplekker

Wie curry of ananas zegt, zegt kip. Het mag dan ook niet verbazen dat de Brazil van Pauwels Sauzen de ideale afwerking is voor snacks op basis van gevogelte. Denk aan burgers, kipsatés, chicken wings of een broodje club kip. Ben je niet gek van gevogelte? Dan behoren ook ribbetjes, taco’s of een zomerse mangosalade tot de mogelijkheden. In sommige Vlaamse regio’s en vooral onder de taalgrens wordt onze Brazil zelfs zeer vaak bij de frietjes geserveerd ook.

Doseersystemen

In het assortiment van Pauwels Sauzen is Brazil één van de populairste speciaalsauzen. Deze saus is dan ook verkrijgbaar in alle mogelijke verpakkingen, met uitzondering van de 7,5 liter Sausmaster. Voor klein verbruik adviseren we onze 1 liter tubes, voor gemiddeld verbruik de PET potten van 3 liter. Grootverbruikers die een snelle bediening wensen, kunnen dan weer gebruik maken van onze 2x 5 liter Bag-in-Box-systemen, alsook van onze 10 liter emmers mét pomp.

Ongeacht waarmee je onze Brazil ook serveert, deze fruitige saus geeft elk gerecht een exotisch tintje! En precies dáárom is Brazil De Smaakmaker van de zomermaand augustus bij Pauwels Sauzen.

Pauwels sauzen, dat is pas genieten! 

 


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen