Frituurvetten

Dierlijke en plantaardige frituurvetten

Pauwels biedt een brede waaier aan kwalitatieve frituurvetten voor professioneel gebruik. Dat doen we enerzijds onder het vermaarde FRIBEL-merk en anderzijds onder ons eigen Pauwels-merk . Beide assortimenten zijn vakkundig samengesteld om u als professional een passend antwoord te kunnen bieden op uw noden.

Onder het FRIBEL-merk vindt u met Fribel, Palmax en Bofri respectievelijk een 100% zuiver rundvet, een 100% plantaardig vet en een mix van 50% dierlijke en 50% plantaardige vetten. Ook een 100% halal rundvet behoort tot het assortiment.

Het eigen Pauwels-merk biedt u dan weer een 100% plantaardig vet (blauw), een 100% plantaardig vet met Palm (groen) en een mixvet van 65% dierlijke en 35% plantaardige vetten.

Het juiste frituurvet voor u

Het juiste frituurvet kiezen, is nooit eenvoudig. Alle frituurvetten in het gamma kennen namelijk een unieke samenstelling waardoor elk product een unieke verzameling aan voordelen kent.

Dierlijke vetten, zoals het traditionele ossewit, geven namelijk die typisch Belgische smaak aan uw bakgoed. Plantaardige vetten zijn dan weer neutraler van smaak en tevens wat lichter verteerbaar, waardoor uw bakgoed minder zwaar op de maag valt bij consument die daar gevoelig aan zijn. Daarnaast is de samenstelling van elk product ook belangrijk voor o.a. de duurzaamheid of levensduur, droge afbak, hittebestendigheid en geur van het frituurvet.

Advies op maat

Wil u meer informatie over het assortiment oliën en vetten of wenst u bepaalde producten uitgebreid te testen? Neem dan contact op met onze vertegenwoordiger uit uw regio. de contactgegevens van alle vertegenwoordigers vindt u onder Service < Ons Team.