Nacho’s met Salsa en Cheddar

Ingrediënten
1 Portie
  • 1 zak nacho's
  • Pauwels Salsa
  • Pauwels Cheddar
  • 1 g bruine bonen
  • 1 g maïs
  • 1 groene chili of jalapeno peper
  • 1 rode ui
  • snuifje chilipoeder
  • olijfolie
  • 1 avocado
  • citroensap
  • peper en zout
Bereiding
  1. Strooi de chips in een grote schaal.
  2. Spoel de bruine bonen en mais af met water en meng de bonen onder wat olijfolie en een snuifje chilipoeder.
  3. Snijd de chilipepers in fijne ringen en de rode ui in fijne halve maantjes.
  4. Strooi de mais, de bonen, ajuin- en peper ringen gelijkmatig over de chips.
  5. Giet royaal wat Cheddarsaus over de chips en plaats het geheel 5 à 10 min in een voorverwarmde oven van 180 graden als je wil dat de saus wat meer uitloopt. (niet verplicht om op te warmen)
  6. Wie optimaal wil smullen kan de Salsasaus er ook nog over gieten of ze apart als dip gebruiken als je de chips zo lang mogelijk krokant wil houden.

Voor de liefhebbers van een frisse toets: maak nog een snelle guacamole. Plet de avocado’s en meng met voldoende zout, peper, chilipoeder, citroensap en enkele druppels olijfolie. Goed mengen en dippen maar.