Sweet ‘n Saucy: de zoetste snacksauzen van Pauwels

Sweet ‘n Saucy: de zoetste snacksauzen van Pauwels

06-09-2019

Met meer dan 40 verschillende sauzen in het assortiment geniet u bij Pauwels van het rijkste aanbod aan koude sauzen op de markt. Van klassieke sauzen als Mayonaise en Ketchup tot een veelvoud aan speciaalsauzen met onder meer verschillende hamburgersauzen, pikante sauzen en… ook zoete sauzen! In dit artikel richten we onze blik op die laatste groep en vertellen we alles over de drie zoetste snacksauzen van Pauwels.


Brazil pauwels sauzen bib

BRAZIL

Op nummer drie in de lijst met de zoetste snacksauzen van Pauwels vinden we Brazil terug.

Deze saus wordt omschreven als een exotische, doch zachte snacksaus. Bepalend voor de smaak van Brazil is de frisse en fruitige smaak van ananas. Desalniettemin wordt die zoete dominantie deels afgezwakt door een kruidige combinatie van tomatenpuree en curry. De smaakervaring van de saus is bijgevolg zowel zoet als kruidig. Daardoor is onze Brazil een saus die perfect geschikt is om een zomerse salade af te werken, alsook om te serveren bij frituursnacks op basis van kip en een stukje op de barbecue gegrild rundsvlees.

Smoelsaus Pauwels sauzen bib

SMOELSAUS

Dat kruidige ingrediënten vaak ingeschakeld worden om een hartig tegengewicht te bieden aan zoete ingrediënten bewijst ook de nummer twee in deze lijst van zoete snacksauzen van Pauwels: Smoelsaus.

Deze saus is namelijk opgebouwd vanuit een basismayonaise die gezoet werd met toegevoegde suikers. Met de aanvulling daarop van een krachtige specerij als curry, zorgen we voor de kruidige balans. De typische structuur van de Smoelsaus is dan weer te danken aan de stukjes verse ui die erin verwerkt zitten. De combinatie is heerlijk bij zowat alles: van burgers en friet tot broodjes en andere snacks.

HAWAI

Voor wie het niet zoet genoeg kan zijn, biedt Pauwels sauzen de saus Hawai aan.

In het receptuur van deze saus wordt maar liefst gebruik gemaakt van 22% vruchtvlees van zoete ananas, zonder kruidig tegengewicht. Ook van hartige stukjes ui, peterselie of tomaat is in dit receptuur geen sprake. Door de afwezigheid van deze kruiden is meteen ook het onderscheid met Brazil en Smoelsaus duidelijk en weet u waarom Hawai de beste zoete saus voor een échte zoetekauw is.

MEER INFORMATIE OVER PAUWELS SAUZEN?

Neem contact op met ons commercieel team. De contactgegevens van onze vertegenwoordiger in uw regio vindt u via onderstaande button.


De beste Belgische sauzen op Horecatel 2018

Een terugblik op drie interessante beursdagen Van 4 tot 7 maart 2018 vond […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen steunt Leuvense economiestudenten

Kiesweek Ekonomika van start in de Leuvense binnenstad. Naar jaarlijkse traditie ging de […]

Meer lezen

Samba op het bord met de Brazil van Pauwels Sauzen

Roemloos gingen ze ten onder tegen de Rode Duivels in de kwartfinale van […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen zet schouders onder Sfinks Mixed festival

Van donderdag 26 t.e.m. zondag 29 juli 2018 verzamelden de avontuurlijke muziekliefhebbers onder […]

Meer lezen

Drie zomerse sauzen voor zoetekauwen

Hebt u het lastig om ‘nee’ te zeggen tegen een lekker stukje chocoladetaart, […]

Meer lezen

Cocktailsaus: onze smaakmaker in september

Gemaakt met natuurlijke zongerijpte tomaten en perfect op smaak gebracht met Worcestersaus en een scheutje lekkers: de cocktailsaus van Pauwels Sauzen.

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op Yesterdayland

Op 26 augustus werd Bobbejaanland omgetoverd tot Yesterdayland, het mooiste retrofestival van het land. Pauwels Sauzen was van de partij!

Meer lezen

Genieten van Pauwels sauzen tijdens Brico Cross 2018 – 2019

Pauwels Sauzen maakt sinds het prille begin deel uit van het project Brico Cross en zet ook in het derde seizoen haar schouders onder alle wedstrijden.

Meer lezen

Cocktailsaus en Cocktail Halal: dit zijn de verschillen

In ons assortiment blinken twee soorten Cocktailsaus, maar waarin verschillen ze precies? Wij zetten de belangrijkste verschillen op een rij.

Meer lezen

Truffel Mayonaise: onze smaakmaker in oktober

Culinaire snacks of een lekker stukje vlees vragen om heerlijke, soms exclusieve toppings en dan is de iconische truffel nooit ver af. Ontdek onze Truffel Mayonaise, (buiten-)aards van smaak!

Meer lezen