Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

26-10-2022

Bloedserieus

Bloedserieus roept studenten op om massaal bloed en plasma te doneren. Iedereen die langskomt krijgt bovendien een gevulde goodiebag mee met daarin een heerlijke saus van Pauwels. Reden te meer om af te zakken naar Leuven, Brussel, Antwerpen of Diepenbeek.

Bloed en plasma doneren

Bloedserieus, een organisatie voor en door studenten, nodigt al sinds 1990 studenten uit om bloed te doneren. Wat begon als een klein initiatief is ondertussen uitgegroeid tot een massa-event. Van initiatieven in Antwerpen, Leuven, Brussel tot in Diepenbeek, Gent en Kortrijk. Studenten kunnen in heel Vlaanderen terecht om samen bloed en plasma te doneren vlakbij hun kot of campus.

“Het actief werven van nieuwe donoren is elk jaar opnieuw nodig. Jaarlijks vallen er namelijk donoren af wegens ziekte, het bereiken van de leeftijdsgrens of door een andere reden, terwijl bloed en plasma nodig blijven om elke dag patiënten in nood te helpen. Wij bemoedigen jongeren daarom ook om via deze inzamelingsactie bloed en plasma te geven.”, aldus Bloedserieus.

Wil je weten of je zelf in aanmerking komt om bloed en/of plasma te doneren? Vul dan de donorzelftest van het Rode Kruis in.

Pauwels Sauzen als partner

Elke student die bloed komt geven, wordt beloond met een lekkere saus. Zo willen we als partner ons steentje bijdragen aan dit knap initiatief en zorgen we tegelijkertijd voor een extra aanmoediging.

Pauwels Sauzen zal ook sterk visueel aanwezig zijn tijdens de bloedinzamelingsactie van Bloedserieus. Zo zal in Leuven onze beachflag en onze onze commercial te zien zijn en kan elke student naast een Pauwels saus ook een kortingsbon terugvinden in z’n goodiebag. Ben je student? Noteer dan zeker en vast één van onderstaande data in je agenda en maak een afspraak via Bloedserieus.

26 & 27 OKTOBER

11u00 – 16u00

Universiteit Hasselt

Campus Diepenbeek Gebouw D – Agoralaan

9 NOVEMBER

12u00 – 18u30

Universiteit Antwerpen

Stadscampus – Prinsstraat 13

14 & 15 NOVEMBER

10u30 – 20u00

Ladeuzeplein, Leuven

16 & 17 NOVEMBER

10u30 – 20u00

OHL voetbalstadion, Leuven

21 NOVEMBER

11u30 – 15u30

Vrije Universiteit Brussel

Campus Etterbeek U-Residence – Pleinlaan 2

22 NOVEMBER

11U30 – 15U30

Erasmushogeschool Brussel

Campus Jette – Laarbeeklaan 121, Jette


Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen