Pauwels als hoofdsponsor van Pauwels Sauzen-Bingoal

Terugblik op een A-mayonaise-ing crosseizoen

Na de allerlaatste wedstrijd afgelopen zondag in Oostmalle, zit het crossseizoen er helaas op. Na een lang en pittig seizoen blikken we als hoofdsponsor graag terug op de knappe prestaties van het Pauwels Sauzen-Bingoal team.

Wie afgelopen seizoen ook maar een beetje de cross heeft gevolgd, heeft ongetwijfeld Pauwels Sauzen voorbij zien komen. Wanneer je toch de spandoeken en onze Mayonaise en Andalouse fles op het parcours hebt gemist, kon je onze renners ongetwijfeld voorbij zien flitsen of zien schitteren op het podium. Tijdens het afgelopen seizoen werden er dan ook knappe prestaties neergezet door de renners van het Pauwels Sauzen-Bingoal team, waarvoor wij onze tuub afzetten als hoofdsponsor.

Zo trekt Michael Vanthourenhout de Belgische titel naar zich toe in Lokeren, werd Eli Iserbyt 3de op het wereldkampioenschap en behaalde het Pauwels Sauzen-Bingoal team knappe prestaties in het eindklassement afgelopen seizoen. Elis Iserbyt neemt voor de 3de keer de eindzege in de X2O Trofee mee naar huis, maar ook Vanthourenhout bewees zichzelf met een 3de plaats in het klassement. Ook bij de vrouwen is er een laagje saus te bekennen bij de eindoverwinning in de X2O Trofee. Zo reed Fem Van Empel tot eind vorig jaar nog onder het Pauwels logo. Bovendien schittert Pauwels ook drie keer op het podium van de Telenet Superprestige. Zo staan Eli en Michael op een 2de en 3de plaats en maakt Denise Betsema het podium compleet bij de vrouwen. Als saus op de frietjes behalen Vanthourenhout en Iserbyt een 2de en 3de plaats in de wereldbekermanche. Knappe prestaties die in de saus gezet mogen worden!