Recepten

Kapsalon met Kebabsaus


Bereidingswijze: Friteuse en Pan
Bereidingstijd: 20 minuten
Personen: 2

Ingredienten

+/- 500 g frietjes
500 g pitavlees
Ijsbergsla
Tomaat
Komkommer
Rode ui
Kebabsaus
Peterselie

Recept

Bak het pitavlees goed aan en kruid naar believen met peper en zout.

Bereid intussen ook de frietjes.

Snijd de ijsbergsla fijn en snijd de tomaat, komkommer en ui in fijne halve maantjes.

Hak de peterselie heel fijn.

Neem een diep bord en start met een laagje frieten met daarop een laagje pitavlees.

Voeg al een eerste laagje Kebabsaus toe. Werk af met de groentjes en peterselie en nog een laagje Kebabsaus.

Smakelijk!

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]