Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

29-11-2022

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor culinaire frietjes en snacks. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Studio Frites - Pauwels Sauzen

Van traditioneel tot premiumfrituur

In het pand aan de Handelslei werd er vroeger een klassieke frituur, Het Smullerke, uitgebaat. Wesley, Gregory en Xavier, de drie vennoten van Studio Frites, namen deze frituur over en toverden de zaak om tot de eerste premiumfrituur in Zoersel. Zo willen ze de brug slaan tussen de traditionele frituur en de moderne frituurcultuur.

Naast de klassieke snacks, kan je hier ook handgerolde bitterballen, huisbereid stoofvlees met vlees van een plaatselijke hoeveslager en ambachtelijke kaas- en garnaalkroketten terugvinden. Verder veranderen ze traditionele frietjes in een premium smaakbeleving met hun loaded fries en loaded curryworsten. Ook kan je er terecht voor pokébowls en huisbereide maaltijden zoals pasta bolognese. Voor ieder wat wils dus.

Zelfs vegetariërs worden niet vergeten. Zij kunnen namelijk kiezen uit een assortiment aan vleesarme snacks zoals bitterballen, curryworsten, vleeskroketten en kipcorns.

Culinaire frietjes met loaded curryworsten

De specialiteit van Studio Frites is haast niet te missen op het menu. Zo hebben ze drie verschillende varianten van loaded fries. Hierbij wordt telkens een portie frieten rijkelijk belegd met verschillende topics.

1. Bij de eerste variant, Kentucky BBQ Pulled Pork, wordt een portie frieten rijkelijk belegd met onder andere pulled pork, zoet-zure relish, BBQ-saus, American Mosterd, crispy ui, radijs en komkommer.

2. De Signapore Monkey is de tweede variant waarbij alle smaken van Azië terugkomen. De frieten worden immers belegd met mini loempia’s, kroepoek, zoete Mayonaise, pindasaus, crispy uitjes, lente ui, komkommer en radijs. De frietjes worden tot slot afgewerkt met pittige Sriracha Mayonaise.

3. De laatste variant van de loaded fries is een lekkere combinatie van krokante frietjes en truffel. De frietjes worden geserveerd met huisgemaakte truffelmayonaise, een vers truffelkroketje en kaasballetje, lente uit en radijs. À la minute worden de frietjes afgewerkt met geraspte Parmezaan.

Studio Frites11 (2)

Ook de loaded curryworsten vallen in de smaak bij de klant. De standaardsnack wordt opgewaardeerd met diverse sausjes en lekkere toppings net zoals bij de loaded fries.

Studio Frites12

Pauwels sauzen voor de beste smaakervaring

Om de beste smaakervaring te garanderen werken we al vanaf de opening met Pauwels sauzen, aldus Wesley. De keuze om met Pauwels samen te werken, was eigenlijk onmiddellijk genomen. De sauzen van Pauwels staan voor ons namelijk garant voor de beste smaak en kwaliteit.

Bovendien kunnen onze klanten zo kiezen uit een ruim assortiment sauzen. Van Mayonaise, Andalouse, Americaine, Friet-, Barbecue- en Currysaus tot Mammout, Samurai, Peper- en Looksaus. De sausliefhebber komt ongetwijfeld aan zijn trekken bij Studio Frites.

De populairste smaak van onze klanten is zonder twijfel de Mayonaise, romig en zacht van smaak met een volle structuur. We kunnen onze klanten geen ongelijk geven!

Voor ons staan de sauzen van Pauwels garant voor de beste
smaak 
en kwaliteit!

Ultieme smaakbeleving met bier op tap

Een andere troef van deze premiumfrituur is de ruime bierkaart. Zo kunnen klanten drie bieren op tap bestellen. Naast Stella schenken ze momenteel Tripel d’Anvers en Duvel 666. De bieren op tap wisselen bovendien naargelang het seizoen. Daarnaast schenkt Studio Frites ook nog meer dan 10 bieren uit fles en is er een ruim aanbod aan andere dranken zoals wijn en frisdrank.

Studio Frites wil namelijk ook mensen die gewoon iets willen drinken verwelkomen. Zo kunnen mensen die bijvoorbeeld net hebben gesport bij ons terecht, al dan niet in combinatie met een lekkere snack, vertelt Wesley. Dat het gezellig zitten is bij Studio Frites bewijzen de twee ruime terrassen en de groene moswand. Ook is er een groot tv-scherm ter beschikking zodat klanten samen kunnen kijken naar bijvoorbeeld het WK voetbal.

Studio Frites5

Nog meer premiumfrituren

Studio Frites is nog maar enkele maanden open, toch durven de drie vennoten al te dromen van uitbreiding. Zo willen ze evolueren naar meerdere Studio Frites-zaken in de regio. We willen nog meer mensen bereiken met deze premium smaakbeleving, aldus Wesley.

Studio Frites - Pauwels Sauzen
Studio Frites18
Studio Frites15
Studio Frites17
Studio Frites - Pauwels Sauces
Studio Frites14

Frituur ’t Hoeksje werkt al jarenlang met Pauwels sauzen

Kris Demarcke, eigenaar van Frituur ’t Hoeksje, baat al ruim 14 jaar de frituur uit die gelegen is op de hoek van de Baronstraat en de Lombardsijdelaan in Middelkerke. Wij moeten dan ook geen twee keer raden waar de naam Frituur ’t Hoeksje vandaan komt.

Meer lezen

Prijzen van tomatenconcentraat kennen ongeziene hoogtes

Wist je dat er voor 1kg tomatenconcentraat 6kg tomaten nodig is? En dat nu de prijzen van tomatenconcentraat enorm de hoogte inschieten. Momenteel zitten we dan ook bijna aan een verdubbeling van de prijs. Onze Purchase Manager Eric Van Gestel zet enkele interessante feiten voor jou op een rijtje.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Kanaal Z

Vrijdag 25 november verwelkomden we Kanaal Z op onze site in Oelegem. Zij kwamen een kijkje nemen achter de schermen van onze werking en productieproces. Er werd een extra woordje uitleg gegeven over het ontstaan, de verdere ontwikkelingen en de toekomstplannen van Pauwels.

Meer lezen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor frietjes met net dat tikkeltje meer. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Meer lezen

Pauwels scoort in de cross

Afgelopen weekend stond het Europees Kampioenschap veldrijden in Namen op het menu. Met namen zoals Iserbyt, Vanthourenhout, van Empel en Betsema beloofde het een spannende wedstrijd te worden voor het Pauwels Sauzen Bingoal Cycling Team. Pauwels schittert opnieuw op het podium dankzij de knappe prestaties van de renners.

Meer lezen

Belangrijke plantaardige oliën en vetten dalen in prijs

Bij Pauwels volgen we de huidige situatie van oliën en vetten op de voet. Wij zien het dan ook als onze taak om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste stand van zaken. Onze Oliën en vetten expert Stijn geeft een update over de krapte van de markt, de nieuwe oogsten, vraag naar biodiesel en nog veel meer.

Meer lezen

Pauwels Sauzen op Horeca Expo

‘Goedemiddag’ wordt voor vijf dagen ‘¡Buenas Tardes!’, want dit jaar dompelen we je onder in een Mexicaanse sfeer op de grootste beurs voor food professionals in Vlaanderen. Van 20 tot en met 24 november kan je ons namelijk terugvinden op Horeca Expo.

Meer lezen

Studenten genieten van Pauwels sauzen tijdens de actie van Bloedserieus

Bloedserieus roept studenten op om massaal bloed en plasma te doneren. Iedereen die langskomt krijgt bovendien een gevulde goodiebag mee met daarin een heerlijke saus van Pauwels. Reden te meer om af te zakken naar Leuven, Brussel, Antwerpen of Diepenbeek.

Meer lezen

Pauwels sauzen steunt ook in 2022 de voedselbanken

Ook dit jaar blijft Pauwels zich inzetten voor de voedselbanken. Dat dit meer dan nodig blijkt, laat het jaarrapport van de Belgische Federatie van Voedselbanken zien. Nog nooit moesten zoveel mensen aankloppen bij de voedselbanken dan afgelopen maanden. In de eerst helft van 2022 waren dit maar liefst 204.000 gezinnen, wat een stijging van 15% is ten opzichte van december vorig jaar.

Meer lezen

Eethuis Enroute is klaar voor de toekomst

Eethuis Enroute wordt opnieuw gekozen als beste frituur van Ardooie. Een mooie beloning voor al het harde werk vertellen uitbaters Glenn en Amber ons al stralend. Met hun online bestelsysteem en energiezuinige investeringen zijn ze meer dan ooit klaar voor de toekomst.

Meer lezen

Nieuwe oogst en handelsakkoord laten het beste verhopen voor mosterdzaad.

Veel zon en geen druppel regen. Wat klinkt als een droom voor elke Belg, is een nachtmerrie voor de Canadese mosterdboer. Een nachtmerrie die vorig jaar realiteit werd want extreme weersomstandigheden zorgden voor een magere oogst. Dit jaar kunnen de mosterdboeren terug een kleine vreugdesprong maken, want het ziet ernaar uit dat de oogst in september beter is dan die van vorig jaar.

Meer lezen

Pauwels Sauzen verstevigt 100% Belgische samenwerking met Quick

Groot nieuws! Vanaf vandaag vind je bij de Belgische Quick restaurants Pauwels Sauzen terug in porties (cups) die je kan verkrijgen bij frieten, fingerfood of een menu naar keuze. Maar liefst acht Pauwels Sauzen van de hoogste kwaliteit zitten voortaan verpakt in kleine handige cups van 35ml: Mayonaise, Andalouse, BBQ, Cocktailsaus, Curry, Frietsaus, Samurai, en Sweet Chili.

Meer lezen