Speciale dag voor Pauwels Sauzen in Lokeren

Speciale dag voor Pauwels Sauzen in Lokeren

15-10-2018

Het was een topweekend voor het Pauwels Sauzen-Vastgoedservice Cycling Team. Op de vierde Brico Cross van het nieuwe seizoen werd een dubbelslag behaald bij de profs én de beloften, terwijl bij de vrouwen ook Loes Sels het podium op mocht. Het podium van de Lokerse Rapencross kleurde dan ook de hele dag rood, en daar kunnen we als hoofdsponsor niet anders dan zeer tevreden mee zijn. Een overzicht!


Daan op één, Laurens op twee

Pech voor de toppers in de openingsfase van de Rapencross. Mathieu Van der Poel moest al snel de wedstrijd staken na een pijnlijke val, Wout Van Aert werd na een lekke band al vroeg teruggeslagen. Het signaal voor onze Daan Soete om voor het offensief te kiezen. De Kempenaar had al snel een stevige kloof. In de achtervolging sloegen Van Aert en Aerts de handen nog in elkaar. Tevergeefs. Ondanks de inspanningen van de wereldkampioen hield Daan knap stand. In de strijd om de tweede plaats moest een moegestreden Van Aert nog de rol lossen. Een duel tussen Laurens Sweeck en Aerts leverde onze ploeg nog een tweede plaats op. Jens Adams bereikte de finish als 15e.

Ook jong talent staat op

De cross voor beloften is een prooi geworden voor één van onze youngsters: Toon Vandebosch. Hij haalde het voor een tweede talent in onze beloftenteam, Jarno Bellens. de eerste dubbelslag van de dag was een feit. Jarno en Toon maakten er bij de beloften een tactische wedstrijd van. “In het bos kon ik altijd over de grachten springen”, aldus Jarno. “Zo kon ik iedere keer tien meter pakken, maar ik kon nooit helemaal wegrijden. Toen ik een foutje maakte, kon Toon overnemen en heb ik een gat laten vallen. De anderen reageerden niet en Toon was gaan vliegen.”

Loes bevestigt goede vorm

Het waren echter niet alleen de beloften en profs die goed scoorden in Lokeren. Bij de dames etaleerde Loes Sels opnieuw haar goede vorm. Net als vorige week in Meulebeke kleurde ze mee de koers en eindigde ze op het podium. Loes Sels vormde halfweg koers een kopgroep met wereldkampioene Sanne Cant en Laura Verdonschot. In de slotronde deelde Loes nog een prikje uit aan haar medevluchters, maar de overwinning ging uiteindelijk toch naar Sanne Cant. Loes kwam als derde over de streep.

Pauwels Sauzen - Vastgoedservice Veldrijden Loes Sels Rapencross Lokeren


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen