Horecabeurs Bredene

Horecabeurs Bredene

Datum: 25/02/2019

Type: Nationale Beurs

horecabeurs bredene pauwels sauzen

Noteer alvast 25 februari 2019 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 11e maal haar deuren! De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 7.400 professionele bezoekers, zal opnieuw plaatsvinden in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Daar zijn we met Pauwels Sauzen ook dit jaar opnieuw van de partij met een stand die bol staat van de vernieuwing!


Nieuwe smaken en verpakkingen

Op de Horecabeurs Bredene kan u ons volledige assortiment ontdekken. Desalniettemin gaat er dit jaar speciale aandacht naar onze Béarnaise, de eerste saus in ons assortiment die zowel koud als warm geserveerd kan worden. Deze saus is gloednieuw en dus kan u op onze stand 4040 een heuse primeur bijwonen en als eerste deze saus proeven…zowel warm als koud dus!

pauwels sauzen 500ml tubes

Bovendien krijgt u er ook een uitgelezen mogelijkheid om onze kleinste verpakking te ontdekken. Zo zijn 11 van onze populairste smaken voortaan ook beschikbaar in  500ml-tubes. Serveert u uw sauzen graag mee aan tafel? Dan is dit assortiment perfect op uw maat gemaakt!

Acties en exclusieve tastings

Wie onze stand 4040 op Horecabeurs Bredene bezoekt, geniet ook van interessante kortingen en leuke acties op onder andere de nieuwe Béarnaise en het 500ML-assortiment. Daarnaast staan ook enkele van onze gekende producten in de schijnwerpers en hebt u dus een unieke kans om voordelig te genieten van onze producten.

Bovendien biedt ons commercieel team u ook een exclusieve tasting aan van een wel heel intrigerend product. Zo zijn we er bij Pauwels Sauzen in geslaagd een lekkere smeuïge mayo zonder ei te maken. Met deze ‘veganaise‘ zorgen we voor een passend alternatief op de traditionele mayonaise, zodat ook de groeiende vegan-doelgroep voortaan kan genieten van heerlijke sauzen! Benieuwd naar de smaak? Vraag ernaar op onze stand!

horecabeurs bredene pauwels sauzenVanaf 25 februari

De Horecabeurs Bredene gaat door van maandag 25 februari tot en met donderdag 28 februari 2019. Ons commercieel team ontvangt u graag in hal 4 op stand 4040. Daar bent u als horecaprofessional telkens welkom vanaf 13u tot 19u. Wenst u ons commercieel team nu al aan te spreken over één van deze onderwerpen? Neem dan contact op met de commercieel medewerker uit uw regio via onderstaande button.

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]