Pauwels trapt mee tegen kanker

Pauwels Sauzen trapt mee tegen kanker

Afgelopen Hemelvaartsweekend trapten 16 medewerkers voor de strijd tegen kanker. Jaarlijks wordt het evenement "1.000km voor Kom op Tegen Kanker" georganiseerd tijdens het verlengd weekend. Dit uniek fietsevenement, georganiseerd door Flanders Classics, bracht duizenden deelnemers samen om gezamenlijk 1.000km af te leggen, ten voordele van kankeronderzoek. Met de steun van Pauwels, die €11.000 bedraagt, konden er twee teams van Pauwels Sauzen aan de start verschijnen.

Pauwels trapt mee tegen kanker

Strijd tegen kanker

Yvan Jansen, Managing Director bij Pauwels Sauzen, deelt zijn enthousiasme: "We zijn enorm trots om niet één maar twee teams te kunnen afvaardigen naar de 1.000km voor Kom op Tegen Kanker. Bij Pauwels geloven we sterk in maatschappelijk verantwoord ondernemen en in het ondersteunen van belangrijke initiatieven zoals deze. Kanker raakt ons allen diep en we zijn vastbesloten ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Onze deelnemers werden ondersteund door Flanders Classics met aangepaste trainingsschema's en kregen waardevolle tips en tricks van ervaren renners uit ons Pauwels Sauzen-Bingoal team. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid geboden aan werknemers zonder koersfiets om deel te nemen, door hen fietsen uit te lenen van Ridley. We zijn dan ook trots dat 16 werknemers aan de start zijn verschenen in onze speciaal ontworpen truitjes."