Recepten

Kruidige Mexicaanse Kipburger met Jalapeño Mayonaise


Burgers, wie is er niet dol op? Met de juiste ingrediënten en de perfecte afwerking maakt u een heerlijke burger waarvoor uw klanten terugkomen. In dit recept kozen wij voor een sappige kipburger met een Mexicaanse toets van avocado, maïs en onze pittige Jalapeño Mayonaise. Het is een eenvoudig recept dat zo gemaakt is, maar dat het totaal anders zal smaken dan de burgers die u al hebt gegeten.

Bereidingswijze: Friteuse
Bereidingstijd: 25 minuten
Personen: 4

Ingredienten

4 Gepaneerde kipburgers
1/4 Krop ijsbergsla
1 Avocado
2 Rode uien
100 gram Maïskorrels
100 gram Kidneybonen
100 gram Cheddar
200ml Pauwels Jalapeño Mayonaise

Recept

  1. Leg de gepaneerde kipburgers in de friteuse en laat ze 5 min bakken tot ze lekker krokant en goudbruin zijn.
  2. Snijd de ijsbergsla zo fijn mogelijk, de avocado in dunne plakjes en de uien in groffe ringen.
  3. Snijd de hamburger buns doormidden en besmeer met de Jalapeño Mayonaise van Pauwels Sauzen. Bouw nadien aan een torentje van ijsbergsla, avocado, maïs, kidneybonen, ui, geraspte cheddar en voor de liefhebbers van jalapeño pepers nog wat extra saus.
  4. Leg het hoedje op je belegde bun en geniet met volle teugen!

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]