Recepten

Dit gerecht maakt u met Type gerecht

Steak Meat Sandwich met Béarnaise


Een krokant broodje met reepjes kort gegrild rundvlees, gekarameliseerde rode ui, een halve groententuin, cheddar en een lekkere Béarnaise om af te werken. Groot feest voor de vleeseters! 

Bereidingswijze: Grillen
Bereidingstijd: 35 minuten
Personen: 1

Ingredienten

1 Sesambroodje
130 gr Biefstuk
1 sneetje Cheddar
1 el Bruine suiker
2 el Rode wijnazijn
50 gr Bruine Shimeji Champignons
25 gr Witloof
25 gr Jonge sla
25 gr Rucola
25 gr Vene cress
1/2 Rode paprika
1/4 Courgette
1/2 Rode ui
Rozemarijn
Peper en grof zout
Béarnaise van Pauwels

Recept

Snijd de rode ui in ringen. Verhit wat boter in een koekenpan en voeg de ui toe. Snijd rozemarijn grof en voeg toe aan de stovende uien. Breng op smaak met peper, zout, een scheutje rode wijnazijn en een snuif bruine suiker. Laat 10 minuutjes zachtjes bakken tot de uienringen zacht zijn.

Snijd ondertussen de courgette in ringen en de rode paprika in reepjes. Bak ze in dezelfde pan als de rode ui.

Zet een grilpan op een groot vuur met wat boter en laat heet worden. Kruid de steak met peper en zout en schroei dicht in de hete boter langs beide kanten. In dit recept kozen we voor een steak die bleu gebakken is, maar kies vooral zelf je favoriete cuisson.

Snijd de broodjes open en beleg met rucola, jonge sla, de gegrilde groenten, vene cress, witloofbladen, rode ui, bruine Shimeji champignons en cheddar. Werk af met Béarnaisesaus van Pauwels en geniet. Smakelijk!

 

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]