Suggesties

Suggesties

Bent u steeds op zoek naar snelle snacks en lekkere gerechten om meer variatie in uw menu te brengen? Speelt u graag in op de producten van het seizoen? Dan zijn de suggesties van Pauwels Sauzen uw bron van inspiratie! Op deze pagina vindt u dan ook maandelijks twee nieuwe, lekkere recepten! Van eenvoudig tot moeilijk, van een snelle hap tot een stevig hoofdgerecht: in onze lijst met suggesties vindt u alleen de beste recepten met heerlijke sauzen van Pauwels. Smakelijk!

Deel uw eigen gerechten

Hebt u zelf een gerecht waarop u best fier bent en wil u het ook delen met onze fans? Stuur ons dan uw idee door met een bijhorende foto van het gerecht en wie weet verschijnt uw signature dish binnenkort op deze pagina!


Stoofvlees met zoete aardappelfrietjes & Mayonaise 110

Stoofvlees met frietjes… De Vlaamse klassieker waar iedereen dol op is! Wij maakten een variant met een kruidig sausje op basis van bruin bier en mosterd met zoete aardappelfrietjes en onze nieuwe Mayonaise 110!

Bekijk het recept

Chorizo Croquetas met Andalouse

Kaaskroketjes, garnaalkroketjes of rundsvleeskroketjes: iedereen is gek van kroketten, van bij ons tot in Spanje! Met dit receptje gaan we echt helemaal de Zuiderse toer op en zorgen we voor een beetje pit met chorizo in een krokant jasje en een streepje Andalouse van Pauwels.

Bekijk het recept

Triple Bacon Burger met Andalouse Spéciale

Hoe meer bacon, hoe beter (zeker in combinatie met stukjes ui). Daarom bedachten we een recept met niet één, niet twee, maar drie lagen bacon én onze kruidige Andalouse Speciaal met stukjes uit: een burger om van te watertanden!

Bekijk het recept

Rivierkreeftkroketjes met Tartaar Traiteur

Met deze verse rivierkreeftkroketjes haal je een heerlijke homemade snack in huis die je kan serveren bij de aperitief of als voorgerecht met een slaatje en een stukje brood. Smakelijk!

Bekijk het recept

Spicy Fish & Chips met Tartaar de Luxe

Aan de overkant van het Kanaal zijn ze er dol op: stukjes witte vis in een krokant jasje met dikke frietjes erbij. Wij maakten een pikante variant met potato wedges en serveerde met onze smeuïge tartaarsaus.

Bekijk het recept

Stoere Amerikaanse bagels met pulled beef en Mammouthsaus

Pulled beef, dat is eens wat anders! Toch? Voor dit stoere mannetjesbroodje heb je iets meer tijd nodig, maar het is de moeite waard.

Bekijk het recept

Halloween Worstenbroodjes

Als leuke snack of snelle hap tussendoor, scoort een worstenbroodje altijd. Naar aanleiding van Halloween steken we het klassieke worstenbroodje in een eng jasje, vermomd als mummie. Ideaal voor de kindjes (maar toch ook een beetje voor de ouderen)!

Bekijk het recept

Toast met gegrilde scampi, rucola en Cocktailsaus

Bent u op zoek naar een nieuwe snack om op uw lunchkaart te zetten? Dan is deze heerlijke toast op basis van scampi, rucola en courgette precies wat u nodig hebt. Serveren doet u met wat extra citroen, afwerken met de cocktailsaus van Pauwels. Smakelijk!

Bekijk het recept

Kruidige Mexicaanse Kipburger met Jalapeño Mayonaise

Burgers, wie is er niet dol op? Met de juiste ingrediënten en de perfecte afwerking maakt u een heerlijke burger waarvoor uw klanten terugkomen. In dit recept kozen wij voor een sappige kipburger met een Mexicaanse toets van avocado, maïs en onze pittige Jalapeño Mayonaise. Het is een eenvoudig recept dat zo gemaakt is, maar…

Bekijk het recept