Horeca Expo 2022

Horeca Expo 2022

Datum: 20/11/2022

Type: Nationale Beurs

Horeca expo - Pauwels Sauzen

Ontdek ons volledig assortiment op Horeca Expo 2022.

“Goedemiddag” wordt voor vijf dagen “¡Buenas Tardes!”, want dit jaar dompelen we u onder in een Mexicaanse sfeer op de grootste beurs voor food professionals in Vlaanderen. Van 20 tot en met 24 november kan u ons namelijk terugvinden op Horeca Expo. Naast onze nieuwigheden kan u naar goede gewoonte proeven van onze sauzen in combinatie met lekkere hapjes. Ook dit jaar zullen er bovendien weer interessante acties zijn. Reden te meer om af te zakken naar Horeca Expo


Op onze stand 7223 in hal 7 kan u uitgebreid kennismaken met ons volledig assortiment. Ons gamma bestaat momenteel uit meer dan 40 koude sauzen en verschillende soorten frituurvetten en – oliën. Ook dit jaar hebben we een aantal nieuwigheden waarmee u kennis kan komen maken tijdens de beurs!

A. NIEUWE DIPSAUZEN

Gedurende de beursdagen van Horeca Expo krijgen onze bezoekers de ultieme kans om enkele nieuwe creaties van dipsauzen uit te proberen. Met de feedback die we daar verzamelen zullen we verder aan de slag gaan om de ultieme smaak te kunnen aanbieden aan onze klanten. Kom dus zeker proeven en deel jouw mening!

B. FRIBEL HALAL MIX

De laatste jaren merken we een stijgende trend in de vraag naar gemengde frituurvetten. Naast de markt voor gemengde vetten, neemt ook de interesse in halal vet jaar na jaar toe. Als exclusieve verdeler van Fribel vetten, blijven we dan ook steeds innoveren. We stellen u op Horeca Expo met veel plezier voor aan ons eerste 100% halal gecertificeerde mixvet.

De vele voordelen?

  1. De levensduur is langer dan 100% dierlijk vet.
  2. Halal Mix is lichter verteerbaar.
  3. De unieke smaak van het rundvet blijft bewaard.
  4. Halal mix is verkrijgbaar in de handige verpakking van 4×2,5 kg.

TOT DAN!

Event: Horeca Expo 2022

Locatie: Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent
Datum: 20 – 24 november 2022
Stand: 7223

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]