Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

26-10-2022

Bloedserieus

Bloedserieus roept studenten op om massaal bloed en plasma te doneren. Iedereen die langskomt krijgt bovendien een gevulde goodiebag mee met daarin een heerlijke saus van Pauwels. Reden te meer om af te zakken naar Leuven, Brussel, Antwerpen of Diepenbeek.

Bloed en plasma doneren

Bloedserieus, een organisatie voor en door studenten, nodigt al sinds 1990 studenten uit om bloed te doneren. Wat begon als een klein initiatief is ondertussen uitgegroeid tot een massa-event. Van initiatieven in Antwerpen, Leuven, Brussel tot in Diepenbeek, Gent en Kortrijk. Studenten kunnen in heel Vlaanderen terecht om samen bloed en plasma te doneren vlakbij hun kot of campus.

“Het actief werven van nieuwe donoren is elk jaar opnieuw nodig. Jaarlijks vallen er namelijk donoren af wegens ziekte, het bereiken van de leeftijdsgrens of door een andere reden, terwijl bloed en plasma nodig blijven om elke dag patiënten in nood te helpen. Wij bemoedigen jongeren daarom ook om via deze inzamelingsactie bloed en plasma te geven.”, aldus Bloedserieus.

Wil je weten of je zelf in aanmerking komt om bloed en/of plasma te doneren? Vul dan de donorzelftest van het Rode Kruis in.

Pauwels Sauzen als partner

Elke student die bloed komt geven, wordt beloond met een lekkere saus. Zo willen we als partner ons steentje bijdragen aan dit knap initiatief en zorgen we tegelijkertijd voor een extra aanmoediging.

Pauwels Sauzen zal ook sterk visueel aanwezig zijn tijdens de bloedinzamelingsactie van Bloedserieus. Zo zal in Leuven onze beachflag en onze onze commercial te zien zijn en kan elke student naast een Pauwels saus ook een kortingsbon terugvinden in z’n goodiebag. Ben je student? Noteer dan zeker en vast één van onderstaande data in je agenda en maak een afspraak via Bloedserieus.

26 & 27 OKTOBER

11u00 – 16u00

Universiteit Hasselt

Campus Diepenbeek Gebouw D – Agoralaan

9 NOVEMBER

12u00 – 18u30

Universiteit Antwerpen

Stadscampus – Prinsstraat 13

14 & 15 NOVEMBER

10u30 – 20u00

Ladeuzeplein, Leuven

16 & 17 NOVEMBER

10u30 – 20u00

OHL voetbalstadion, Leuven

21 NOVEMBER

11u30 – 15u30

Vrije Universiteit Brussel

Campus Etterbeek U-Residence – Pleinlaan 2

22 NOVEMBER

11U30 – 15U30

Erasmushogeschool Brussel

Campus Jette – Laarbeeklaan 121, Jette


Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen

Belangrijke plantaardige oliën en vetten dalen in prijs

Bij Pauwels volgen we de huidige situatie van oliën en vetten op de voet. Wij zien het dan ook als onze taak om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste stand van zaken. Onze Oliën en vetten expert Stijn geeft een update over de krapte van de markt, de nieuwe oogsten, vraag naar biodiesel en nog veel meer.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Horeca Expo

‘Goedemiddag’ wordt voor vijf dagen ‘¡Buenas Tardes!’, want dit jaar dompelen we je onder in een Mexicaanse sfeer op de grootste beurs voor food professionals in Vlaanderen. Van 20 tot en met 24 november kan je ons namelijk terugvinden op Horeca Expo.

Meer lezen

Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

Bloedserieus roept studenten op om massaal bloed en plasma te doneren. Iedereen die langskomt krijgt bovendien een gevulde goodiebag mee met daarin een heerlijke saus van Pauwels. Reden te meer om af te zakken naar Leuven, Brussel, Antwerpen of Diepenbeek.

Meer lezen

Pauwels sauzen steunt ook in 2022 de voedselbanken

Ook dit jaar blijft Pauwels zich inzetten voor de voedselbanken. Dat dit meer dan nodig blijkt, laat het jaarrapport van de Belgische Federatie van Voedselbanken zien. Nog nooit moesten zoveel mensen aankloppen bij de voedselbanken dan afgelopen maanden. In de eerst helft van 2022 waren dit maar liefst 204.000 gezinnen, wat een stijging van 15% is ten opzichte van december vorig jaar.

Meer lezen

Eethuis Enroute is klaar voor de toekomst

Eethuis Enroute wordt opnieuw gekozen als beste frituur van Ardooie. Een mooie beloning voor al het harde werk vertellen uitbaters Glenn en Amber ons al stralend. Met hun online bestelsysteem en energiezuinige investeringen zijn ze meer dan ooit klaar voor de toekomst.

Meer lezen

Nieuwe oogst en handelsakkoord laten het beste verhopen voor mosterdzaad.

Veel zon en geen druppel regen. Wat klinkt als een droom voor elke Belg, is een nachtmerrie voor de Canadese mosterdboer. Een nachtmerrie die vorig jaar realiteit werd want extreme weersomstandigheden zorgden voor een magere oogst. Dit jaar kunnen de mosterdboeren terug een kleine vreugdesprong maken, want het ziet ernaar uit dat de oogst in september beter is dan die van vorig jaar.

Meer lezen

Pauwels Sauzen verstevigt 100% Belgische samenwerking met Quick

Groot nieuws! Vanaf vandaag vind je bij de Belgische Quick restaurants Pauwels Sauzen terug in porties (cups) die je kan verkrijgen bij frieten, fingerfood of een menu naar keuze. Maar liefst acht Pauwels Sauzen van de hoogste kwaliteit zitten voortaan verpakt in kleine handige cups van 35ml: Mayonaise, Andalouse, BBQ, Cocktailsaus, Curry, Frietsaus, Samurai, en Sweet Chili.

Meer lezen

Foodtruckuitbaters richten frituur “Boenk Patat” op als vaste uitvalbasis mét Pauwels sauzen

Lier, ook wel bekend als de Netestad, mocht eind juni de naam Boenk Patat toevoegen aan het lijstje met frituren. De Lierenaren kunnen er niet enkel en alleen terecht voor hun favoriete frituursnack, maar genieten tevens ook van homemade dishes en natuurlijk van Pauwels sauzen.

Meer lezen

Pauwels Sauzen als hoofdsponsor van Tien Om Te Zien

Een ongekende combinatie van de beste live-optredens, een heus activatiedorp en natuurlijk veel Pauwels sauzen op de zeedijk van Westende dat is het recept voor het legendarische programma van deze zomer.

Meer lezen

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Het entertainment- en recreatiecomplex Burney’s opent na 5 jaar zijn deuren voor het grote publiek. De voormalige site Huyghebaert is nu de thuishaven voor een tal van leuke activiteiten én de Pauwels snack wall.

Meer lezen