Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

26-10-2022

Bloedserieus

Bloedserieus roept studenten op om massaal bloed en plasma te doneren. Iedereen die langskomt krijgt bovendien een gevulde goodiebag mee met daarin een heerlijke saus van Pauwels. Reden te meer om af te zakken naar Leuven, Brussel, Antwerpen of Diepenbeek.

Bloed en plasma doneren

Bloedserieus, een organisatie voor en door studenten, nodigt al sinds 1990 studenten uit om bloed te doneren. Wat begon als een klein initiatief is ondertussen uitgegroeid tot een massa-event. Van initiatieven in Antwerpen, Leuven, Brussel tot in Diepenbeek, Gent en Kortrijk. Studenten kunnen in heel Vlaanderen terecht om samen bloed en plasma te doneren vlakbij hun kot of campus.

“Het actief werven van nieuwe donoren is elk jaar opnieuw nodig. Jaarlijks vallen er namelijk donoren af wegens ziekte, het bereiken van de leeftijdsgrens of door een andere reden, terwijl bloed en plasma nodig blijven om elke dag patiënten in nood te helpen. Wij bemoedigen jongeren daarom ook om via deze inzamelingsactie bloed en plasma te geven.”, aldus Bloedserieus.

Wil je weten of je zelf in aanmerking komt om bloed en/of plasma te doneren? Vul dan de donorzelftest van het Rode Kruis in.

Pauwels Sauzen als partner

Elke student die bloed komt geven, wordt beloond met een lekkere saus. Zo willen we als partner ons steentje bijdragen aan dit knap initiatief en zorgen we tegelijkertijd voor een extra aanmoediging.

Pauwels Sauzen zal ook sterk visueel aanwezig zijn tijdens de bloedinzamelingsactie van Bloedserieus. Zo zal in Leuven onze beachflag en onze onze commercial te zien zijn en kan elke student naast een Pauwels saus ook een kortingsbon terugvinden in z’n goodiebag. Ben je student? Noteer dan zeker en vast één van onderstaande data in je agenda en maak een afspraak via Bloedserieus.

26 & 27 OKTOBER

11u00 – 16u00

Universiteit Hasselt

Campus Diepenbeek Gebouw D – Agoralaan

9 NOVEMBER

12u00 – 18u30

Universiteit Antwerpen

Stadscampus – Prinsstraat 13

14 & 15 NOVEMBER

10u30 – 20u00

Ladeuzeplein, Leuven

16 & 17 NOVEMBER

10u30 – 20u00

OHL voetbalstadion, Leuven

21 NOVEMBER

11u30 – 15u30

Vrije Universiteit Brussel

Campus Etterbeek U-Residence – Pleinlaan 2

22 NOVEMBER

11U30 – 15U30

Erasmushogeschool Brussel

Campus Jette – Laarbeeklaan 121, Jette


Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen

Terugblik op een a-mayonnaise-ing crossseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Meer lezen

Pauwels Sauzen neemt je mee naar Mexico op Horecatel

Van 12 tot en met 15 maart is Pauwels naar jaarlijkse gewoonte weer present op de grootste vakbeurs voor food professionals in Wallonië. En dit jaar gieten we een speciaal sausje over onze beursstand, want alle bezoekers zullen ondergedompeld worden in een Mexicaanse sfeer. ¡Hola! Bij Pauwels kijken we reikhalzend uit naar een blij weerzien in Marche-en-Famenne.

Meer lezen

Pauwels schenkt saus tijdens de actie van Bloedserieus

Ook dit jaar roept Bloedserieus studenten massaal op om bloed en plasma te doneren. De actie voor en door studenten vindt elk jaar plaats vlakbij de campus en is gevestigd middenin de studentenbuurt. Al wie komt doneren gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. Wie zien we terug in Kortrijk, Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel, Diepenbeek of Hasselt?

Meer lezen

De Patatclub, de club waar ze frietjes serveren met Pauwels sauzen

Als er nu één club is waar je lid van wilt zijn, dan is dat zeker en vast wel de Patatclub in Destelbergen. Jens Meganck start dan ook sinds 30 maart 2022 deze lekkere club met als act van de avond “frietjes”. Ook in de spotlight staan de sauzen van Pauwels, want frieten zonder saus dat kan natuurlijk niet.

Meer lezen

Frituur ’t Hoeksje werkt al jarenlang met Pauwels sauzen

Kris Demarcke, eigenaar van Frituur ’t Hoeksje, baat al ruim 14 jaar de frituur uit die gelegen is op de hoek van de Baronstraat en de Lombardsijdelaan in Middelkerke. Wij moeten dan ook geen twee keer raden waar de naam Frituur ’t Hoeksje vandaan komt.

Meer lezen

Prijzen van tomatenconcentraat kennen ongeziene hoogtes

Wist je dat er voor 1kg tomatenconcentraat 6kg tomaten nodig is? En dat nu de prijzen van tomatenconcentraat enorm de hoogte inschieten. Momenteel zitten we dan ook bijna aan een verdubbeling van de prijs. Onze Purchase Manager Eric Van Gestel zet enkele interessante feiten voor jou op een rijtje.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Kanaal Z

Vrijdag 25 november verwelkomden we Kanaal Z op onze site in Oelegem. Zij kwamen een kijkje nemen achter de schermen van onze werking en productieproces. Er werd een extra woordje uitleg gegeven over het ontstaan, de verdere ontwikkelingen en de toekomstplannen van Pauwels.

Meer lezen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen

Belangrijke plantaardige oliën en vetten dalen in prijs

Bij Pauwels volgen we de huidige situatie van oliën en vetten op de voet. Wij zien het dan ook als onze taak om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste stand van zaken. Onze Oliën en vetten expert Stijn geeft een update over de krapte van de markt, de nieuwe oogsten, vraag naar biodiesel en nog veel meer.

Meer lezen