Recepten

Nacho’s met Salsa en Cheddar


Bereidingswijze: Oven
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 4 tot 6

Ingredienten

2 zakken nacho's
Pauwels Salsa
Pauwels Cheddar
200g bruine bonen
200g mais
4-tal groene chili of jalapeno pepers
2 rode uien
Snuifje chilipoeder
Olijfolie
2 avocado's
citroensap
peper en zout

Recept

  1. Strooi de 2 zakken chips open in een grote schaal.
  2. Spoel de bruine bonen en mais af met water en meng de bonen onder wat olijfolie en een snuifje chilipoeder.
  3. Snijd de chilipepers in fijne ringen en de rode ui in fijne halve maantjes.
  4. Strooi de mais, de bonen, ajuin- en peper ringen gelijkmatig over de chips.
  5. Giet royaal wat Cheddarsaus over de chips en plaats het geheel 5 à 10 min in een voorverwarmde oven van 180 graden als je wil dat de saus wat meer uitloopt. (nietverplicht om op te warmen)
  6. Wie optimaal wil smullen kan de Salsasaus er ook nog over gieten of ze apart als dip gebruiken als je de chips zo lang mogelijk krokant wil houden.

Voor de liefhebbers van een frisse toets: maak nog een snelle guacamole. Plet de avocado’s en meng met voldoende zout, peper, chilipoeder, citroensap en enkele druppels olijfolie. Goed mengen en dippen maar.

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]