Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Net voor de zomer opende het nieuwe entertainment- en recreatiecomplex Burney’s eindelijk de deuren. De feestelijke opening vond plaats op de voormalige site Huyghebaert in Mechelen, een bekend domein waar bezoekers voortaan opnieuw terechtkunnen voor tal van leuke activiteiten én jawel: een snackwand met Pauwels sauzen.

E-karting, escaperooms en meer

Op vrijdag 20 mei 2022 openden zaakvoerders Olivier Nemery, Nicolas Claes en Toon Eeckelaert voor het eerst de deuren van Burney’s. Het gloednieuwe recreatiecomplex werd opgetrokken op de voormalige site van voedingsgroothandel Huyghebaert. Die is gelegen aan de oprit van de E19 en maakt het complex daarmee uitstekend bereikbaar zowel voor mensen die vanuit Antwerpen komen als vanuit Brussel.

Het complex meet 7.200 vierkante meter en biedt dan ook voldoende plaats voor tal van activiteiten. De belangrijkste trekpleister van Burney’s is het indrukwekkend e-kartingscircuit. Bezoekers die minder interesse hebben in het racecircuit kunnen er terecht voor o.a. darts, bowling, pool, karaoke en escape games. Kortom: Burney’s is een uitstekend idee voor iedere regenachtige zaterdag, een teambuilding met collega’s of een verjaardagsfeestje met de kinderen van de klas.

“Onze keuze voor Pauwels is gebaseerd op de grote merkbekendheid, het geloof in ons concept en het aangename menselijk contact.”

Nieuw recreatiecomplex in Mechelen opent de deuren mét een Pauwels sauzen-snackwand

Kroket uit de muur

Centraal in het complex werd een sportsbar opgetrokken met aangrenzend een restaurant. Deze ruimte is het kloppend hart van de site met een centraal zicht op alle activiteiten. Bezoekers kunnen er genieten van verschillende heerlijke gerechten. Van pizza en spaghetti tot hamburgers, maar ook typisch Belgische keuken zoals vol-au-vent en stoofvlees wordt er geserveerd.

Wie tussen de verschillende activiteiten door een klein hongertje heeft, kan terecht aan de snackwand. Zaakvoerders Olivier, Nicolas en Toon bieden namelijk ook het gekende kroket-uit-de-muur concept van onze noorderburen aan. Dat doen ze met de steun van Pauwels sauzen, want de bezoekers kunnen er kiezen voor onze Pauwels Mayonaise en Ketchup. “We kozen voor Pauwels omwille van de grote merkbekendheid. Daarnaast waren ook het geloof van Pauwels in ons concept en het aangename menselijk contact met de Pauwels-vertegenwoordiger doorslaggevend”, aldus zaakvoerder Nicolas.