Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

Studio Frites opent premiumfrituur met Pauwels sauzen

29-11-2022

Sinds 2 september 2022 kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor culinaire frietjes en snacks. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Studio Frites - Pauwels Sauzen

Van traditioneel tot premiumfrituur

In het pand aan de Handelslei werd er vroeger een klassieke frituur, Het Smullerke, uitgebaat. Wesley, Gregory en Xavier, de drie vennoten van Studio Frites, namen deze frituur over en toverden de zaak om tot de eerste premiumfrituur in Zoersel. Zo willen ze de brug slaan tussen de traditionele frituur en de moderne frituurcultuur.

Naast de klassieke snacks, kan je hier ook handgerolde bitterballen, huisbereid stoofvlees met vlees van een plaatselijke hoeveslager en ambachtelijke kaas- en garnaalkroketten terugvinden. Verder veranderen ze traditionele frietjes in een premium smaakbeleving met hun loaded fries en loaded curryworsten. Ook kan je er terecht voor pokébowls en huisbereide maaltijden zoals pasta bolognese. Voor ieder wat wils dus.

Zelfs vegetariërs worden niet vergeten. Zij kunnen namelijk kiezen uit een assortiment aan vleesarme snacks zoals bitterballen, curryworsten, vleeskroketten en kipcorns.

Culinaire frietjes met loaded curryworsten

De specialiteit van Studio Frites is haast niet te missen op het menu. Zo hebben ze drie verschillende varianten van loaded fries. Hierbij wordt telkens een portie frieten rijkelijk belegd met verschillende topics.

1. Bij de eerste variant, Kentucky BBQ Pulled Pork, wordt een portie frieten rijkelijk belegd met onder andere pulled pork, zoet-zure relish, BBQ-saus, American Mosterd, crispy ui, radijs en komkommer.

2. De Signapore Monkey is de tweede variant waarbij alle smaken van Azië terugkomen. De frieten worden immers belegd met mini loempia’s, kroepoek, zoete Mayonaise, pindasaus, crispy uitjes, lente ui, komkommer en radijs. De frietjes worden tot slot afgewerkt met pittige Sriracha Mayonaise.

3. De laatste variant van de loaded fries is een lekkere combinatie van krokante frietjes en truffel. De frietjes worden geserveerd met huisgemaakte truffelmayonaise, een vers truffelkroketje en kaasballetje, lente uit en radijs. À la minute worden de frietjes afgewerkt met geraspte Parmezaan.

Studio Frites11 (2)

Ook de loaded curryworsten vallen in de smaak bij de klant. De standaardsnack wordt opgewaardeerd met diverse sausjes en lekkere toppings net zoals bij de loaded fries.

Studio Frites12

Pauwels sauzen voor de beste smaakervaring

Om de beste smaakervaring te garanderen werken we al vanaf de opening met Pauwels sauzen, aldus Wesley. De keuze om met Pauwels samen te werken, was eigenlijk onmiddellijk genomen. De sauzen van Pauwels staan voor ons namelijk garant voor de beste smaak en kwaliteit.

Bovendien kunnen onze klanten zo kiezen uit een ruim assortiment sauzen. Van Mayonaise, Andalouse, Americaine, Friet-, Barbecue- en Currysaus tot Mammout, Samurai, Peper- en Looksaus. De sausliefhebber komt ongetwijfeld aan zijn trekken bij Studio Frites.

De populairste smaak van onze klanten is zonder twijfel de Mayonaise, romig en zacht van smaak met een volle structuur. We kunnen onze klanten geen ongelijk geven!

Voor ons staan de sauzen van Pauwels garant voor de beste
smaak 
en kwaliteit!

Ultieme smaakbeleving met bier op tap

Een andere troef van deze premiumfrituur is de ruime bierkaart. Zo kunnen klanten drie bieren op tap bestellen. Naast Stella schenken ze momenteel Tripel d’Anvers en Duvel 666. De bieren op tap wisselen bovendien naargelang het seizoen. Daarnaast schenkt Studio Frites ook nog meer dan 10 bieren uit fles en is er een ruim aanbod aan andere dranken zoals wijn en frisdrank.

Studio Frites wil namelijk ook mensen die gewoon iets willen drinken verwelkomen. Zo kunnen mensen die bijvoorbeeld net hebben gesport bij ons terecht, al dan niet in combinatie met een lekkere snack, vertelt Wesley. Dat het gezellig zitten is bij Studio Frites bewijzen de twee ruime terrassen en de groene moswand. Ook is er een groot tv-scherm ter beschikking zodat klanten samen kunnen kijken naar bijvoorbeeld het WK voetbal.

Studio Frites5

Nog meer premiumfrituren

Studio Frites is nog maar enkele maanden open, toch durven de drie vennoten al te dromen van uitbreiding. Zo willen ze evolueren naar meerdere Studio Frites-zaken in de regio. We willen nog meer mensen bereiken met deze premium smaakbeleving, aldus Wesley.

Studio Frites - Pauwels Sauzen
Studio Frites18
Studio Frites15
Studio Frites17
Studio Frites - Pauwels Sauces
Studio Frites14

Geen Beste Frituur van Vlaanderen zonder Pauwels sauzen

Zijn jouw frietjes altijd knapperig? Heb jij een groot assortiment van de beste saus en ontvang jij je klanten met de allergrootste glimlach? Check, check en dubbelcheck? Goed nieuws, want dan maak jij dit jaar misschien wel kans op de titel: Beste Frituur van Vlaanderen!

Meer lezen

Pauwels schenkt opnieuw saus tijdens de actie van Bloedserieus

Bloedserieus organiseert in oktober en november opnieuw enkele dagen waarop studenten bloed en/of plasma kunnen doneren. Wegens ziekte, het bereiken van de leeftijdsgrens of door een andere reden vallen er constant doneren uit. Met dit initiatief wil Bloedserieus studenten dan ook motiveren om samen te komen doneren vlakbij de campus.

Meer lezen

Howdy, Y’all! Pauwels Sauzen op Horeca Expo 2023

Wie zin heeft in heerlijke hotdogs, sappige wraps en verrukkelijke burgers moet vanaf 19 november zeker een bezoekje brengen aan de stand van Pauwels Sauzen op Horeca Expo. Pauwels gaat vier dagen all the way en tovert stand 7223 in hal 7 helemaal om tot een waar Amerikaans streetfoodparadijs.

Meer lezen

Quick zet Belgische smaak in de schijnwerpers met Pauwels Sauzen

Quick lanceert met trots een nieuwe campagne met in de hoofdrol uitsluitend lokale producten. En uiteraard spelen onze 100% Belgisch geproduceerde sauzen hierin een centrale rol. Want frietjes of een hamburger zonder saus, dat is toch niet helemaal hetzelfde. Onze sauzen zijn niet alleen een lekkere aanvulling op het menu van Quick, maar zij vertegenwoordigen ook nog eens onze Belgische trots. Win-win dus!

Meer lezen

Pauwels behaalt het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen

Met groot genoegen kunnen we aankondigen dat we het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald. Deze mijlpaal markeert een belangrijke erkenning van onze inspanningen om duurzaamheid te integreren in onze bedrijfsactiviteiten.

Meer lezen

Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart

Derry’s frituur gevestigd langs de Armoedestraat in Rumbeke, breidt groots uit. Naast een gloednieuw bijgebouw, beslisten Thomas en Shani om ook hun aanbod drastisch uit te breiden, zodat de frituur meer en meer de allure krijgt van een eethuis. Naast frietjes staan er voortaan ook belegde broodjes en extra gerechten op de menukaart.

Meer lezen

De 5 trends in de Belgische foodservicemarkt

België, bekend om zijn culinaire erfgoed en liefde voor lekker eten, heeft een bloeiende foodservicemarkt die constant in beweging is. Van traditionele restaurants en bistro’s tot foodtrucks, broodjeszaken en frituren, er zijn tallozen mogelijkheden om tegenwoordig te genieten van lekker eten.

Meer lezen

Het Lokerse Smulhoekje kiest voor Pauwels dankzij ruim aanbod sauzen

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks mee naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

Meer lezen

210.814 tubes en bokalen saus voor de voedselbank

Pauwels blijft zich dan ook in 2023 inzetten voor de Voedselbanken. Zo werd er tijdens de eerste helft van het jaar saus gedoneerd aan de mensen in nood. In februari vond er een eerste donatie plaats, gevolgd door een donatie van pastasaus in mei.

Meer lezen

5 hamburgers die niet mogen ontbreken op uw menu

Eén van de meest veelzijdige en geliefde gerechten die zeker en vast niet mogen ontbreken op uw menukaart is: DE HAMBURGER. Met eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en smaakcombinaties kunnen hamburgers een belangrijke rol spelen in het aantrekken van klanten.

Meer lezen

Pauwels sticks, nieuw in het assortiment

Bij Pauwels zitten we alles behalve stil, na onze recente introductie van Cheddar en Salsa kunnen we alweer een nieuwigheid toevoegen aan ons assortiment. Dit keer een handige verpakking van 20ml die makkelijk en overal inzetbaar is.

Meer lezen

Cheddar & Salsa, onze nieuwe (dip)sauzen

¡Hola! Sombrero’s en sambaballen all the way! Want voortaan zullen Cheddar en Salsa het assortiment vervolledigen. Tijdens Horeca Expo en Horecatel kon u onder Mexicaanse sferen alvast voorproeven van deze smeuïge en kruidige (dip)sauzen.

Meer lezen