Frituurolie

Frituurolie voor professioneel gebruik

Pauwels biedt een brede waaier aan kwalitatieve frituuroliën voor professioneel gebruik. Dat doen we enerzijds onder het vermaarde FRIBEL-merk en anderzijds onder ons eigen Pauwels-merk . Beide assortimenten zijn vakkundig samengesteld om u als professional een passend antwoord te kunnen bieden op uw noden.

Onder het FRIBEL-merk vindt u Gold, Classic, Chef, Pure, Culinaire en Finesse 6 100% plantaardige frituuroliën terug met elk hun eigen specifieke eigenschappen rond gezondheid, comfort, ecologie, hittebestendigheid, geur en smaak.

Het eigen Pauwels-merk biedt u dan weer een 100% plantaardig frituurolie van zonnebloemolie en palmolie. Hiermee beschikt Pauwels over een uitstekende frituurolie met een aangename bakgeur en mooie prijs/kwaliteit-verhouding.

De juiste frituurolie voor u

De juiste frituurolie kiezen, is nooit eenvoudig. Alles hangt af van het belang dat u als professional hecht aan de verschillende aspecten van frituren in olie: gezondheid, comfort, ecologie, hittebestendigheid, geur, smaak en prijs.

Naast prijs, zijn in professionele kringen vaak het gezondheidsaspect en de hittebestendigheid doorslaggevend in een keuze. Frituuroliën met veel omega 3-vetzuren en een laag gehalte in verzadigde vetzuren genieten voor de gezondheid de voorkeur. De samenstelling van een frituurolie is dan weer cruciaal voor de hittebestendigheid of levensduur van de olie. Hoe hoger de hittebestendigheid, hoe langer u er ermee kan bakken en hoe minder snel u de olie moet verversen.

Advies op maat

Wil u meer informatie over onze frituuroliën of wenst u bepaalde producten uitgebreid te testen? Neem dan contact op met onze vertegenwoordiger uit uw regio. De contactgegevens van alle vertegenwoordigers vindt u op deze website onder Service < Ons Team.