Recepten

Bagel met rundscarpaccio, vene cress en truffelmayonaise


Een traditioneel broodje carpaccio met parmezaan en rucola, feestelijk opgefleurd met wat vene cress, plakjes wintertruffel en truffelmayonaise van Pauwels!

Bereidingswijze:
Bereidingstijd: 10 minuten
Personen: 2

Ingredienten

2 Bagels met sesamzaad
8 plakjes Carpaccio van rund
Kerstomaat
1 Truffel
40 gr Rucola
10 gr Vene cress
2 el Pijnboompitjes
1/4 Komkommer
Parmezaanse kaas
Peper
Fleur de sel
Truffel Mayonaise van Pauwels

Recept

Snijd de broodjes open en besmeer zowel de bovenkant als de onderkant met wat boter. Beleg vervolgens met wat rucola, plakjes rundscarpaccio, kerstomaatjes, schijfjes komkommer en pijnboompitjes. Schaaf er nog wat Parmezaanse kaas over en spuit enkele toefjes truffelmayonaise van Pauwels tussen het beleg door. Werk af met takjes vene cress, enkele plakjes wintertruffel en kruid nadien op smaak met peper en fleur de sel. Smakelijk!

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]